Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ...



Έλληνες του Πειραιά, Πόντιοι του Πειραιά ο φαρμακογλυκομίλητος Φώτης Κουβέλης έχει υπεύθυνη παιδείας στο κόμμα του και υποψήφια βουλευτή Πειραιά και νήσων την υμνήτρια του σφαγέα Κεμάλ, Μαρία Ρεπούση, που δε δέχεται ότι υπήρξαν Έλληνες θύματα στη Μικρά Ασία και στον Πόντο... (Ακούστε την με πόση περιφρόνηση και μίσος το διακηρύσσει!!)
Οι 353.000 αδελφοί μας, κυρίως γυναικόπαιδα και γέροντες (οι νέοι ήταν αντάρτες στα βουνά του Πόντου)  που βασανίστηκαν και σφαγιάστηκαν με τρόπο ανατριχιαστικό, υπάρχουν μόνο στα αρρωστημένα μυαλά ημών των Ποντίων... Και όλα αυτά τα τραγικά, τα απάνθρωπα, για ομαδικές εκτελέσεις, βιασμούς, κρεμάλες, αποκεφαλισμούς, θανάτους στη φωτιά, παλουκώματα, που άκουσα από το στόμα της μητέρας και του πατέρα μου, όλα τα ανήκουστα και φοβερά  που μου διηγήθηκαν με δάκρυα στα μάτια ο παππούς μου και η γιαγιά μου, ήταν ψέματα!!! Γιατί το λέει το υποκείμενο που λέγεται Μαρία Ρεπούση...
Ούτε μία ψήφος στους αρνητές της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας... Μολύνει με την παρουσία τη Βουλή η ανεκδιήγητη Μαρία Ρεπούση. Αδέρφια του Πειραιά, θα είναι ντροπή να σας εκπροσωπεί στη Βουλή μια Μαρία Ρεπούση...


20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά, αυτή η μαλάκω έγινε star system με τις μαλακίες που λέει

Ζηδρος είπε...

Μπράβο χάρυ στέκεσαι όρθιος και αγωνίζεσαι απέναντι
απο τους ελληνόφωνους ανθέλληνες.
Η αυτοί οι πουλημένοι η εμείς.
Δέν είναι έλληνες όσοι δέν τιμούν τη μνήμη τών νεκρών και άδικα σφαγιασθέντων απο τούς βάρβαρους
μογγόλους.
Όχι στη βουλή τών ελλήνων τα βρωμερά ανθελληνικά
αποβράσματα που έχουν ονοματεπώνυμο και πρέπει να
απομονωθούν πριν ολοκληρώσουν τα προγράμματα
ανθελληνισμού που σκοτινοί κύκλοι εκπονούν και εκτελούν οι ´ δικοί μας ´προδότες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιάννης Μπέζος το ξέρει; Τι λέει γι' αυτό; Η ΔΗΜΑΡ είναι καλή και ο ΣΥΡΙΖΑ κακός, έτσι;

Ανώνυμος είπε...

ρε χαρρυ, και αυτή του αριστερού προοδευτικού χώρου είναι;
Δηλαδή κάτι σαν τσίπρας που θα σώσουν την ελλάδα;

thanx

ΑΔΗΣ είπε...

Δέν είναι η μοναδική και ούτε
είναι μόνη της χωρίς οπαδούς
και χωρίς χρηματοδότηση.
Διαβάστε τα προγράμματα όλων
των κομμάτων και μήν αρκείστε
στην τηλεόραση. Υπάρχουν πολλά
"μαργαριτάρια" που ένας Έλληνας
θα φρίξει, εκτός εάν είναι ξένος
ή λάτρεις των ξένων.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

η γυναίκα είπε απλώς ότι ο ελληνισμός δεν πρέπει να αντιμετωπίζει ιστορικά τον εαυτό του ως θύμα, ως το πρόβατο που οδηγήθηκε κατ'επανάληψη στην σφαγή. πολύ σωστό είναι αυτό. αυτή η θυματοποίηση του εαυτού μας είναι μια σοβαρή αιτία για την αγκύλωση που δείχνουμε ως έθνος και την ανικανότητά μας να δημιουργήσουμε. Α, ρε Χάρυ Κλυν, ποιος το περίμενε ότι θα σε χειροκροτουσε και η Χρυσή Αυγή... Ντροπή...

Ανώνυμος είπε...

"έχουμε ΚΙ εμείς τις ευθύνες μας" έτσι λέει κι όχι αυτά που γράφεις εσύ ρωποπερπερήθρα! Ζούμε δύσκολους καιρούς είναι η αλήθεια αλλά από την άλλη μας κάνει καλό διότι επιτέλους φαίνεται πόσο πολύ τ' άκρα συμπίπτουν κι εφάπτονται. είτε ακούω χρυσή αυγή είτε ΚΚΕ το ίδιο πράγμα είναι. Ζήσε τον μύθο σου χάρη και συνέχισε να μας λες γελοιότητες για να γελάμε μ' εσένα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι η πρώτη φορά που αμφισβητεί την Ελληνική ιστορία και κατακρίνει τους Έλληνες, η Ρεπούση (χωρίς κ.). Ας το καταλάβουν οι "αγωνιστές αριστεροί" που τη ψηφίζουν τι σόι άνθρωπος είναι. Ανάλογους ανθρώπους έχουν σε όλα τα κράτη για να ευτελίζουν και να αποδομούν την ιστορία των λαών, κάνοντας κιμά ηθική, μνήμες και συνειδήσεις στο βωμό της παγκοσμιοποίησης. Υπάλληλος είναι κι΄αυτή της Νέας Τάξης (= Νέα Παγκόσμια Χούντα).
Πικρή Αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

εγω ξερω οτι ο παππους μου ηταν 5 αφελφια και στην ελλαδα γυρισε μονος του Ειδε να σκοτωνουν τις 3 αδερφες του και να τυλιγουν οι στρατιωτες τα μαλλια τους στα μπρατσα τους και ηταν τοτε 15 χρονων.Μεχρι να πεθανει εψαχνε την τεταρτη και αυτο γιατι δεν τους ειδε να τη σκοτωνουν.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς την κράζεις αλλά μη μας το παίζεις όμως και υπερπατριώτης Χάρρυ με τα μνημόνια κλπ. (παρεμπιπτόντως τις δηλώσεις του Χήτου, βουλευτή του Καμμένου, περί Ανεξάρτητης Κρήτης τις ακούσατε; [ας μην προσπαθεί τώρα να τα πάρει πίσω, υπάρχει το βίντεο])

Η Ρεπούση στο βίντεο λέει πως ο ελληνισμός δεν μπορεί να το παίζει όλο θύμα και δεν έχει άδικο σε αυτό (τα άλλα που έχει πει για θανάτους από το συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης είναι φυσικά γελοία), αφού μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας.

Τότε ρίξαν το Βενιζέλο οι αριστεροί μαζί με τους δεξιούς φιλοβασιλικούς, φέραν το γερμανόφιλο βασιλιά, τα χαλάσαν με τους συμμάχους, ο φίλος Λένιν στήριξε και αυτός τον Κεμάλ (για να μας ξεπληρώσει την συμμετοχή μας στην εκστρατεία εναντίον του παλιότερα ίσως) και ενώ ο Γούναρης κλπ. που πήραν την εξουσία είχαν τάξει να σταματήσουν την μικρασιατική εκστρατεία τι έκαναν; Πήγαν βαθύτερα στα ενδότερα προς το Σαγγάρειο και αποκόπηκε η γραμμή προμηθειών. Συν τοις άλλοις δεν αφήσαν τον εξοπλισμό στους ντόπιους αντάρτες και τους άφησαν να κατασφαχτούν όταν υποχώρησαν. Και ακόμη πιο προδοτικά, είχαν βγάλει και διάταγμα ένα μήνα πριν την καταστροφή της Σμύρνης πως πρόσφυγες χωρίς επίσημα (τουρκικά) έγγραφα δεν μπορούσαν να μπούν στην χώρα.

Οι φίλτατοι αριστεροί (Τσιπραίοι κλπ.) και όχι μόνο πρωτοστάτησαν στην πρόσφατη δικαίωση από τον Αρειο Πάγο των ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ καταδικασθέντων στη δίκη των 6. Πρόσφατα είχε εκπομπή στην ΕΤ3 ο Βασιλικός όπου αναλύθηκε το έγκλημα που διέπραξαν τότε

Τα ίδια κάνουν και τώρα οι λαϊκιστές, ότι κάναν και τότε με το Βενιζέλο.

Ανώνυμος είπε...

Πάτε καλά ρε παιδιά;; Το λέει ξεκάθαρα η γυναίκα και το έχει πει και άλλες φορές..αλλά ίσως το 30δευτερολέπτων βίντεο να μην είναι διαφωτιστικό. "Εμείς δεν πιστεύουμε πως ο Ελληνισμός ήταν θύμα, έχουμε κι εμείς τις ευθύνες μας". Φυσικά και τις έχουμε τις ευθύνες μας, για την αποτυχία της Μικρ.Εκστρατείας και για την μη υπεράσπιση των αδελφών μας στον Πόντο και στην Κύπρο. Αλλά όχι πως οι Πόντιοι, οι Αρμένιοι κλπ δεν ήταν θύματα!! Έφταιγαν που ζούσαν χιλιάδες χρόνια πριν εκεί πέρα και πως ήταν Χριστιανοί;; Ο εθνικιστής Κεμάλ τους σκότωσε όλους από αυτοάμυνα;Μήπως δεν έπρεπε να είχαμε τους αντάρτες για να μην ζούσε κανένας Πόντιος τώρα ώστε να αποκτήσουμε τον χαρακτηρισμό "Θύματα"!
Έπρεπε να γίνουν όλοι Μουσουλμάνοι για να κάνουμε τη χάρη στην κα Ρεπούση ε?

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕΕΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ...ΡΕΠΟΥΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕ.... ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΣΤΗ ΓΡΑΦΕΤΑΙ REPUSSY ... TYXAIO ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΥΡΙΑ ΑΙΔΙΟΥ ....

Ανώνυμος είπε...

Kοίτα που ο ατάλαντος αντιγραφέας αμερικάνων κωμικών μας έγινε και πολιτικός και ιστορικός τώρα. Στη χώρα της χαρμόλυπης πορτοκαλέας. Τσου ρε Χαριλάκη

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

.....Όλα μέσα από το μακροχρόνιο αγώνα για να κερδηθεί η ανεξαρτησία της, που οι Έλληνες είχαν να πληρώσουν ένα πολύ βαρύ τίμημα με αίμα και δάκρυα για να καταστεί αυτό δυνατό. Στην ιστορία του Ισλάμ, το ξίφος και ο Προφήτης , ο Serge Trifkovic έγραψε για την ιστορία της καταπίεσης των τουρκων προς τους Έλληνες ορθοδόξους χριστιανούς τα εξής: Το κάψιμο των ελληνικών πόλεων της Σμύρνης και τη σφαγή και την διασπορά των τριακόσιων χιλιάδων χριστιανών κατοίκων της , είναι ένα από τα πιο οδυνηρά , ένα από τα τεράστια εγκλήματα της καταπίεσης των μουσουλμάνων . Ένα θέμα για τον χριστιανικό πληθυσμό. Είναι το ΠΙΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ σε όλη την ΙΣΤΟΡΙΑ . Σηματοδότησε το τέλος της ελληνικής κοινότητας στη Μικρά Ασία.. Την παραμονή της καταστροφής του, η Σμύρνη ήταν ένα πολυσύχναστο λιμάνι και εμπορικό κέντρο. Όταν οι Τούρκοι επιτέθηκαν, ο Έλληνας Ορθόδοξος Επίσκοπος Χρυσόστομος παρέμεινε με το ποίμνιό του. “"Είναι η παράδοση της ελληνικής Εκκλησίας και το καθήκον του ιερέα να μείνει με το ποίμνιό του», απάντησε σε εκείνους, που τον παρακαλούσαν να φύγει.. Ο μουσουλμανικός όχλος έπεσε πάνω του, εκριζώνοντας τα μάτια του και, όπως αιμορραγούσε, τον έσυραν από τα γένια του μέσα από τους δρόμους της τουρκικής συνοικίας, χτυπώντας και κλωτσώντας τον. ( ΑΣ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΕΝΟΙ ). Και ομως τότε, είχε τη δύναμη να σηκώσει το δεξί του χέρι και να ευλογήσει τους διώκτες του. Ένας Τούρκος εξοργισθη με αυτή τη χειρονομία και με το σπαθί του , του έκοψε το χέρι του. Έπεσε στο έδαφος, και έγινε κομμάτια από τον άγριο όχλο.
Το μακελειό κορυφώθηκε με την πυρπόληση της Σμύρνης, η οποία άρχισε στις 13 Σεπτεμβρίου, όταν οι Τούρκοι εβαλαν φωτια στην χριστιανική συνοικία και η πυρκαγιά κατεστρεψε την πόλη.

( ΕΤΣΙ ΠΑΛΙΟΦΙΛΕ ΔΙΔΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ). Κατά τη διάρκεια της σφαγής των Χριστιανών, οι τουρκάλες γυναίκες διέγειραν τους ήρωες τους με την χαρακτηριστική πολεμική μουσουλμάνο-αραβική λαρυγγική διαπεραστική και εκκωφαντική κραυγή του κραυγή τους, = Zilghit = εντείνοντας την απελπισία των θυμάτων τους με το άγριο αυτό γαμήλιο τραγούδι τους.
Ένα είδος της άγριου κανίβαλιστικου χιούμορ που ενέπνεε το πλήθος ... το άγριο πλήθος που δεν λυπήθηκε ακόμη και τα παιδιά. "
Η Marjorie Housepian, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι η τούρκοι Μουσουλμάνοι πράγματι απήλαυσαν τις σφαγές
Η σφαγή των χριστιανών ήταν μια χαρά για τους Τούρκους, μια σφαγή που ανακοινώθηκε από τον ήχο των σαλπίγγων και κατέληξε με πομπή.
Συνοδευόμενη από τις προσευχές των μουλάδων και του muezzins (μουεζινη), ο οποίος από τους μιναρέδες εκλιπαρούσε τις ευλογίες του Αλλάχ, η σφαγή πραγματοποιήθηκε με αξιοθαύμαστη τάξη σύμφωνα με ένα καλά διοργανωμένο σχέδιο......

ΦΑΚΕΛΟΣ EURABIA -ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ (ΜΕΡΟΣ2)

http://heilgapormindthegap.blogspot.se/2012/05/eurabia-2.html

Αντρέας είπε...

Είναι δυνατόν από ένα βίντεο 3 δευτερολέπτων να καταδικάσουμε έναν ιστορικό;
Συγχαρητήρια, κύριε Χάρυ Κλυν...
Στα σχόλια αυτών που συμφωνούν μαζί σου, βλέπω τα πρόσωπα εκείνων που έκαναν τις γενοκτονίες των λαών...
Τέτοια σιγουριά, από ένα βίντεο πετσοκομμένο, από μια φράση μισοτελειωμένη..
Είναι σίγουρο ότι θα σπάσετε ταμεία στο θέατρό σας...
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να είσαι τόσο Βλαξ ρε "Εκπαιδευτικέ" ?

Ανάξαρχος Ευδαιμονικός είπε...

Νέπε Βασίλ μη στεναχωρεύκεσαι με αβούτα τα δαβολσύνας. 353.000 ψυία έρταν και στοιχούνταν σον ύπνον τουν. Αφού κι πορούν να κοιμούνταν , χάνε ατά ντο λένε αλλά χάνε και τον νούναν τουν. ΄΄ Εμείς δεν πιστεύουμε ότι ο Ελληνισμός γενικότερα ήταν θύμα ΄΄. Και ποίοι ήστουνε εσείς; Κι ήστουν Έλληνες άμον εμάς ; Ξάι κι ντρέπουστουν; Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Να είστε όλοι καλά. Η Παναγία Σουμελά φυλάττει πάντας ημάς!.......

Ανώνυμος είπε...

Πάντως στο βίντεο που παρατίθεται παραπάνω, δεν ακούγεται ούτε μία φορά η λέξη "Πόντος", ούτε η λέξη "γενοκτονία". Ούτε γενικά ακούγεται κάτι που να δικαιολογεί την έκφραση τόσου μίσους και επιθετικότητας.