Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Mega success story mou...

Αποτέλεσμα εικόνας για Mega success story mou...

Απογοητεύτηκαν τα μάλα οι θιασώτες του Σόιμπλε και του ΔΝΤ στη χώρα και αποφάσισαν όλοι μαζί, με την υποστήριξη των ελεύθερων, ανεξάρτητων και αντικειμενικών καναλαρχών και δημοσιογράφων της χώρας, να αντεπιτεθούν.


Εκεί που κάποιοι ονειρεύονταν «όμορφες» περασμένες μέρες διαπραγμάτευσης, με μια χώρα ασθμαίνουσα από Eurogroup σε Eurogroup να μετρά τις ώρες της κατάρρευσης που τόσο είχαν επενδύσει..., ήρθε μια κάποια νίκη. Επίσημα για πρώτη φορά δόθηκε το σήμα έναρξης της συζήτησης για το χρέος. Ούτε πληρωμένη απάντηση στον Μητσοτάκη από τον Ντάισελμπλουμ να ήταν.


Εφ' όπλου λόγχη η διαπλοκή, από την ίδια κιόλας μέρα...


Εν εξάλλω οι δεξιοί και οι ακροδεξιοί στα κανάλια τους έπεσε βαριά η συναίνεση. Άχρηστοι, άσχετοι, ανίκανοι, ψεύτες, φασίστες όλη την εβδομάδα αλλά τον κ. Χρηστίδη του ΠΑΣΟΚ πολύ τον πείραξε που ο κ. Φάμελλος είπε «Ξυπνήστε» στην κ. Αραμπατζή της Ν.Δ.


Ξεπέρασε κάθε όριο πραγματικά!


Ο Μητσοτάκης στον Πρετεντέρη, η πρώην ΠτΒ προαναγγέλει κόμμα κατά αποκλειστικότητα στον Παπαχελά. Τρέχοντας να προλάβει αδειανό τηλεπαράθυρο, η Φώφη ξέπεσε στον Κομιστή...


Ο κόσμος όμως ήταν αλλού. Θλιβερές ακροαματικότητες για Κυριάκο. Να είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις και ο κόσμος να μην θέλει να τον δει! Άσε την ΠτΒ. Την ξέχασαν όλοι πια. Πώς να τα αντέξει αυτό μια Scarlet Katastrofi;


«Δεν υπάρχει Ακροδεξιά στη Ν.Δ.» Το'πε ο Κυριάκος και τελείωσε.


Ούτε ζωγραφιστό δεν τον θέλει τον Μεϊμαράκη ο Κυριάκος προτιμά τον ευαίσθητο ακροδεξιό κ. Βορίδη στη νέα μητέρα των μαχών της Ν.Δ., την υπόθεση ΔΟΛ - Βγενόπουλου κατά Παπαγγελόπουλου και Δικαιοσύνης.


Να υπογράφει και αμέσως μετά να καταγγέλλει τις υπογραφές που μόλις έβαλε. Έτσι είναι «η φερέγγυα αντιπολίτευση» του μεταρρυθμιστικού Κέντρου. Τι φταίει αυτός που η Μέρκελ πούλησε και τάχθηκε κατά των κλειστών συνόρων;


Η Ακροδεξιά του του τραβάει το μανίκι. Τριανδρία γαρ, πώς να ξεφύγεις


Ντρέπεται ο «δεν φταίμε εμείς που μπαίνουν σε μια βάρκα και πνίγονται» Πρετεντέρης και αγανακτεί για την έλλειψη κράτους και σε τι χώρα ήρθαν οι πρόσφυγες! Χειρότερη από τη Συρία!


«Γιατί ρε π... μου;», σε ιερή αγανάκτηση ο κ. Καμπουράκης υπερασπίστηκε τα «ζεϊμπέκικα του Παπανδρέου» προς χάρη της ανηλεούς αντισυριζαϊκής προπαγάνδας και της συστηματικής υποδαύλισης ενός άκρατου λαϊκισμού με εθνικιστικές κορώνες.


«Ο Νταβούτογλου θα γράφει τα σχολικά βιβλία» και σε πατριωτική έξαρση θυμήθηκε, δοθείσης της ευκαιρίας, τον Νικηταρά τον τουρκοφάγο!


Έντρομος ο κ. Οικονόμου συμπλήρωνε από το Σκάι «συριζαϊκά βιβλία θα έχουμε» και ούτε καν ιδιωτικά πανεπιστήμια, «έχει η Τουρκία, η Βουλγαρία. Η Ελλάδα όχι». Τέτοια υπανάπτυξη!


«Να παραιτηθείτε τώρα» ούρλιαζε ο κ. Βρούτσης (Σκάι) και εύλογα γεννάται το ερώτημα, στον αρχηγό του, το είπε; Που ούτε ν' ακούσει δεν θέλει για εκλογές, αλλά ζητάει οικουμενική να ηγηθεί. Κάτι γραμματιάκια έχει να ξοφλήσει, επειγόντως...


Της Κατερίνας Μπρέγιαννη


Δεν υπάρχουν σχόλια: