Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ, με 12% αναποφάσιστους (αποτελέσματα)

kalpi-ekloges


Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ τεσσάρων μονάδων στην πρόθεση ψήφου έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει δημοσκόπηση τηςGPO.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό της τάξεως του 30,4% και η Ν.Δ. 26,4.
Επίσης σύμφωνα με τα αποτελέσματα στην πρόθεση ψήφου το Ποτάμι συγκεντρώνει ποσοστό 5,2%, η Χρυσή Αυγή 5,2%, το ΠΑΣΟΚ 5,1%, ΚΚΕ 4,8%, ΑΝΕΛ 3%, ΚΙΔΗΣΟ 2,5%, δεν έχω αποφασίσει δηλώνει το 11,5%.
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση το 57,2% των συμμετεχόντων απαντά σε σχετική ερώτηση πως επιθυμεί κυβέρνηση συνεργασίας έναντι ενός 41,6% που δηλώνει πως επιθυμεί αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Επιπλέον στη δημοσκόπηση της GPO που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Mega και της εκπομπής «Ανατροπή» το 45,8% δηλώνει πως προτιμά μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ή με κορμό του ΣΥΡΙΖΑ και το 39,3% απαντά πως προτιμά μια κυβέρνηση της Ν.Δ. ή με κορμό τη Ν.Δ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε η Νέα Δημοκρατία του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή φύλαγε Θερμοπύλες στα ζητήματα εθνικών θεμάτων,καθώς και στη περιφρούρηση της ιδιωτικής περιουσίας.Σήμερα αυτό το κατάπτυστο κόμμα ουραγός των διεφθαρμένων του ΠΑΣΟΚ και των ακροδεξιών συνιστωσών του επένδυσε στη κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού.ο λόγος του Βορίδη και το σφιχταγκάλιασμα της με ακροδεξιά φασιστοειδή αποτελεί όνειδος για το μέσο έλληνα και νοικοκύρη.Αλάργα,αλάργα από δουλοπρεπείς,αλάργα από εθελόδουλους,αλάργα από δούρειους ίππους τύπου Ποτάμι,Ελιές,ψευδώνυμους σοσιαλιστές,μνημονιακούς.Ψήφο και δύναμη σε κόμματα που υπερασπίζονται την Ελλάδα,τους Έλληνες,την αξιοπρέπεια τους,τα εθνικά μας συμφέροντα.Μια καλή επιλογή και το λέω ευθέως πέραν του ΣΥΡΙΖΑ που ο Τσίπρας έχει λόγο αληθινό είναι και το κόμμα των ΑΝΕΛ,καλή επιλογή ΑΝΕΛ,ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΙΑ χωρίς πανικό,χωρίς μίσος,χωρίς αναξιοπρέπεια,χωρίς εθελοδουλεία.

Ανώνυμος είπε...

Τσογλανια που καταστρέψατε λαό και χώρα ειρθε το τέλος σας. Έχετε και το θράσος να μας ζητάτε την ψήφο μας. Ε άντε στο διάολο.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή το πολύ της θλίψης γεννάει την παραφροσύνη ανησυχώ μήπως δοκιμάσουν να δημιουργήσουν κάποιο γεγονός ώστε να προκαλέσουν αναταραχή εκείνοι που βλέπουν να χάνουν το μέλι της εξουσίας.Χθες στην εκπομπή του δημοσιογράφου Καρατζαφέρη στον ΑΡΤ δήλωσε ο ίδιος ότι από αξιόπιστη πηγή του από τα άδυτα του Μαξίμου ειπώθηκε ότι θα βαρέσει μπιέλες μια τράπεζα.Ειπώθηκε από τον δημοσιογράφο σε πάνελ υποψηφίων μεταξύ των άλλων ήταν ο Στρατούλης,η Κουντουρά,ο Μυλωνάκης και ο Ντινόπουλος,ο οποίος οργίστηκε από αυτό επιτιθέμενος χωρίς λόγο στον Στρατούλη.

Ανώνυμος είπε...

Ο απωψωφιωσ με το ΛΑΟΣ Μυλωνακηs ειπε οτι το ΛΑΟΣ θα ειναι το ΑΝΑΧΩΜΑ προs την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειπε οτι τα 10.000 χιλιαδεs ευρω το μηνα θα τα παιρνει για να εργαζεται για τον λαο.....ασε θα κοιταξουμε αλλου να μαs κοστιζει λιγοτερο.....ο νηστικοs καρβελια ονειρευεται δαγκωτο ΛΑΟΣ ετσι;;;;;;ρε τον ΤΑΜΗΛΟ