Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ο πόλεμος ξεκίνησε – όλο το παρασκήνιο της επίθεσης στις Βρυξέλλες

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ
Η ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΝΕ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΩΡΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.
ΤΑ «ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΕΓΙΝΑΝ «ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ».
– Χιλιάδες ευρωπαίοι ισλαμοφασίστες όπως ο Αμπντεσλαμ έσπευδαν με την ανοχή ή και την ενίσχυση των χωρών τους για να σφάξουν στην Συρία.
– Από την δεκαετία του ’90 η Ευρώπη ανέχθηκε ή προώθησε την γκετοποίηση του Ισλάμ που τώρα επιτίθεται.
– Η σύμπραξη ναζί και ισλαμιστών συνεχίζεται: «Για όλα φταίνε οι πρόσφυγες» παραληρούν οι απατεώνες που κάλυπταν τον ισλαμικό κίνδυνο με αντισημιτικές κορώνες.
Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των Γαλλικών και Βέλγικων αρχών ασφαλείας και μυστικών υπηρεσιών. Οι Γάλλοι κατηγορούν ευθέως τους Βέλγους καταλογίζοντας τους ότι επέτρεψαν σε μία σφηκοφωλιά που παράγει ισλαμιστές να αναπτυχθεί και να χτυπήσει στην καρδιά της Ευρώπης ανεξέλεγκτα. Το στρατηγείο των τρομοκρατικών επιθέσεων τοποθετείται στις Βρυξέλλες από όπου ξεκινούσαν οι τρομοκράτες και πραγματοποιούσαν χτυπήματα όπως αυτό στο Παρίσι. Τα χτυπήματα στο Βέλγιο όμως που σχετίζονται άμεσα με την σύλληψη του Βέλγου Ισλαμοφασίστα Σαλάμι Αμπντεσλαμ βαρύνουν επίσης σύμφωνα με τους Γάλλους τις βελγικές υπηρεσίες και το ολέθριο λάθος που έκαναν: Η σύλληψη και η ανάκριση Αμπντεσλαμ έφερε πληροφορίες για τους πυρήνες των ισλαμιστών, οι οποίοι με την σειρά τους γνωρίζοντας ότι ο Αμπντεσλάμ «έσπασε» διασκορπίστηκαν με αποτέλεσμα η καρδιά της Ευρώπης να έχει γεμίσει με ανθρώπινες βόμβες που δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Το κυριότερο; Έχουν λαϊκό έρεισμα μέσα στα εκατομμύρια γκετοποιημένων ευρωπαίων ισλαμιστών οι οποίοι ριζοσπαστικοποιήθηκαν ή ακόμα εξισλαμίστηκαν από μουλάδες σε τουρκικά, καταριανά ή σαουδαραβικά τζαμιά στην καρδιά της Ευρώπης. Η δεύτερη πηγή στρατολόγησης είναι οι ευρωπαϊκές φυλακές που κυριολεκτικά έχουν μετατραπεί σε κέντρα προσηλυτισμού του ακραίου Ισλάμ.

Εγκληματίες με σφραγίδα, κάλυψη και δυτική καθοδήγηση

Και όμως η Γαλλία είναι από τις χώρες που δεν δικαιούνται να ομιλούν. Η γκετοποίηση των ισλαμικών πληθυσμών, βόλευε εμφανώς την ύπαρξη του «φτηνού κρέατος». Οι φτηνοδουλειές έγιναν φθηνότερες, μαζί τους όμως και οι παράνομες δραστηριότητες που βοηθούσαν στην στρατιωτικοποίηση των μουσουλμάνων σε εγκληματικές οργανώσεις και σαφή δομή, όπου πάντα είχε λόγο ο μουλάς. Μία βαρβαρότερη έκφραση της Ιταλικής μαφίας, αφού εκεί δεν υπήρχε η έννοια της «ανωτερότητας των πιστών» και το δικαίωμα των επί ζωής στα κεφάλια των απίστων. Υπήρχε λοιπόν και μία βαθύτερη, απάνθρωπη σκοπιμότητα σε αυτή την γκετοποίηση: Η χρήση των πιστών ως τάγματα εξόντωσης για να κάνουν την βρώμικη δουλειά της Δύσης. Μεθοδολογία που την εισήγαγαν πρώτοι οι Γερμανοί, με τους νεότουρκους, μετέπειτα την μουσουλμανική αδελφότητα, τα Βόσνια και αλβανικά SS και την μεταπολεμική ισλαμική τρομοκρατία. Σε όλες οι γενοκτονίες και θηριωδίες πολέμου που εξυπηρέτησαν άμεσα τις γερμανικές στοχεύσεις, το Ισλάμ ειχε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Την σκυτάλη πήραν οι Αμερικανοί με την δημιουργία των μουτζαχεντίν στο Πακιστάν – Αφγανιστάν για να σαρώσουν την Σοβιετική Ένωση. Ο Μπιν Λάντεν, δημιούργημα του αντισοβιετικού αγώνα, μεταφέρθηκε στην Γιουγκοσλαβία όπου παρουσιαζόταν ως «μαχητής της ελευθερίας» ενώ οι πιστοί του ξεκοίλιαζαν εγκύους και κατέσφαξαν άμαχους Σέρβους για λογαριασμό της Γερμανίας και του ΝΑΤΟ. Είναι τέτοια η εγκληματική προπαγάνδα της Δύσης που ακόμα και σήμερα οι εκτελεσθέντες ισλαμιστές της Σεμπρένιτσα χρεώνονται ως «γενοκτονία» των Σέρβων, αντί για έγκλημα εκτέλεσης αιχμαλώτων εγκληματιων πολέμου χωρίς δίκη, όπως πραγματικά ήταν.
Στην συνέχεια ακολούθσε η χρήση των ισλαμοφασιστών για την γενοκτονία των Σέρβων του Κοσόβου, όπου η Δύση βάφτιζε τους ισλαμιστές τρομοκράτες του UCK ως «μαχητες της ελευθερίας.
Όταν η Κλίντον επέστρεψε στην εξουσία στο πλευρό του Ομπάμα, μετά και την εκτέλεση του Μπιν Λάντεν για να πειστεί η κοινή γνώμη ότι «ο κακός ισλαμιστής πέθανε και μαζί του πέθανε το κακό Ισλάμ», τα κτήνη ξαναέπιασαν δουλειά. Λιβύη και κυρίως Συρία.
Χιλιάδες ευρωπαίοι ισλαμοφασίστες έσπευδαν με την ανοχή ή και την ενίσχυση των χωρών τους για να σφάξουν στην Συρία. Όπως ο Αμπντεσλαμ. Είναι αυτοί που σημερα αποτελούν ωρολογιακή βόμβα για την Ευρώπη. Ο εχθρός εντός των τειχών.


Από τους Εβραίους, στους πρόσφυγες

Η Γαλλία δεν δικαιούται να ομιλεί επίσης, διότι συγκάλυψε την δράση των Γάλλων ισλαμιστών εδώ και δύο δεκαετίες. Το πογκρομ κατά των Εβραίων από ισλαμιστές εντός γαλλικού εδάφους, αποσιωπήθηκε. Ακόμα και οι σφαγές όπως στην Τουλούζη ή το εβραϊκό μουσείο υποβαθμίστηκαν ως «μεμονωμένα γεγονότα» και «παρανοϊκούς δράστες». Τότε η Γαλλία ισοπέδωνε την Λιβύη και την Συρία, παρέα με αυτούς ακριβώς τους «παρανοϊκούς δράστες».
Την ώρα που το Ισλάμ ερχόταν, οι ευρωπαίοι ναζί που πολέμησαν πλάι με τους ισλαμιστές κατά της Σερβίας, ούρλιαζαν ότι «για όλα φταίνε οι Εβραίοι». Όταν τα παιδιά της Συρίας σφάζονταν κατά χιλιάδες, τα δυτικά μέσα εξαντλούσαν την ευαισθησία τους στα θύματα της Παλαιστίνης, οπλίζοντας έτσι ακόμα περισσότερα χέρια ευρωπαίων ισλαμοφασιστων.
Σήμερα η Δύση παίζει το τελευταίο χαρτί της προπαγάνδας επιχειρώντας να ταυτίσει τους τρομοκράτες με τους πρόσφυγες.
Λες και οι πρόσφυγες ρισκάρουν την ζωή τους περνώντας τα μυρια όσα για να βρουν μία καλύτερη ζωή, για να την… τινάξουν στον αέρα; Εάν ήθελαν να κάνουν κάτι τέτοιο, θα καθόντουσαν να το κάνουν στην Συρία, όπως χιλιάδες άλλοι.
Και επιτέλους οι λαοί πρέπει να ξυπνήσουν και να τιμωρήσουν όσους βίασαν τις αρχές και αξίες του ευρωπαϊκού δικαίου, δημιουργώντας «ταγματα εργασίας» τα οποία μετατράπηκαν σταδιακά σε «τάγματα εφόδου» που ξέφυγαν από καθε έλεγχο.

Στα γκέτο του Ισλάμ στην Ελλάδα έχουμε αναφερθεί εκτενώς. Για ευνόητους λόγους δεν θα κανουμε άλλη αναφορά επι του παρόντος καθότι υπάρχουν εξελίξεις αυτές τις στιγμές που μιλάμε.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: