Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ; ΛΟΥΣΟΥ ΤΟΝ ΤΩΡΑ.

Ο κλόουν της διαπλοκής δεν είναι καθόλου αστείος. Ένας επικίνδυνος απατεώνας που φούσκωσαν οι νταβατζήδες την κατάλληλη στιγμή για να έχουν και άλλο πάτημα εντός βουλής, τώρα έχει πετάξει την μάσκα και υπηρετεί όχι εσένα καημένε που τον ψήφισες, αλλά τον νταβατζή χορηγό του υβρίζοντας και εκβιάζοντας.
ΕΦΤΑΣΕ λοιπόν στο σημείο ο αδίστακτος απατεώνας να εκβιάζει και να υβρίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επειδή δεν θα εμποδίσει τον νόμο κατά των νταβατζήδων.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΣ; Δεν θυμάται δηλαδή ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος σήκωσε όλο το βάρος του «Βασικού Μετόχου»; Δεν θυμάται πως τον πολέμησαν λυσσαλέα οι νταβατζήδες, που επειδή δεν μπορούσαν να τον ακουμπήσουν έβαζαν εκβιαστές της παραδημοσιογραφίας να τον συκοφαντούν άθλια με μυθοπλασίες για την προσωπική του ζωή; Ξεχνώντας φυσικά ότι όποιος δεν είναι λαμόγιο τιμά και το σπίτι του και τα σπίτια των άλλων…
Γουρούνια της παραδημοσιογραφίας, που ο κοριός της ΕΥΠ τους «έπιασε» να εισπράτουν μεροκάματα από προφυλακισμένο έμπορο τουρκικής ηρωΐνης.
Και πιστεύει ο κλόουν της διαπλοκής ότι θα εκβιάσει αυτός τον Παυλόπουλο για λογαριασμό του χορηγού του; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΑΗΣ;
Όχι φυσικά. Είναι αδίστακτος εκβιαστής με πολύ μεγάλα χρέη. τα οποία η κυβέρνηση να τα διερευνήσει όπως θα έκανε για κάθε απλό πολίτη. Ήτοι:
Πως είναι δυνατόν ο Λεβέντης να κατέχει συχνότητα παράνομα.
Πως ειναι δυνατόν να ΠΟΥΛΑΕΙ δημόσιο αγαθό (συχνότητα) που κατείχε παράνομα.
Πως είναι δυνατόν να χρηματοδοτει χιλιάδες ώρες εκπομπής στα κανάλια του κυρίου Βρυώνη.
Πως βρήκε δηλαδή περί τα 7 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο, για να κανει πολιτική διαφήμιση χιλιάδων ωρών. Τις έπαιρνε τσάμπα; Που είναι τότε τα 2 εκατομμύρια αυτοπαράδοσης που θα έπρεπε να έχει εισπράξει το δημόσιο από το τσάμπα του Λεβέντη.
Από την αγοροπωλησία δημόσιας συχνότητας του Λεβέντη.
Από τους κρυφούς χορηγούς που χώνουν χρήμα στα μέσα που προβάλλουν τον Λεβέντη και φαίνεται οτι τους ενώνει το Ντουμπάϊ, οι καταζητούμενοι μέτοχοι και το πρεζεμπόριο με υψηλόβαθμα στελέχη καναλαρχών.
ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ;
Αναμένουμε.



 
Πηγή


Ένας λυσσασμένος γαϊδαρος, ένα θλιβερό λαμόγιο, ένας γλοιώδης ζήτουλας που τον ενώνει με τους δωσίλογους Μερκελογλύφτες η παράνοια, η κομπίνα, η δουλοπρέπεια, η ανίατη ψυχική του ασθένεια και κυρίως το μίσος προς τους λαϊκούς αγώνες… Ένας άρρωστος στο μυαλό ευρωλυγούρης, ένας ανήθικος λυσσασμένος σκύλος που προσπαθεί με λόγους αισχρούς και κατάρες να καθυβρίζει την πλειονότητα του Ελληνικού Λαού… Με το ίδιο νόμισμα κύριε Λεβέντη… Η παρουσία σου και μόνο μολύνει το Κοινοβούλιο… Ο χώρος που μάλλον σου αρμόζει είναι το φρενοκομείο και είναι απολύτως βέβαιο ότι τελικά, εκεί θα καταλήξεις…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: