Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ...




Η χθεσινή ημέρα (Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016) χαρακτηρίστηκε διεθνώς ως «Μαύρη Δευτέρα» στις αγορές χρήματος. Σε ελεύθερη πτώση οι παγκόσμιες αγορές. Με μεγάλες απώλειες έκλεισαν οι αμερικανικοί χρηματιστηριακοί δείκτες, λόγω του συνδυασμού της μεγάλης πτώσης στην τιμή του πετρελαίου με την επιβράδυνση της ανάπτυξης στην Κίνα. Οι εξελίξεις αυτές οδήγησαν στο χειρότερο πρώτο δεκαήμερο έτους στην ιστορία της Wall Street. Μεγάλη πτώση και στα Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια που καταγράφουν ιστορικά χαμηλά 16μήνου. Τη ώρα που καράβια στις διεθνείς αγοράς  χάνονται, η βαρκούλα του Ελληνικού χρηματιστηρίου βυθίζεται… Ο κύριος Κουμουτσάκος, όμως, «το πουλέν του Κούλη του Μπούρδα», προφανώς, ούτε ραδιόφωνα ακούει, ούτε εφημερίδες διαβάζει, ούτε στο διαδίκτυο σερφάρει… Γενικώς, «καθεύδει υπό Μανδραγόρα»
Τα ‘παμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες πολιτικών: Ο έξυπνος, ο ηλίθιος και ο ηλίθιος που νομίζει πως είναι έξυπνος! Στην Τρίτη κατηγορία ανήκει και ο Κουμουτσάκος…
Νωρίτερα τη Δευτέρα, τη βαθιά ανησυχία της Νέας Δημοκρατίας για την πτώση που κατεγράφη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εξέφρασε ο πανίβλακας εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της ΝΔ τονίζοντας ότι «επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας». Τι να σου πω ρε Κουμουτσάκο, μας ξέρανες! Μιλάμε για τέρας εξυπνάδας ο Κουμουτσάκος! Μπαίνει στο ασανσέρ, κοιτάζεται στον καθρέφτη και λέει «Εσύ αγόρι μου θα πας πολύ ψηλά» και πατάει τον έκτο!
Ο κ. Κουμουτσάκος λοιπόν, ο μέγας οικονομικός αναλυτής, κάνει λόγο για «αίσθηση διογκούμενης πολιτικής αβεβαιότητας, που η ίδια η κυβερνητική πλειοψηφία προκαλεί» και καλεί την κυβέρνηση να αλλάξει άμεσα πορεία και πολιτική. «Ειδάλλως, αναλαμβάνει βαριές ευθύνες απέναντι στη χώρα και τον Ελληνικό λαό»
Εγώ σε καλώ να διαβάζεις και καμιά εφημερίδα… Ούτε μήνα δεν έκλεισες ως «εκπρόσωπος τύπου» και κατάντησες κιόλας «απρόσωπο σούργελο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: