Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΓΩΓΟΥΣΗ...

Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι επανέρχομαι σε ένα συγκλονιστικό άρθρο του γιατρού Βλάση Γωγούση...
______________________________________
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ BLOG ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «TAXALIA» Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΜΩΣ, ΣΥΜΦΩΝΩ!
ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ !! ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ



του Βλάση Γωγούση

« Καλείσθε όπως εντός 3ημέρου από σήμερον εγκαταλείψετε την κατοικία σας…κλπ.»
-Βάλτε μια υπογραφή εδώ-σας παρακαλώ - , λέει ευγενέστατα  ο δικαστικός επιμελητής.
 Τα μάτι του παραλήπτη, ξάγρυπνο και θολωμένο  όλο το βράδυ, αλληθωρίζει, το χέρι του τραβάει από την κωλοτσέπη το περίστροφο και χωρίς λαλιά,
 « Φύγεεεεεε, ουρλιάζει, έξω από το σπίτι μου ,  τσακίσου» και πυροβολεί ταυτόχρονα στο πόδι τον ( αναίτιο) λειτουργό ! .
Εκείνος, έντρομος κι` αιμορραγώντας , σέρνεται σαν παλαβός για να γλυτώσει !
 Όχι δεν είναι σίριαλ τρόμου, είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που....
θα την δούμε σύντομα μπροστά μας, φίλοι αναγνώστες .
 Καλά , δεν καταλάβατε  ,  δεν απορήσατε ακόμα συμπατριώτες μου ,πως η περιλάλητη άρχουσα τάξη, μας πήρε ακόμα και τα σώβρακα και μείς δεν βγάλαμε άχνα;;;
 Μας κόψαν τους μισθούς, μας κόψαν τις συντάξεις, τα επιδόματα, τα δώρα Πάσχα-Χριστουγέννων, τα επιδόματα αδείας, μας καζικώσανε και μας βουλώσαν όλες τις…..οπές μας ( ας μην το πω αλλιώς, διδάκτωρ πράγμα ,δεν μου πάει ! )  και μείς … σιωπή  και μούγκα ,;;;;
Και να ! χαράτσια, να! εισφορές αλληλεγγύης, να!   Νόμος 4051 ( ;) ( αναδρομικές αρπαχτές  από το 2010) , να!  μειώσεις Ν. 4024 ( ;) , να! και ο Φ.Μ.Υ  του 2010-11, ( απ` την εκκαθάριση της σύνταξής μου τα` αντιγράφω ) και να! και συ   κατακαϋμένε , συνταξιούχε  ΒΛΑΣΗ  , πάρε κάτι υπόλοιπα να ζήσεις ως τον άλλο μήνα !

Καλά δεν καταλάβατε  πως  μοιάζουμε  με έναν λέβητα που σιγοβράζει, ένα  κλειστό καζάνι   με τη  μοναδική βαλβίδα αφαλείας βουλωμένη ;
Αν  δεν το καταλάβατε  τότε θα γίνω , φίλοι μου,  αυτόκλητος προφήτης, θα  τ`  αραδιάσω όμως όπως τα σκέφτομαι , θα πω τι περιμένω   να συμβεί στο μέλλον , στο κοντινό μας μέλλον , μην πάει    πιο μακριά ο νους σας !
Θα σας τα πω και θα τα γράψω , έστω  με κίνδυνο  να συλληφθώ για  « προτροπή εις βιαιοπραγίες»  ή όπως κάπως  λέγεται  στη νομική  τη γλώσσα !
Μπορεί επίσης  να με πιάσουνε  για ηθική αυτουργία σε φόνους , σε βασανισμούς και   . …ακρωτηριασμούς ακόμα !!.

…..Πέθανε – που λέτε   φίλοι μου - η γυναίκα  , το παιδί, η μάνα του ενός  , γιατί δεν είχε χρήματα να πάρει  τα ακριβά τους φάρμακα.
 Ξετρελλαμένος και με θολωμένο νου ,την ώρα εκείνη , θα βγει μ` ένα μαχαίρι και θα ψάχνει αυτόν που θα θεωρήσει  ένοχο του για τον χαμό του συγγενή του.
Τον  Υπουργό  , τον φαρμακέμπορο, τον πρόεδρο του φαρμακευτικού Συλλόγου, τον πρόεδρο  ή  διευθυντή  του ΙΚΑ, ή  όποιον άλλονε  το σαλεμένο του μυαλό , του είπε  !!,
Τον βρήκε ;
  Θα του τον κόψει τον λαιμό , τη γλώσσα  ή  θα του βγάλει τόνα μάτι !

Ο άλλος που του πετσοκόψανε τη σύνταξη ,  του κόψανε το ρεύμα , του κόψαν το νερό,  τον διώξανε κι` απ τη  δουλειά  του ,  κάποια στιγμή    , θα βγει  στο δρόμο  έξαλλος, ψάχνοντας νάβρει  αυτόν που τον θεωρεί υπεύθυνο για την κατάντια του, για να τον …σφάξει !

Ο τρίτος σαλεμένος , θα στήσει ενέδρα εκεί που ξέρει πως περνάει κάθε πρωί ο πρόεδρος  του ασφαλιστικού του , που –τούπανε-  πως τσέπωσε  μαζί  με κάποιους άλλους ,  τα λεφτά του και  τώρα  αυτός καλοπερνά και οι πολλοί δεν έχουνε να φάνε !
Καραδοκεί  σε μια γωνιά ,για να τον δείρει, να τον σακατάψει η να του κόψει το αυτί  ή  και να  τον …ξεκάνει, ακόμα !

 Πολλοί απ` αυτούς,  θα κάνουν πρώτα φονικά και  ύστερα θ` αυτοκτονούνε!.
 Για τι –ας μη ξεχνάμε, αναγνώστες  μου - στις μέρες μας , ένας με δύο καθημερινά, τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα !.
 Σύντομα, φίλοι μου  ,θα βλέπετε στους δρόμους μικρές ομάδες ετερόκλητων ανθρώπων, αγνώστων μεταξύ τους, να συνομιλούν, να συμφωνούν , να εξαγριώνονται , να κάνουνε πορείες  στη συνέχεια σε μπουλούκια    και ξαφνικά  ξετρελλαμένοι  ν` αρχίζουνε  να σπάζουν και να καταστρέφουν μεγαλοκαταστήματα,  αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, κοσμημτοπωλεία, τράπεζες,  και να  εισβάλλουν σε δημόσιες υπηρεσίες  !
Εκεί  ,  θα καταστρέφουνε , φακέλλους, έγγραφα , γραφεία, υπολογιστές, και  ό,τι  άλλο βρουν  μπροστά τους.

Σύντομα, ένα πλήθος Ελλήνων θα οπλοφορεί , θα κάνει μέρα- μεσημέρι αρπαγές αγαθών η  και ληστείες, με πρόσωπα ξεσκέπαστα, δεν θα φοβούνται  μην τους δουν, δεν θα φοβούνται μην τους πιάσουν,  γιατί θα είναι αποφασισμένοι  να πυροβολούν και να σκοτώσουν  όποιον τολμήσει  να τους  σταματήσει ή  να τους συλλάβει !
 Δεν θα φοβούνται , σας λέω, δεν θα κρύβονται , θα έχουν  μερικώς παραφρονήσει  !
Θα θέλουν να εκδικηθούν το κράτος για τη φτώχια, την κατάντια , την κακομοιριά τους , την εξαθλίωση, τον θάνατο από βαρειές  αρρώστειες αγαπημένων τους προσώπων γιατί  δεν είχανε να δώσουν…. φακελάκι και θα τα βάζουν με τους εκπροσώπους των αρχών.
.
 Θα  κονταροχτυπιούνται με τους Αστυνομικούς σκληρά, κρατώντας σίδερα , μαχαίρια, και  λοστούς, δεν θάχουνε αναστολές, δεν θα φοβούνται , θα βρίσκονται  στα  πρόθυρα της τρέλλας

Μην πάει ο νους σας σε συγκρίσεις με  πιτσιρικάδες με μολότοφ  , με τις  πέτρες, τις κουκούλες, εκείνα χαρτοπόλεμος φαντάζουνε μπροστά  σ`αυτά που έχουνε  να δουν τα μάτια  σας ! .
 Δεν λέω, οι αστυνομικοί  παιδιά δικά μας είναι , κι` αυτά τα ίδια και χειρότερα περνάνε , όμως κάποια στιγμή, μια σφαίρα  να ξεφύγει, μια σφαίρα  μόνο !
Τότε θα γίνει μακελειό,  θ`αρχίσουν κι` από κάτω ντουφεκιές, τα ζήσαμε σε άλλες εποχές , εγώ κι`οι συνομήλικοί μου , κι` η κόλαση θ`αρχίσει !

Έτσι απλά, όπως το γράφω, έτσι ξεσπάνε τα μεγάλα γεγονότα, από ένα ...... "μπαμ", κι`ύστερα έρχεται ο χαμός,ο όλεθρος χωρίς επιστροφή!

Γι` αυτό σας λέω,  να μην το προσπεράσετε το άρθρο μου  αυτό, ( αθώοι κι` ένοχοι)  αναγνώστες,  σπεύσατε,  κάντε κάτι πριν νάρθουν τα χειρότερα, τα τραγικά , τα  βίαια, τα ανεπανόρθωτα .

Γιατί η άλλη μέρα θάναι  ένας καινούργιος, ένας σκληρός,  ένας αδελφοκτόνος , βίαιος ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ !!.

 Τότε, εκείνοι  που  έφεραν ( καθένας με τον τρόπο του ) τη χώρα μας σ` αυτό το χάλι, θα κρυφτούν, θα εξαφανισθούν, θα παν σε ξένες χώρες σέρνοντας μαζί τους ό,τι προλάβουνε ν` αρπάξουν!

Θα παν στην ξενιτειά κι` εκεί θα τρέμουνε, δεν θα κοιμούνται  ,γιατί όπου τους βρουν θα τους ρημάξουν.

 Πολιτικοί , Δημόσιοι λειτουργοί, Δημοτικοί άρχοντες και Υπουργοί θα έχουν εξαφανισθεί, θα κρύβονται μεταμφιεσμένοι.
Σας λέω κόλαση και  πλήρης αναρχία,  παντού θανάτου φόβος.

Οι λαθρομετανάστες- οι έγχρωμοι  κυρίως  στην αρχή, που ξεχωρίζουν– θα φεύγουν άρον-άρον σαν τρελλοί , γιατί ομάδες ένοπλων μόλις τους βρίσκουν  θα  θέλουν να τους εξοντώσουν ! !!

Ούτε Δραχμή, ούτε ΕΥΡΩ,  ούτε αποκρατικοποιήσεις , ούτε Τρόϊκα, ούτε Μνημόνια !

 Είδε ο Θεός τον θολωμένο νου και τον φοβήθηκε.

Δεν θάναι επανάσταση, ούτε  διαμαρτυρία, πόλεμος άναρχος, θα είναι  !
Ξυλοδαρμοί και συμπλοκές θα γίνονται στους  δρόμους  !!.

Ακούστε με , εσείς  που (δήθεν) κυβερνάτε, εσείς κι` οι «σπόνσορές» σας, οι τοκογλύφοι και  τ` αφεντικά σας, ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ !

 Γυρίστε πίσω τα κλεμμένα, μην ξεπουλάτε το νερό,  και την ενέργεια,
 ΔΗΜΕΥΣΤΕ περιουσίες ,μπλοκάρετε τα αμύθητα ποσά  που βρίσκονται εδώ η ..κάνουν διακοπές στα ξένα.
 Κλείστε στη φυλακή τους  κλέφτες, τους απατεώνες,  κάποιους από τους μεγαλοεργολάβους  ή τους μεγαλο -εκδότες, τους τραπεζίτες , εκείνους  απ`  τους  φαύλους τους πολιτικούς που από ανεπάγγελτοι, ξυπόλητοι και πειναλέοι , μπήκαν μια μέρα στην πολιτική και γίναν ζάπλουτοι  και μεγιστάνες  !
Μη χορηγείτε   απλόχερα  δεκάδες δισεκατομμύρια  στις τράπεζες  με κύριο επιχείρημα  « να χουν ρευστότητα να δίνουν δάνεια».
 Στις Τράπεζες που παίρνουν τα λεφτά μας με επιτόκιο 2% και μας δανείζουνε με…19 %, οι  κλέφτες  !!
Κι`αν δεν πιστεύετε,  πάρτε μια μέρα με την πλαστική σας κάρτα 100 ΕΥΡΩ από ένα  ΑΤΜ κι` όταν το δείτε θα σας βγει το…μάτι !

Λυπηθείτε τους Έλληνες, βρείτε  έναν τρόπο να δουλέψουν, δώστε τους πίσω - έστω-  τα μισά απ` όσα τους αρπάξατε ,ζητείστε τους γονατιστοί συγγνώμην !
Μην ξεπουλάτε έναντι πινακίου φακής την  ΥΔΡΕΥΣΗ, το ΦΩΣ  και την ΕΝΕΡΓΕΙΑ .
Μην ξεπουλάτε τα φιλέτα των ακίνητων και των εκτάσεων του δημοσίου, μην ξεπουλάτε άρον -άρον , τις άλλες  εμφανώς συμφέρουσες και κερδοφόρες  κρατικές επιχειρήσεις,

 Σπεύστε, προλάβετε , αλλιώς η Χώρα θα θρηνήσει στρατιές θυμάτων και θα μεταβληθεί σε Κόλαση.
Ακούστε με ,  δεν είναι παραλήρημα, δεν είναι όνειρο   κακό !
 Μακάβρια πρόβλεψη είναι τα γραφόμενα μου,  μακάρι νάβγαινα τρελλός η ψεύτης, όμως πολύ φοβάμαι πως το Σενάριο ΟΡΓΟΥΕΛ Νο 2 , θα βγεί αληθινό !!
Δρ Βλάσης Γωγούσης.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ λογικό αυτό που λέει ο Δόκτωρ ... είναι τόσο ηλίθιοι ... τόσο αθύρματα ... τόσο εκτελεστικά όργανα ξένων συμφερόντων ... που αγνοούν την στοιχειώδη πραγματικότητα της γάτας που στριμώχνουν χωρίς ελπίδα και διέξοδο στον τοίχο ... είναι φυσικό αποτέλεσμα να εισπράξουν την αγριεμένη γάτα στην μούρη ..

Μην περιμένετε επαναστάσεις και εξεγέρσεις .... μόνο εξαγριωμένες και απελπισμένες γάτες ... σε διάφορες μάπες ... και μούρες ..

Ανώνυμος είπε...

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog
that automatically tweet my newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Check out my homepage; best online payday loans

Ανώνυμος είπε...

Λόγια και μόνο λόγια και λόγια και τίποτα άλλο

Ανώνυμος είπε...

Μήπως όμως είναι ο απότερος σκοπός η τέλεια διαμέλιση αυτής της χώρας (βλέπε Γιουγκσλαβία) αν όχι οικονομικά (ΑΟΖ) έστω και μέ εμφύλιο (αυτονομίες),
ώστε η εκμετάλευση των πλούσιων φυσικών πόρων να γίνει χωρίς εμπόδια και φόβο κάποιας πιθανής αντίδρασης στο μέλλον;
Και φυσικά όσο αλλοτριώνεται η πολιτιστική και ιστορική ταυτότητα αυτού του λαού τόσο πιο εύκολα και ανώδυνα θα γίνει αυτό;
Είναι μια πιθανότητα...

Taleban είπε...

koinonikos automatismos kata tous fragkokratores.

Ανώνυμος είπε...

Hey there! Ι cοuld have sworn I've been to this website before but after reading through some of the post I realized it's new to
me. Anyways, I'm definitely glad I found it and I'll be book-markіng
аnd сhесking back оften!



My blog post - fast cash instant approval

Ανώνυμος είπε...

Μαλακιες ! Τιποτα δε θα γινει.Ο λαος ειναι πανηλιθιος.Θα σκυψει να τον πηδηξουν οπως εκανε παντα.

melenios είπε...

Ολα αυτά θα τα κάνει αυτός ο λαός; Αγαπητέ κύριε πιστεύετε ότι οι ηγεμόνες δεν γνωρίζουν αυτόν τον λαό; Πολύ καλά
τον γνωρίζουν. Αν πας να βάλεις κάδο απορριμάτων έξω από το σπίτι του, Αν του
πείς να συστήσει στο γυιό του να μην αναστατώνει την γειτονιά με την μηχανή, Αν του συστήσεις να μην χρησιμοποιεί τρυπάνι
στις 3μμ ή κασμά την κυριακή τις 7πμ, Αν του πείς να μήν σταθμεύει μπροστά στην στάση των ΜΜΜ, Αν Αν Αν Αν, Τοτε όντωςm1
μπορεί να συμβούν όσα περιγράφετε.
Αγαπητέ κύριε ο Ελληνας έχει χαραγμένο ενα κύκλο γύρω του με διάμετρο 70εκ και έξω απ'αυτόν δεν του καίγεται καρφί, δεν ξέρει
τον διπλανό του δεν λέει καλημέρα στον γείτονα, φταίνε πάντα οι άλλοι και γνωρίζει τα πάντα, όπως τον βολεύει. Σας θυμίζω οτι
οι πολίτες του Λονδίνου ανέχτηκαν μόνο 2 μέρες τους μπαχαλάκηδες την 3 ενώθηκαν και τους υποδέχθηκαν με καδρόνια, εδώ οι
μαγαζάτορες της Αθήνας 10 φορές έχουν ανοικοδομήσει τα μαγαζιά τους και ποτέ δεν πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Σκεφτείτε ότι υπαρχουν άτομα που ψηφίζουν ακόμα τον ΓΑΠ και άλλοι που χειροκροτούν τον Σαμαρά, Μιλάτε γιά τον λαό που ακόμη και τώρα ανέχεται την δαπάνη για ΜΚΟδες περί προστασίας της θαλάσσιας εληάς των ιμαλαίων.

ΠΕΡΙΠΛΟΚΟΣ είπε...

Το άρθρο είναι για γέλια αλλά μην επαναπαύεστε. Ο πόλεμος έρχεται αλλά όχι έτσι όπως "ελπίζει" ο πολύς κόσμος δηλαδή υπό τη μορφή εξεγέρσεως κατά του κρατικού αυταρχισμού, όχι. Οι προλαλήσαντες έχουν δίκιο αυτός ο λαός έχει διαβρωθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν θα κάνει τίποτα. Το σχέδιο είναι άλλο και θυμίζει έντονα Γιουγκοσλαβία. Ας διπλοσκεφτούν λοιπόν οι πολίτες τι ακριβώς είναι αυτό που συμβαίνει είτε είναι άνεργοι και στο δρόμο είτε είναι κάπως (για την ώρα) βολεμένοι. Γιατί δεν συμβαίνει ότι συμβαίνει για τους λόγους που λένε τα κανάλια και οι εφημερίδες και γιατί από αυτό που έρχεται δεν θα γλιτώσει κανείς. Και έρχεται ακριβώς γιατί υπάρχουν αυτοί οι βολεμένοι που είναι πολλοί και που ακόμη τους έχουν εκεί γι' αυτό το σκοπό. Βέβαια όπως είπαμε μην περιμένουμε και πολλά από έναν τέτοιο λαό. Αν υπάρχει μια λύση που είναι αναίμακτη είναι οι πολίτες να πάρουν όλα τα χρήματά τους από τις τράπεζες (με σκοπό όχι να τα σώσουν ΟΧΙ, με σκοπό να σώσουν την Ελλάδα ΤΟΥΣ κι ας τα χάσουν) ώστε να προκαλέσουν αυτό το σοκ στην άρχουσα τάξη που θα επιτρέψει την άνοδο στην εξουσία αυτού του πολιτικού σχήματος που πραγματικά θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα κι όχι απλά να πάρει την εξουσία του προτεκτοράτου για λογαριασμό των ξένων όπως η σημερινή 3-κυβέρνηση ή ο "επόμενος" Τσίπρας. Η χώρα πρέπει άμεσα να τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τον τρόπο που περιέγραψα, ά-με-σα. Όλα τ' άλλα είναι λόγια όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Οποιος τογραψε αυτο προφανως δεν εχει ιδεα για το ποσο μαλακας ειναι ο λαος.Ο νεοελληνας εχει τη φιλοσοφια "εγω ναμαι καλα κι ολοι οι αλλοι να πανε να γ...." και θα κανει και επανασταση; Ουτε με σφαιρες! Ειμαστε ο πιο μαλακας και πανηλιθιος λαος παγκοσμιως και οχι μονο δε μας ενοχλει,αλλα καμαρωνουμε κι απο πανω!

melenios είπε...

Αν μας προκύψει πάλι καμμιά γενηά Πολυτεχνείου, φτου στον κόρφο μας, εννοώ πολιτικούς. Αυτό το 4ετές εθνικό μαύρο χάλι δεν μπορεί να συμβαίνει για 300 δις.
Κάποιο άλλο μεγάλο κακό έχει συμβεί και το κρύβουν περίτεχνα
ή κάποιο μεγάλο κακό απεργάζονται για τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Daskale ena paragoda den lambanis ipopsin, ayto akribos pou leis Emfilios.!!! Les to skiniko na min to exoune skeftei? tous simferi arages? ama oplisoune ton kosmo enadia pianou 8a strafei? nomizis pos 8a bgali ta matia metaxi tou? Mia fora i Ellada kai malista poli prosfata ekane emfilio den tin xanapata. Ta opla 8a strafoune enadia sto politiko sistima enadia se aytous. Epipleon leo pos akoma kai meta apo proklisis ton Tourkon sto aigeo pali den 8a kirixoune tin xora se empolemi katastasi giati foboude ta opla pou 8a dosoun stous epistratepsimous. Ayto omos pou 8elo na diabebeoso me akribia einai pos ama xefigi i katastasi, oi kirioi tou sistimatos exoune sxedio oplismou ton allodapon. Oloi oi albanoi einai oplismenoi me kalazniko sta spitia tous, sinepos oi metanastes 8a tin plirosoune tin nifi. Pano se aytous oi Ellines 8a ektonosoune tin orgi tous.

Unknown είπε...

E ναι είμαστε ως λαός ηλιθιοι,εφόσον διαβάζουμε ένα άρθρο και διαβάζουμε αυτά που θέλουμε και όχι αυτά που γτάφει ο συντάκτης;;; Χέρια ψηλά λοιπόν...ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΤΡΕΛΕΣ,ΓΥΡΙΣΜΑ ΒΙΔΑΣ....ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΕΝΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ...ΠΦΦΦΦ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε "ΝτιΤζέι" ευτυχώς που έχουμε και κάποιους σαν του λόγου σου να μας λένε τι πρέπει να πούμε, πως και γιατί! Τι θα κάναμε χωρίς τα μυαλά σ' αυτό τον τόπο ρε παιδί μου...

Ανώνυμος είπε...

Οποιος τογραψε αυτο προφανως δεν εχει ιδεα για το ποσο μαλακας ειναι ο λαος!
ΣΩΣΤΑ,
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΗ, ΑΠΙΔΕΚΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ, Ο Αυνάν-ισμός σας πέιραξε;
2013 χρόνια χριστιανοί!
Γιά ποιούς Ελληνες μιλάτε;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΛΑΔΗΜΗΡΟΣ, Η ΒΛΑΣΗΣ ΓΩΓΟΥΣΗΣ, Σλαβικης καταγωγης, πρωην ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ και μετεπειτα ακροδεξιος καιρισκοπος και τσουτσουνογλυφτης, Και με το μεγαλο μεσον,γιατι ειναι κοινος ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ελαβε θεσεις πολες, οπως γιατρος, ΙΚΑ, ΑΠΘ, και αλλα πολλα....και τωρα στα γεραματα του, εχει σαλταρη για τα κονονικα 20 ωρες το 24 ειναι στο FACEBOOK και μας ζαλιζει τ'ΑΡΧΙΔΙΑ...ΚΡΙΜΑ.. το λυπαμαι το παλικαρι

Ανώνυμος είπε...

-ΈΧΕΤΕ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΡΏΤΕ,ΚΑΙ ΒΡΩΜΆΝΕ ΤΑ ΧΝΏΤΑ ΣΑΣ!
-ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΤΕ, ΝΑ ΠΆΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΆΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΆΝΤΡΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΤΟΥ ΓΩΓΟΥΣΗ, ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΓΊΝΕΤΕ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΑΣΤΗΜΆΤΕ ΤΗΝ ΏΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΉΚΑΤΕ!

Αργυρώ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Αργυρώ είπε...

Πολλοί θέλουν έναν εμφύλιο και γενικότερα την ολική καταστροφή μας.. το σίγουρο είναι πως θα έρθουν μέρες πείνας πραγματικής, όπως στην κατοχή του ΄40,τότε θα ξυπνήσουμε και αφού πέσουν οι μάσκες αυτών που μέχρι τώρα τους είχαμε για θεούς,θα αλλάξουμε νοοτροπία, θα μετανιώσουμε για τα τραγικά λάθη του παρελθόντος και δεν θα είναι αργά για να επιστρέψουμε στις ρίζες μας, στην αγάπη μας για τα ιδανικά μας, αυτά που τώρα τελευταία, δυστυχώς, έχουμε ξεχάσει.