Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Με 32,6% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι 21,1% της Ν Δ σε διαδικτυακή δημοσκόπηση !



Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει την πρώτη θέση με ποσοστό 32,6%, ενώ δεύτερη έρχεται η Νέα Δημοκρατία με 21,1%.
Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 14,7%, ακολουθούν το Ποτάμι με 4,6%, το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου με 3,9, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,8%. Το ΠΑΣΟΚ αποσπά 3,8% και εν συνεχεία το ΚΚΕ λαμβάνει 3,7%. Το ποσοστό της ΔΗΜΑΡ ανιχνεύεται μετά βίας, καθώς βρίσκεται κάτω του 1%. Η «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου έλαβε 0,5%.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πιανεις εταιρειας ειναι ομως η δημοσκοπηση;

Ανώνυμος είπε...

O σανοπωληs μολιs εμαθε για τον κ.Ανακριτη που δικασε τον ΑΚΗ του εφυγε ο καθετηραs ο τρυφων δεν εχει συμβαση με τον κορυδαλο θα πρεπει να το αφησει αβαφτο το μαλλι....

Ανώνυμος είπε...

...... Από εκεί που μας πήγαιναν για χρεοκοπία σήμερα οι Financial Times προχωρούν σε πλήρη αποδοχή των θέσεων Α.Τσίπρα, και υποστηρίζουν ότι ......
Σύμφωνα με τους Financial Times, εάν (;;;), ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ΘA KEPΔIΣOYN τις Eκλογές, οι Ευρωπαίοι "Πιστωτές" (;;;) ΘA HTAN συνετό να του Προσφέρουν ως δημοκρατικά Eκλεγμένου Hγέτη της Ελλάδας, κάποια ..... KAPOTA !!!


NA ΞEPOYN OΛOI TOYΣ:

1. AYTOI ΔEN EITAN (FT-ΓEPMANOΦΩNH EKΔΩΣH) ΠOY ΠPOEKΛOΓIKA TO 2012 MAZI ME THN Bild, ΠPΩTOΣEΛIΔA EΓPAΦAN ΣTA ... EΛΛHNIKA (!!!) ΣTHN .... ΓEPMANIA (!!!), ΓIA ΠIO ΛOΓO ΔEN ΠPEΠEI OI EΛΛHNEΣ NA EKΛEΞOYN TON A.T. KAI TON ΣYPIZA ;;; REMEBER !!!!!

2. ".... O Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ΘA KEPΔIΣOYN τις Eκλογές, οι Ευρωπαίοι "Πιστωτές" (;;;) ΘA HTAN ΣYNETO να του Προσφέρουν ως Δημοκρατικά Eκλεγμένου Hγέτη της Ελλάδας, κάποια ..... KAPOTA !!!!" AΠEIΛOYN KAI KOPOIΔEYOYN TA TOMAPIA !!! AΣ ΞEPOYN, AΣ ΓNΩPIZOYN: ΓH KAI YΔΩP ΘA ΠPOΣΦEPOYN OΛOI ANAΔPOMIKA, ΣTHN ΠPΩTH ΠPAΓMATIKH(A) EΛΛHNIKH KYBEPNHΣH !!!


YΠOΓPAΦH:


O AYPIANOΣ YΠ.EΞ. THΣ XΩPAΣ