Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Ο εφιαλτης κυκλωσε την Ενωση Κεντρωων Σε απογνωση ο Λεβεντης


leventis

Γραφει η kalinda

Ο χειροτερος εφιαλτης του Βασιλη Λεβεντη εγινε αληθεια, το κομμα του, η Ενωση Κεντρωων δεν υπαρχει πια, μετα την αρνηση του να αλλαξει τους βουλευτες του οπως ο ιδιος ειχε δεσμευτει στο εξαμηνο οι πολιτευτες του του στελνουν εξωδικα και αποχωρουν ομαδικα απο το κομμα μαριονετα!
Κυριε Λεβεντη εδω τελειωνει η πολιτικη σας καριερα, αυτη ειναι η ατακα που κυκλοφορει απο στομα σε στομα στην Ενωση Κεντρωων!


λεβεντε1.jpg


Η ειδηση απο το star.gr

Να ισχύσει η προεκλογική δέσμευση την Ένωσης Κεντρώων για εναλλαγή των βουλευτών της ανά εξάμηνο, την οποία πήρε πίσω ο Βασίλης Λεβέντης, ζητούν πολιτευτές του κόμματος. Το ΣΤΑΡ αποκαλύπτει σήμερα τι αναφέρουν σε επιστολή τους, αλλά και σε εξώδικο, προς τον αρχηγό τους.
Αυτή είναι η επιστολή των πολιτευτών της Ένωσης Κεντρώων κι αυτό το εξώδικο που έστειλαν στο Βασίλη Λεβέντη, ζητώντας να ισχύσει η πρώτη εναλλαγή των βουλευτών, έξη μήνες μετά τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου, όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά ο πρόεδρός της.
Μάλιστα επισημαίνουν ότι η εναλλαγή προβαλλόταν ως μια πολιτική καινοτομία, προκειμένου η Ένωση Κεντρώων να γιατρέψει τη διαφθαρμένη, όπως διακήρυσσε, πολιτική παθογένεια παραγωγής μόνιμων βουλευτών, από τα παραδοσιακά κόμματα.
«Εμείς νομίζαμε, όπως φαίνεται  εσφαλμένα, ότι ήταν μιά πολιτική θέση και διακήρυξη – αλλά ευτυχώς μας διορθώσατε και μας επαναφέρατε στην πραγματικότητα : είναι μόνο μιά υπόσχεση, μιά παραχώρηση, ένα δώρο που μπορεί κανείς, εάν θέλει,  να μας το πάρει πίσω», αναφέρει στο εξώδικο ο πολιτευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Δαμιανός Ζώκας, ως εκπρόσωπος των θιγόμενων.
Ο κύριος Λεβέντης έχει καταγγείλει τους πολιτευτές που ζητούν την ισχύ της συγκεκριμένης προεκλογικής δέσμευσης, ως άρπαγες.
Οι ίδιοι όμως επισημαίνουν, ότι προεκλογικά είχαν όλοι υπογράψει προκαταβολικά, την έγγραφη παραίτησή τους ανά εξάμηνο, στην περίπτωση που εκλέγονταν βουλευτές. Και απειλούν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.
kalinda

Δεν υπάρχουν σχόλια: