Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Θεοδωράκης βόλεψε όλα του τα σόγια με τις πλάτες των εκλεκτών του Μητσοτάκη!





Η κόρη της συζύγου του προέδρου του Ποταμιού διορίστηκε επί Λιάπη και πήγε σε βουλευτικό γραφείο με αποφαση του νυν γενικού διευθυντή της ΝΔ του Μητσοτάκη!
ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΚ ΚΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Σπίρτζης τραβάει τα μαλλιά του με τα ΦΕΚ της διαπλοκής και ξεσπαθώνει
Μπορεί να κατηγορεί το «παλιό πολιτικό σύστημα», τον κ. Κατρούγκαλο και πολλούς ακόμα για νεποτισμό και ευνοιοκρατία, αλλά, όπως αποδεικνύεται, ο Σταύρος Θεοδωράκης ξέρει και ο ίδιος να «τακτοποιεί» τους δικούς του ανθρώπους. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Μαυρωτάς απέσπασε στο γραφείο του τη Δήμητρα Χατζηεμμανουήλ, κόρη της συζύγου του Σταύρου Θεοδωράκη από τον πρώτο γάμο της.
Η κυρία Χατζηεαμμανουήλ, μάλιστα, είχε προσληφθεί πριν από δέκα περίπου χρόνια στην ΤΡΑΜ Α.Ε., σε μια περίοδο όπου το νέο τότε μέσο συγκοινωνίας είχε μόλις ξεκινήσει τη λειτουργία του και η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προέβαινε σε αθρόες προσλήψεις. Αγνωστο παραμένει αν ο κ. Θεοδωράκης αξιοποίησε τις προσβάσεις που του προσέφερε η δημοσιογραφική θέση του για να «κινηθούν τα νήματα» και να προσληφθεί η κυρία Χατζηεμμανουήλ στο Δημόσιο.
Η σύζυγος του κ. Θεοδωράκη Δομινίκη γνωρίστηκε με τον επικεφαλής του Ποταμιού το 1989 στην Αγία Βαρβάρα. Η Νίκη, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, είχε ήδη μία κόρη από τον πρώτο γάμο της, τη Δήμητρα.
Επί υπουργίας Μιχάλη Λιάπη, η νεαρή Δήμητρα προσλαμβάνεται στην ΤΡΑΜ Α.Ε. ως διοικητική υπάλληλος. Τον Ιούνιο του 2013, με απόφαση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας, μετακινείται σε θέση υπαλλήλου εκδοτηρίων εισιτηρίων. Τον Αύγουστο του 2014, λίγους μήνες μετά την ίδρυση του Ποταμιού, ο κ. Θεοδωράκης πετυχαίνει την απομάκρυνσή της από τα γκισέ του ΤΡΑΜ και τη μετακίνησή της, μέσω απόσπασης, στο κόμμα που είχε δημιουργήσει. Πριν από λίγες μόλις ημέρες και συγκεκριμένα στις 30 Μαρτίου, η σταδιοδρομία της στο Ποτάμι ανανεώνεται, αφού πλέον θα έχει νέο πόστο. Με απόφαση του Δ.Σ. της ΣΤΑΣΥ, εγκρίνεται η απόσπαση και διάθεση της υπαλλήλου Δήμητρας Χατζηεμμανουήλ στο γραφείο του βουλευτή Αττικής κ. Γεωργίου Μαυρωτά.
Θυμίζουμε ότι, αμέσως μετά τις εκλογές, το Ποτάμι είχε απευθύνει στους δημοσίους υπαλλήλους «ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος» για να στελεχώσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του. Η στελέχωση των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τους έγινε, όπως φαίνεται, με λιγότερο αξιοκρατικά κριτήρια…
Η παρεμβαση Σπίρτζη
Στην αντεπίθεση «περνά» ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, μετά από την επίθεση που δέχτηκε, κυρίως, από «Το Ποτάμι», αλλά και από τη Ν.Δ., στο θέμα των μετακλητών δημοσίων υπαλλήλων, δίνοντας στη δημοσιότητα ΦΕΚ και Αποφάσεις, που δείχνουν διορισμούς ως «μετακλητών» στελεχών του Ποταμιού στο Γραφείο του Κόμματος στη Βουλή.
Ιδιαίτερη αναφορά του Υπουργού, στην κόρη του επικεφαλής του Ποταμιού, Δήμητρα Χατζηεμμανουήλ – για την οποία ο Χρήστος Σπίρτζης διερωτάται «ποια είναι η συγγενική σχέση με τον κ. Θεοδωράκη;» στην ανακοίνωσή του – και τον διορισμό της από τη ΣΤΑΣΥ στο Γραφείο του Βουλευτή Αττικής του Κόμματος, Γιώργου Μαυρωτά, δίνοντας, μάλιστα, και κομματική διάσταση στο θέμα, μιας και η απόφαση απόσπασης της εν λόγω υπαλλήλου, υπογράφεται από τον τότε Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. και νυν Γενικό Διευθυντή της Ν.Δ., Ν. Παπαθανάση, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο Υπουργός.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο Υπουργός αναφέρει:
«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Θεωρούμε ότι είναι και νόμιμο και ηθικό, όπως άλλωστε γίνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, τα πολιτικά κόμματα, οι βουλευτές, οι Υπουργοί, οι ευρωβουλευτές να έχουν ως μετακλητούς υπαλλήλους, στελέχη της απολύτου εμπιστοσύνης τους.
Επειδή έχουμε δεχθεί πολλή λάσπη, τόσο από το «ΠΟΤΑΜΙ», όσο και από συνοδοιπόρους του όπως η ΝΔ για το θέμα των μετακλητών υπαλλήλων και όχι μόνο, δίνουμε τα ΦΕΚ και τις αποφάσεις (ΦΕΚ 811/13/11/2015, απόφαση ΥΠΕΣ αρ. πρωτ: ΔΙΔΚ/Φ.61/14979, απόφαση ΣΤΑΣΥ Α.Π: 6959 16/4/15, ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α.Π: 6959 16/4/2015, απόφαση ΣΤΑΣΥ 1983 συνεδρίαση 680/30-3-15, ΣΤΑΣΥ Αρ.ΠΡΩΤ: 4313 10/03/15, απόφαση ΣΤΑΣΥ Α.Π: 13456 16/7/14, ΥΠΟΜΕΔΙ ΑΠ: 20633 23/10/2014) και ρωτάμε, το ΠΟΤΑΜΙ και τον κ. Θεοδωράκη:
Είναι με απόφασή σας διορισμένοι στα γραφεία σας στη Βουλή ως μετακλητοί:
Ο υπ. Βουλευτής Αττικής και εκπρόσωπος τύπου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Δημήτρης Τσιόδρας;
Η κ. Αποστολάκη, η οποία όλως τυχαίως ήταν και εταίρος σας επιχειρηματικός στο PROTAGON;
Η υποψήφια βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ, Μαρία Αντωνιάδου;
Επίσης ρωτάμε όσον αφορά στην υπάλληλο της ΣΤΑΣΥ, κ. Δήμητρα Χατζηεμμανουήλ, αποσπασμένης στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Γ. Μαυρωτά, ποια είναι η συγγενική σχέση με τον κ. Θεοδωράκη.
Πώς εξηγούν ότι την απόφαση ενέκρινε ο κ. Παπαθανάσης, τότε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ και νυν γενικός Διευθυντής της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη.




Οι σχέσεις και επαφές του κ Σταύρου Θεοδωράκη με τη ΝΔ, και τον κ. Μητσοτάκη είναι φανερό ότι έχουν ρίζες από πολύ παλιά…»


Δεν υπάρχουν σχόλια: