Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΝ ΔΕ ΛΙΩΣΕΙΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ

Το μεγάλο σκάνδαλο με τα ΜΜΕ - 19.000€ τον χρόνο πληρώνουν οι Νταβατζήδες για δημόσιες συχνότητες αξίας δισεκατομμυρίων! Τι θα κάνει ο Αλέξης και η νέα Κυβέρνηση;




ΑΛΕΞΗ, ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ... Ο  ΛΑΟΣ ΠΟΥ Σ΄ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ "ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ" ΤΟΥΣ ΤΣΟΝΤΟΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ...

ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Μια χούφτα νταβατζηδες λυμαίνονται τον δημόσιο πλούτο τα τελευταία 20 χρόνια με χορηγία όλων των κυβερνήσεων που πέρασαν και αντάλλαγμα φυσικά την προστασία τους μέσω της αντικειμενικής “ενημέρωσης”!

Πόσα ακριβως όμως χάνει το δημόσιο και τι θα κάνει ο Α. Τσίπρας και η νέα Κυβέρνηση;

Καταρχήν να υπενθυμίσουμε οτι η
η DIGEA έχει μετόχους τους τηλεοπτικούς σταθμούς: MEGA, ANT1, ΣΚΑΙ, STAR, και ALPHA.

Η εταιρεια λοιπόν των βαρόνων (DIGEA) ζητά απο όλους τους μικρούς περιφερειακούς σταθμούς της Κεντρικής Μακεδονίας το πόσο των 672.000 Ευρω τον χρόνο για να τους επιτρέψει να μεταδίδουν το πρόγραμμα τους μέσω ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ! Αυτά κάθε  χρόνο!
Πόσα απο αυτά αποδίδουν στο κράτος; Mόλις 19.200 Ευρώ τον χρόνο!! Και αυτό μόνο στη Κεντρική Μακεδονία.

Στην Πελοπόννησο τα νούμερα είναι ακόμη πιο τραγικά! Η DIGEA εισπράττει απο τους περιφερειακούς σταθμούς το ποσό του 1.103.000€ το χρόνο και αποδίδει στο κράτος 14.000€ !

Κάντε την αναγωγή για ολόκληρη την χωρα και θα καταλάβετε πόσα δισεκατομμύρια χάνει το κράτος, που φυσικά θα καταλήξουν στις τσέπες των ιδιωτών, μεγαλοεργολάβων, μεγαλο-καναλαρχών!

Εάν οι δημόσιες συχνότητες αποδίδοντο στα ασφαλιστικά ταμεία, τότε απλούστατα θα είχε λυθεί σε μεγαλο βαθμό το πρόβλημα των συντάξεων. Αλλά θα κέρδιζαν λιγότερα οι χρεοκοπημενοι νταβατζηδες…

Ο Α. Τσίπρας πριν τις εκλογές είχε δηλώσει κατ' εξακολούθηση οτι αυτό το μεγάλο σκάνδαλο των ΜΜΕ θα τελειώσει με το που έρθει στην Κυβέρνηση. Το ερώτημα είναι θα τολμήσει να τα βάλει μαζί τους;;


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Οι δύο άνδρες φάνηκε να συζητούν για τον βροχερό καιρό που βρήκε ο κ. Σουλτς στην Αθήνα και στη συνέχεια πέρασαν στο εσωτερικό.Οι δύο άνδρες φάνηκε να συζητούν για τον βροχερό καιρό που βρήκε ο κ. Σουλτς στην Αθήνα και στη συνέχεια πέρασαν στο εσωτερικό." --- ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .... ΒΡΕΧΕΙ !!!! ;;;; !!!

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο πρέπει να τους πατήσει αλλά πρέπει να
το κάνει και ΓΡΗΓΟΡΑ!
Αν δεν το κάνει, τότε θ' αρχίσει να μετράει τις μέρες αντίστροφα.
Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον ρυθμό του αντίστροφου
μετρήματος.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίοι εθνευεργέτες!Ρήμαξαν τη χώρα και κάπου κάποτε σε χρόνο διαφορετικό θα γίνουν ευεργέτες με προσφορές και ευεργεσίες σε πτωχούς και κατατρεγμένους!

Ανώνυμος είπε...

Κάπως έτσι τέτοιοι τύποι δημιουργήθηκαν τα πολιτικά τζάκια.Η κλοπή πήγαινε σύννεφο!θυμάμαι το 1981 η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ ήταν υπέρμαχο του ΠΑΣΟΚ.Δεν ήξερε κανένας περί Μπόμπολα,με τα χρονια έγινε τρανός!

Ανώνυμος είπε...

Είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ ακριβώς με τον Economist που λέει ότι: «ο πρωθυπουργός θα μπορούσε να αξιοποιήσει τις αριστερές ανησυχίες του, διαρρηγνύοντας τον κύκλο των προστατευμένων ολιγαρχών και αντιμετωπίζοντας τη διαφθορά», σε ένα εκπληκτικό κύριο άρθρο με τίτλο : Go ahead, Angela, make my day.
Και παρά τις δηλώσεις Σούλτς χθές για το ποτάμι, είμαι σίγουρος ότι και η Γερμανία θα ικανοποιηθεί πολύ από μια τέτοια εξέλιξη.
Γιατί μπορεί να εξέθρεψε το ολιγαρχικό καθεστώς όλα αυτά τα χρόνια, αλλά απ’ τον Γιώργο και μετά, έχει αρχίσει να της κοστίζει πανάκριβα.
Λοιπόν Τσιπραρελάκο προχώρα και μη φοβάσαι τίποτα, όλος ο κόσμος είναι μαζί σου και εντός και εκτός. Πάρ’ τους πίσω την Digea, δώσ’ τους πίσω ότι νοίκια έδωσαν, αν έδωσαν μέχρι εδώ, και βάλε ίσους όρους για όλους κι όποιος αντέξει, ακόμα κι αυτοί.
Οι πύργοι τους είναι χάρτινοι, άδεια καταχρεωμένα κελύφη, σπάστα! Τώρα είναι μοναδική ευκαιρία!

Ανώνυμος είπε...

Μεσα σε ολα και η περιστεροχεσμενη κουραδα ο ΣΑΒΑΝΟΤΣΕΠΗΣ ΑΔΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ο βρωμοπ....ουστοs ο αρχιαπατεωναs ο υιοs σανοπωλη ο γαλαταs.....

Ανώνυμος είπε...

Καταπως δειχνει η σειρα των κινήσεων της κυβερνησης, θαρθει συντομα κι η σειρα τους. Λιγη υπομονη εκ μερους μας, για λιγους παραπανω ανυσηχους υπνους των μιντιαδων.....