Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ – Θέλουν «νέο Δεκέμβρη» για να ρίξουν την Ελλάδα στο χάος

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ
Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές αφού περίεργες κινήσεις ντόπιων και ξένων κέντρων παραπέμπουν σε εκτέλεση σχεδίου ανωμαλίας με φόντο το προσφυγικό και προφανή στόχο να δημιουργήσουν χάος στην Ελλάδα. Εν όψει της κρίσιμης συνόδου για το μεταναστευτικό ώστε να δοθούν επιχειρήματα στο «μαύρο μέτωπο» του Βίζεγκραντ (και εδώ έχει ενεργό ρόλο το τουρκοκίνητο ψευδοκράτος των Σκοπίων) αλλά να ευνοηθεί και το ντόπιο μαύρο μέτωπο των διεφθαρμένων που για πρώτη φορά μετά από 70 χρόνια ασυδοσίας βρίσκεται αντιμέτωπο με την δικαιοσύνη.
Ας μην ξεχνάμε τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008, όπου με αφορμή την παρακρατική δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τζιχαντιστές που πέρασαν από τα Σκόπια, ντόπιοι παρακρατικοί πυρήνες και μαέστρους τα ΜΜ»Ε» των νταβατζήδων επιχειρήθηκε η μετατροπή της Ελλάδας σε Failed State ώστε να αρχίσει ο ολισθηρός δρόμος για την υποδούλωση στο ΔΝΤ.

Τότε αυτό που έγινε γνωστό ως «σχέδιο Πυθία» απετράπη εξαιτίας της παρουσίας του νυν ΠτΔ ως ΥΠΕΣ και της περιβόητης «παθητικής στάσης» που επέλεξε και απέτρεψε δεύτερο νεκρό που ήταν και ο στόχος των προβοκατόρων. Αδίστακτων καθαρμάτων που χρησιμοποιούσαν 16χρονα παιδιά ως ανθρώπινες ασπίδες, την ώρα που ακροδεξιοί ούρλιαζαν για «επέμβαση του στρατού» γεγονός που θα οδηγούσε αυτόματα στην πτώση της κυβερνησης Καραμανλή. Οι ίδιοι ακροδεξιοί που ούρλιαζαν τότε, ήταν οι πρώτοι που συνέδραμαν τον εγκληματία Παπανδρεου στην υποδούλωση της χώρας, στο «μεγάλο κόλπο» του πρώτου μνημονιου.
Τα χθεσινά γεγονότα με τα Σκόπια καθώς και η προσπάθεια των Σκοπιανών να επιστρέψουν «λάθος πρόσφυγες» στην Ελλάδα, αλλά και περίεργες κινήσεις στους Κήπους του Έβρου σε συνδυασμό ενός «αόρατου συντονιστικού» που λειτούργησε και το 2008 μεταξύ νυν ΜΚαρχών και διωκόμενων μιντιαρχών, βρίσκονται υπό ασφυκτική παρακολούθηση. Για να μην ξεχνάμε και το ολοκαυτωμα της Ελλάδας το 2007.
Οπως στο μικροσκόπιο βρίσκονται και σχέσεις κοινών ποινικών με σταγονίδια (πολιτικά και μη) της δικαιοσύνης που το τελευταίο διάστημα έχουν εξαπολύσει πόλεμο κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ενώ διερευνούνται για ποινικές υποθέσεις εκατομμυρίων με πολιτικές προεκτάσεις. Εγκληματικοί πυρήνες ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν κατά το μοντέλο της «Σέχτας» για να τρομοκρατήσουν τους αδιάφθορους, αφού η μιντιακή τρομοκρατία δεν τους πτόησε.
Σε κάθε περίπτωση, η απάντηση της Ελλάδας πρέπει να ειναι ανελέητη και συντριπτική. Σε τζιχαντιστές και τζιχαντιστες των σαλονιών που θέλουν αίμα Ελλήνων και προσφύγων στους δρόμους. Ηλθε η στιγμή να κλείσει ο λογαριασμός.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: