Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Άργησε αλλά ήρθε η απάντηση του Παππά στις εξυπνάδες για τις άδειες

Κάτι που με την πρώτη ματιά δεν έστεκε λογικά αναπαράχθηκε απ όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής και όλα τα υπαλληλάκια της διαπλοκής σαν την υποτίθεται έγκυρη Μαρία Δεναξά.
Η απάντηση άργησε να έρθει καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την μάχη της πληροφόρησης.
Αντί η απάντηση να έρθει άμεσα από τα σάιτς αλλά και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε από τον ίδιο τον Παππά.
Ελάχιστοι δουλεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της πληροφόρησης και μάλιστα πολλοί που δουλεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν προς την αντίθετη κατεύθυνση…του αντισυριζα

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργού Επικρατείας:

 «H Νέα Δημοκρατία, ανοιχτά, χωρίς καμία αμηχανία και παρά τον διασυρμό της στη Βουλή, ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη.
Επαναλαμβάνουμε.
Ο διαγωνισμός που θα διεξαχθεί αφορά στα ιδιωτικά και όχι κρατικά κανάλια, ελεύθερης λήψης και όχι συνδρομητικά, ψηφιακής και όχι αναλογικής εκπομπής, γενικού και όχι θεματικού περιεχομένου, εθνικής και όχι περιφερειακής ή τοπικής εμβέλειας.

Από το ίδιο το έγγραφο το οποίο αποσπασματικά αξιοποιούν τα δημοσιεύματα που επικαλείται η ΝΔ προκύπτει ότι στη Γερμανία εκπέμπουν πέντε (5) τέτοιου τύπου κανάλια. Περιλαμβάνονται, μάλιστα, στο συνημμένο πίνακα του εγγράφου, τον οποίο αποκρύπτει η Αξιωματική Αντιπολίτευση –προφανώς γιατί δεν βολεύει στη ρητορική της. Στην Ελλάδα, μέχρι 31/12/2015, απολάμβαναν καθεστώς νόμιμης λειτουργίας οκτώ (8) τέτοιου τύπου κανάλια.

Τα υπόλοιπα κανάλια είτε είναι δημόσια, είτε περιφερειακά, είτε συνδρομητικά, είτε ειδικού ενδιαφέροντος, όπως οι τηλεπωλήσεις.

Μάλιστα, η κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή τα επίσημα στοιχεία της βάσης δεδομένων MAVISE (http://mavise.obs.coe.int/) -που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ανήκει στην Ε.Ε.- η οποία αναφέρει ότι στη Γερμανία λειτουργούν 6 τέτοιου είδους κανάλια.
 Ο καημός τους να μη γίνει διαγωνισμός είναι μεγάλος. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι μεγαλύτερος από την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει». 

Δημοσίευση σχολίου