Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

«Πάγωσε» η ΝΔ από τις σχέσεις Κουμουτσάκου με τους εκβιαστές.



 

 




 

 







Δεν ειναι δυνατόν να μην γνώριζε ο Μητσοτάκης τι έκανε ο εκπρόσωπος του…
Τις ένθερμες σχέσεις του εμπλεκόμενου σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού Τ. Μουσσά με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκο, αποκαλύπτει δημοσίευμα του «Έθνους» προκαλώντας την αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου – «Η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για την δυσώδη αυτή υπόθεση», τονίζει η Όλγα Γεροβασίλη – Ο Μουσσάς ήταν ένας από τους δεκάδες δημοσιογράφους με τους οποίους συνομιλούσα, αρκέστηκε να δηλώσει στο Έθνος ο Γ. Κουμουτσάκος
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, φαίνεται να είχε στενές σχέσεις με τον 50χρονο δημοσιογράφο Τ. Μουσσά, ο οποίος κατηγορείται ως βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση εκβιασμών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι ο Μουσσάς είχε συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον εκπρόσωπο της ΝΔ, οι οποίες έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΛ.ΑΣ. έως και δύο 24ωρα πριν από τις συλλήψεις των κατηγορούμενων για το κύκλωμα εκβιασμών.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το κλίμα μεταξύ τους είναι φιλικό και οι συνομιλίες τους αφορούν σε ενημέρωση που του δίνει ο δημοσιογράφος για δημοσιεύματα και την επικαιρότητα. Από διαλόγους προκύπτει όι ο Μουσσάς διεκδικεί ρόλο… επικοινωνιολόγου του εκπρόσωπου Τύπου της Συγγρού αφού συχνά του δίνει οδηγίες, και μάλιστα επιτακτικά, τόσο για τις δηλώσεις που πρέπει να κανει όσο και για τη διαχείριση των εσωκομματικών θεμάτων της ΝΔ.
Χαρακτηριστικό δείγμα των συνομιλιών τους αποτελεί το εξής απόσπασμα: “Εσύ, από την ώρα που πάτησες στα πόδια σου, εκτινάσσεσαι. Προσπάθησαν να σε σταματήσουν. Δεν σταματιέται αγόρι μου ο πύραυλος. Ο πύραυλος Κουμουτσάκος έχει εξαπολυθεί. Δεν γυρνάει πίσω τώρα”, φέρεται να λέει ο Μουσσάς στον εκπρόσωπο της ΝΔ.
Με αφορμή το εν λόγω δημοσίευμα, η Όλγα Γεροβασίλη εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητά από τον κ. Κουμουτάσκο και τη Νέα Δημοκρατία να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για την σχέση με τους εμπλεκόμενους σε κυκλώματα εκβιασμού.
Όπως αναφέρει η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου:
«Έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορείται από σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας «Έθνος» τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο. Πολύ περισσότερο όταν, όπως έχει αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες, η ΝΔ πλήρωνε τακτικά στα πρόσωπα αυτά, μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του. Η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για την δυσώδη αυτή υπόθεση».
Σε επικοινωνία της εφημερίδας με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, ο τελευταίος έδωσε την ακόλουθη απάντηση:
«Από το 2004 που είχα ασκήσει επί πέντε χρόνια τα καθήκοντα του εκπροσώπου Τύπου του Υπουργείο των Εξωτερικών μετέπειτα ως εκπρόσωπος τύπου του Κόμματος Νέας Δημοκρατίας ευρωβουλευτής βουλευτής και τώρα πάλι εκπρόσωπος Τύπου επικοινωνώ και επικοινωνούσα καθημερινά με δεκάδες δημοσιογράφους σε χιλιάδες τηλεφωνικές επικοινωνίες μαζί τους. Ένας από αυτούς τους δεκάδες δημοσιογράφους ήταν ο κ. Μουσσάς και κάποια από αυτά τα χιλιάδες τηλεφωνήματα ήταν και μαζί του. Πέραν τούτου ουδέν.»
ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Πληροφορίες από το Left.gr

ΗΞΕΡΑ ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΣΠΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: