Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

“Τρώει” Κουμουτσάκο ο Μακ Λαζαρίδης…!


Αποκλειστικές πληροφορίες του the faq φέρουν στη ΝΔ, να έχουν βγει χοντρά μαχαίρια απ τα θηκάρια, τα τελευταία 24ωρα, ιδιαίτερα μετά τις αποκαλύψεις, από το Εθνος, των “καυτών διαλόγων” Κουμουτσάκου – Μουσσά! Μας λένε λοιπόν ότι σοβεί σφοδρή υπόγεια διαμάχη Κουμουτσάκου με Μακ. Λαζαρίδη (διευθυντής γρ. τύπου της ΝΔ). Ο Μακ Λαζαρίδης, παλαιότερα (2005) “ντορικό” στέλεχος με έντονη παρουσία στη Ρηγίλλης επί Βαγγ Μειμαράκη Γραμματέα ( αρθρογράφος στο περιοδικό Μετεξέλιξη που εξέδιδε η Ρηγίλλης ), μετακινήθηκε στη συνέχεια στο ΥπΕθα μαζίμε το Μειμαράκη, όταν ανέλαβε τα ηνία του κόμματος ο καραμανλικός Ζαγορίτης … 

Επανήλθε τώρα στο κόμμα με τη νουβέλ βαγκ του Κυριάκου και, όπως μας πληροφορούν από Συγγρού, εποφθαλμιά από την πρώτη ημέρα την θέση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, που κατέχει ο Κουμουτσάκος, καθώς εκτός των άλλων του εξασφαλίζει μεγάλη προβολή σε περίπτωση εκλογών όπου σχεδιάζει να συμμετάσχει και μάλιστα στη Β Αθήνας. Γι΄αυτό μετά τις αποκαλύψεις για τον Κουμουτσάκο και την κόντρα του με την Γεροβασίλη, έσπευσε να τουιτάρει κατά της κυβέρνησης, δηλώνοντας «παρών» σε περίπτωση αντικατάστασης του Κουμουτσάκου.


«Πρέπει να ανεβάσεις το θέμα face to face με τον Κυριάκο. Οχι με τον Μακάριο (σ.σ.: εννοεί τον Μακάριο Λαζαρίδη, διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ). Δεν υπάρχει Μακάριος, ρε μαλ… Ο Μακάριος είναι ένας δημοσιογραφάκος, εσύ είσαι εκλεγμένος, ήσουν αυτός που είσαι, μιλάς απευθείας με τον πρόεδρο», λέει χαρακτηριστικά ο Μουσσάς στον Κουμουτσάκο, στις … 19 Φεβρουαρίου !


Όπως μάλιστα αποκαλύπτετεια από έναν από τους πολλούς τηλ διαλόγους Μουσσά-Κουμουτσάκου, ο πρώτος αναφερόμενος σε “εχθρικό” για τον Κουμουτσάκο δημοσίευμα τον … “ενημερώνει” ότι δόθηκε από την ίδια τη ΝΔ και τον “συμβουλεύει” να έρθει σε ρήξη με τον ίδιο τον Κυρ Μητσοτάκη!

ΥΓ Ας μην σπεύσουν τα γνωστά μηντιακά φερέφωνα της συστήματιος Μουσσά-Συγγρού να μας “διαψεύσουν”. Είναι καρατσεκαρισμένο …!






Δεν υπάρχουν σχόλια: