Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πανικόβλητοι Σαμαράς – Βενιζέλος – νταβατζήδες επιχειρούν εθνικό σαμποτάζ για να γλιτώσουν!


image 

 

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ!
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ: ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΧΩΡΑ
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Το μαύρο μέτωπο της διαφθοράς και της διαπλοκής σηκώνει κεφάλι τα τελευταία εικοσιτετράωρα επιχειρώντας εθνικό σαμποτάζ σε όλα τα μέτωπα, στα πρότυπα του 2007 και 2009, που οδήγησαν την Ελλάδα στα χέρια του Παπανδρέου και την καταστροφή.
Η στροφή του νταβατζήδικου που ζητά απεγνωσμένα εκλογές, παρά την απροθυμία του ίδιου του Μητσοτάκη, δεν ήταν αιφνίδια μεταστροφή αλλά ομοβροντία. Ο Ψυχάρης πλήρωσε πρόστιμο – μαμούθ για να μην διωχθεί για κακούργημα, αλλά ακολουθεί τον Ιούνιο ορυμαγδός υποθέσεων.
Η ομοβροντία του νταβατζήδικου κατά Καμμένου που ακύρωσε τα σχέδια των νταβατζήδων για χρυσές εργολαβίες με φόντο την προσφυγική κρίση και ενεργοποίησε πλήρως την ΜΟΜΑ, μόνο τυχαία δεν είναι.



 

 Ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο βρίσκονται σε συνεχή διαβούλευση τις τελευταίες ημέρες με φόντο την υπόθεση Παπασταύρου που οδηγεί σε αλυσιδωτές εξελίξεις: Η δικαιοσύνη αρνήθηκε να συνδιαλλαγεί και να υποκύψει σε απειλές. Αρνήθηκε να δώσει συγχωροχάρτι και να εμπλακεί σε πολιτικά ανταλλάγματα προκειμένου να «κλείσει» υποθέσεις. Η ακέραια πρόεδρος του Αρείου Πάγου, κυρία Θάνου και ο χαλκέντερος υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δεν αφήνουν περιθώρια για βρώμικα αλισβερίσια. Το μαχαίρι φτάνει επιτέλους στο κόκκαλο και το σάπιο κουφάρι της διαφθοράς σπαρταρά επικίνδυνα.
Πλέον τεκμηριώνεται η ευθύνη σε βαθμό απιστίας Βενιζέλου, που υποστήριζε ότι «δεν ήταν δυνατόν να εισπραχθούν ποσά από τις λίστες». Τεκμηριώνεται και η συνέργεια Σαμαρά που έστησε την εξεταστική, τοποθετώντας μέλη που έμμεσα ή άμεσα (!) σχετίζοντο με προσωπα της λίστας για να εγγυηθεί την φυγάδευση του στενού του συνεργάτη και του πολιτικού του εταίρου.
«Ιερές αγελάδες» της διαπλοκής όπως ο Λιακουνάκος βρίσκονται στην φυλακή και ουρλιάζουν ότι «αφού με έγδυσαν με έκλεισαν φυλακή»! Χωρίς να κατονομάζουν όμως ποιοί ακριβώς τον έγδυσαν.
Μητέρα δικαστικού, εμπλεκόμενη με τα εξοπλιστικά βρέθηκε με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό της. Μεγαλοδικηγόρος, κοντά στο σύστημα Σαμαρά, βρέθηκε με εμβάσματα από υπόδικο των εξοπλιστικών.
Μεγαλοδικηγόρος σχετιζόμενος με δύο μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα και υπουργό του Σαμαρά βρέθηκε με τρεις (!!) μαύρους λογαριασμούς στην UBS, οι οποίοι εικάζεται ότι φιλοξενούν μαύρο πολιτικό – δικαστικό χρήμα.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλες αυτές οι υποθέσεις ελέγχονται πλέον από αδιάφθορους και αποφασισμένους οικονομικούς εισαγγελείς, όπως η κυρία Τουλουπάκη, ο Χρήστος Ντζούρος και φυσικά ο Ηλίας Ζαγοραίος, που δεν επηρεάζονται, δεν εκβιάζονται, δεν φοβούνται.
Το αδίστακτο μαύρο μέτωπο λοιπόν επιχειρεί για ακόμα μια φορά εθνικό σαμποτάζ τορπιλίζοντας ακόμα και την δημιουργία Hot Spots, φτάνοντας τα όρια συνέργειας των ισλαμιστών τρομοκρατών. Σε αυτή την αντεθνική υστερία, κινήθηκε και η μυστική σύσκεψη της ηγετικής ομάδας Μητσοτάκη, όπου ακόμα και ο ίδιος πάγωσε με αυτά που του ζητούσαν οι νεοφασίστες εκλεκτοί του Σαμαρά!
Αλήθεια, με τι πρόσωπο θα εμφανιστεί ο Μητσοτάκης στην ΕΕ για να τους δηλώσει ότι «διαφωνεί με την κατασκευή των Hot Spots», παρότι Ευρωπαϊκή υποχρέωση της Ελλάδας;
Αυτά όμως φέρνουν οι κουμπαριές με τον Σαμαρά κύριε Μητσοτάκη και εσύ έπρεπε να το γνωρίζεις καλύτερα από όλους.
«Γαία πυρί μιχθήτω» λοιπόν επιθυμούν οι νταβατζηδες, πυρ ομαδόν πρέπει να λάβουν από κάθε Έλληνα πατριώτη. Δεν πρεπει να τους επιτρέψουμε να επαναλάβουν το βρώμικο 2009. Πρέπει να νικηθούν πάσει θυσία, σαν την Λερναία Ύδρα. Ώστε να μην ξαναφυτρώσουν ποτέ σε αυτό το ιερό χώμα που οφείλουμε επιτέλους να το υπερασπιστούμε. ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: