Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Αφού ο κύριος Ψυχάρης νοιάζεται τόσο για την διαφάνεια, γιατί δεν μας λέει εάν και πόσα λεφτά έχει στο εξωτερικό;



Συγκινητική η σημαία υπέρ της διαφάνειας που έχει σηκώσει ο κύριος Ψυχάρης. Σε αυτή την κατεύθυνση, αυτός ο «διάφανος κρίνος» ίσως θα έπρεπε να καταθέσει και αναδρομικά αυτά τα Πόθεν Έσχες που «ξέχασε» για αρκετά χρόνια. Για να μην του καταλογίζουν μερικοί κακόπιστοι ότι το έκανε επίτηδες για να αποκρύψει τα περιουσιακά του στοιχεία, ειδικά στο εξωτερικό.
Έτσι, θα μπορούμε να γνωρίζουμε εάν και πόσα χρήματα διατηρεί ο κύριος Ψυχάρης σε λογαριασμούς στο εξωτερικο.
Και φυσικά εάν αυτά τα χρήματα είναι προϊόν νόμιμης δραστηριότητας και φορολογημένα. Αναμένουμε λοιπόν την άμεση επανόρθωση αυτού του «λάθους», από τον διάφανο παράγοντα της δημόσιας ζωής, εκτός εάν ο ίδιος θεωρεί ότι είναι τόσο «διάφανα» που έγιναν …αόρατα!
Αχ, μια και πιάσαμε το μεταφυσικό, θυμηθήκαμε αυτή την περιβόητη εταιρεία ΚΕΚΡΩΨ που κάποτε τα έντυπα του ΔΟΛ την αποθέωναν τόσο, ώστε η μετοχή της κόντεψε να περάσει και την Microsoft. Μετά φυσικά εξατμίστηκε, όχι όμως και τα κτίρια που της είχαν φορτώσει.
Μπορείτε λοιπόν κύριε Ψυχάρη να μας πείτε εάν πουλήθηκε κάποιο φιλέτο – ακίνητο της ΚΕΚΡΩΨ πρόσφατα σε πολυτελή τοποθεσία των Αθηνών; Που κατέληξαν τα λεφτά;
Αναμένουμε λοιπόν αυτες τις απαντήσεις που εαν δεν τις δώσει ο «διάφανος», οφείλει να τις ανακαλύψει η πολιτεία.
olympiada

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: