Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Που κατάντησε τη ΝΔ ο Α.Σαμαράς - Επικοινωνιακό επιτελείο για γέλια και για κλάματα με Σπυράκη-Μουρούτη

Ο Αντώνης Σαμαράς βγάζει μπροστά για να πείσει τους ψηφοφόρους να επιλέξουν τη ΝΔ τη Μαρία Σπυράκη. Τη συντάκτρια του Mega, που για όσους έχουν κοντή μνή
μη "χτυπούσε" τη ΝΔ και πολλούς από τους βουλευτές και τα στελέχη της....
Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον κ. Σαμαρά να την κάνει ευροβουλευτή και να της αναθέσει τώρα το ρόλο της εκπροσώπου μέχρι τις εκλογές στη θέση της κα Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου η οποία μετακομίζει στην Β΄Αθηνών από τα Ιωάννινα που είχε εκλεγεί.
Στην προεκλογική μάχη επαναδραστηριοποιείται και ο παροπλισμένος το τελευταίο διάστημα κ. Γιώργος Μουρούτης. Άλλη μεγάλη φυσιογνωμία του επιτελείου Σαμαρά, ο οποίος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να "παίζει" παίζει με το twitter.

Τον βασικό σχεδιασμό κατά τα άλλα θα έχει ο πρωθυπουργός με τους δύο στενούς του συνεργάτες κ.κ. Χρύσανθο Λαζαρίδη και Δημήτρη Σταμάτη -που θα έχουν και μία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας- ενώ εξ ανάγκης είναι σε στενή επαφή με τον γραμματέα του κόμματος κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο ο οποίος κάνει τις δικές του εισηγήσεις.

Παρά την επιχείρηση αισιοδοξίας από τον πρωθυπουργό οι βουλευτές προετοιμάζονται για μία δύσκολη εκλογική μάχη καθώς η ΝΔ δεν θα εκλέξει ούτε τους μισούς βουλευτές.


Σχόλιο Χάρρυ Κλυνν
Από κουτουράδα σε κουτουράδα το πας Αντωνάκη... Τι τη θέλεις  ρε Αντωνάκη, τη Σπυράκη; Γιατί δεν έπαιρνες τον Οικονόμου, αυτόν από την πρώτη γραμμή του ΣΚΑΪ ,να δεις την υγειά σου; Που θα να βρεις καλύτερο από τον μνημονιοκλαρινογαμπρό  τον Οικονόμου τον Συριζοφάγο; Καθημερινά ξεβρακώνεται για πάρτη σου το παλουκάρι κι εσύ ούτε που του δίνεις σημασία! Αυτό λέγεται αχαριστία Αντωνάκηηηηηη....
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

...... Επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα απέστειλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρος Μωραϊτάκης μετά την τρίτη ψηφοφορία και ζητά απαντήσεις από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς θα αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της χώρας, που υπολογίζονται στα 16 δισ. μέσα στο 2015.

Αναλυτικά η .... Eπιστολή TOY ... KYPIOY:

Κύριο Αλέξη Τσίπρα, Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Αξιότιμε Kύριε Πρόεδρε,

Οι έκτακτες και πρόωρες εκλογές της 25/1/2015, KAI .... MΠΛA MΠΛA MΠΛA .... (EXEI 7-8 ΣHMEIA !!!)
.............

Σας παρακαλώ οι απαντήσεις σας να είναι κατατοπιστικές προκειμένου να γίνουν κατανοητές από τους απλούς πολίτες. Ευχαριστώ θερμότατα που συμβάλλετε στην ενημέρωση του ελληνικού λαού.

Με τιμή,

Αλέξανδρος Γ. Μωραϊτάκης


THN AΠANTHΣH PE ΓYΦTOKOΠIAΣMA (Αλέξανδρο Γ. Μωραϊτάκη)
ΘA THN ΠAPEIΣ MAZI ME TO ΣYNOΘHYΛEYMA ΣOY AΠO TOY AYPIANO YΠ.EΞ. THΣ XΩPAΣ ΠOY EΣEIΣ OΛOI PHMAΞATAI ! KAI MAΛIΣTA H AΠANTHΣH ΘA "ΔOΘEI" XΩPIΣ ... "Με τιμή" ! ΔIOTI EΣEIΣ OΛOI ΔEN EXETAI ... T-I-M-H !!!! NOYMEPA THΣ KAKIAΣ ΩPAΣ THΣ XΩPAΣ KAI TOY EΘNOYΣ !!