Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Μπούμερανγκ έγιναν για Κυρ. Μητσοτάκη και Φ. Γεννηματά οι καταγγελίες κατά Τσίπρα " για την συμφωνία

Κομισιόν - Μέρκελ "αδειάζουν" Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ
Κομισιόν - Μέρκελ "αδειάζουν" Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ

Μπούμερανγκ έγιναν για Κυρ. Μητσοτάκη και Φ. Γεννηματά οι καταγγελίες ότι ο Τσίπρας "ή λέει ψέματα ή δεν ήξερε τι υπέγραφε" στην ευρωτουρκική σύνοδο, με αφορμή τη συγχαρητήρια δήλωση του Ντ. Τουσκ προς τις χώρες των Βαλκανίων που έκλεισαν προχθές τα σύνορα, ανάμεσά τους και την Ειδομένη. Η ηχηρή απάντηση ήρθε, λίγες ώρες μετά τον θόρυβο που ξεσήκωσαν, όχι από τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά από τον εκπρόσωπο της Κομισιόν και τη Γερμανίδα καγκελάριο. Και οι δύο χαρακτήρισαν τις αποφάσεις των βαλκανικών χωρών μονομερείς και σημείωσαν ότι αντιστρατεύονται την τελευταία απόφαση της ευρωτουρκικής συνόδου και τις αρχές μιας ευρωπαϊκής λύσης. Το κλείσιμο των συνόρων των Βαλκανίων, σημείωσε η Μέρκελ, "δεν επιλύει το πρόβλημα", διότι "η κατάσταση αυτή ούτε βιώσιμη είναι ούτε μπορεί να διαρκέσει για πολύ".

* Οι μονομερείς ενέργειες κλεισίματος των συνόρων στα Βαλκάνια δεν αποτελούν ευρωπαϊκή και βιώσιμη λύση, επισημαίνουν Βρυξέλλες και Βερολίνο


ΛΟΙΠΟΝ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΟΓΩ ΤΟΥ «ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ»  ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΚΟΥΛΗ ΤΗΣ ΒΔΕΛΟΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΣ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ή  ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ή ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ,,,ΖΩΑ! ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΒΟΥΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια: