Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ρεσιτάλ κοπροσκυλισμού από την ανθελληνική ακροδεξιά κλίκα του πανίβλακα Κούλη!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΒΙΖΕΓΚΡΑΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ, ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!
Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Μητσοτάκη και την παρέα που έχει μαζέψει, ολοκληρώνοντας την μειοδοτική μετάλλαξη της ΝΔ του Καραμανλή που φυσικά ξεκίνησε ο Σαμαράς.
Την ώρα που ακόμη και κορυφαίοι Ευρωπαίοι ηγέτες τιμούν την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό για την ηρωική στάση του στο προσφυγικό, κατακεραυνώνοντας τις χώρες του Βίζεγκραντ, Μητσοτάκης και κορυφαία ηγετικά στελέχη του κόμματος του συκοφαντούν την Ελλάδα με κάθε ευκαιρία. Έχουν φτάσει μάλιστα στο σημείο, εκτός από τις κατάπτυστες επίσημες ανακοινώσεις του κόμματος, να τουιτάρουν υπέρ των Αυστριακών νεοφασιστών που αποθεώνουν το ψευδοκράτος των Σκοπίων!
Φυσικά αυτή η μέθοδος κληροδοτήθηκε από τους αποστάτες του Καρατζαφέρη που μάζεψε ο Σαμαράς, οι οποίοι όταν ο Κώστας Καραμανλής με τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο επιτύγχαναν τον θρίαμβο του συμφώνου για την μετανάστευση, αυτοί με τις μονταζιέρες τους συκοφαντούσαν τον Προκόπη Παυλόπουλο ότι δήθεν καλούσε τους λαθρομετανάστες να έλθουν στην Ελλάδα! Την ώρα δηλαδή που ο Καραμανλής θωράκιζε τα εθνικά σύνορα ταυτίζοντας τα με τα Ευρωπαϊκά, πολιτική που απεμπόλησαν οι Παπανδρέου – Σαμαράς και εφαρμόζεται τώρα για πρώτη φορά, οι «νεοδημοκράτες από τα Lidl» συκοφαντούσαν για να φέρουν τον καταστροφέα Παπανδρέου στην εξουσία. Και φυσικά να συνεργαστούν αρμονικά μαζί του στην καταστροφή της Ελλάδας.
Σήμερα επανέρχονται δριμύτεροι με τις ίδιες στρατηγικές και τους ίδιους χορηγούς. Που σύντομα όμως θα είναι εξαιρετικά απασχολημένοι με τις προσωπικές τους υποθέσεις για να τους στηρίξουν…
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: