Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ο θίασος της παπαρολογίας



Ηλί, Ηλί, λαμά σαβαχθανί. Mon Dieu. Θεέ μου, γιατί μας το έκανες αυτό; Γιατί μας εγκατέλειψες, γιατί εγκατέλειψες τον δούλο σου, τον Αντώνη τον Σαμαρά, που μίλαγες μαζί του δυο-τρεις φορές τη βδομάδα, και μας παραδίδεις στα χέρια των κόκκινων;

Πού πηγαίνουμε ως έθνος, αφού θα έρθουν αυτοί οι βρωμύλοι του Τσίπρα να μας πάρουν τα σπίτια μας, τα λεφτά μας, τις γυναίκες μας; Καταστρεφόμαστε, ούτε τα χρήματά μας θα μπορούμε να μεταφέρουμε...
σε off shore. Αυτά που με τόσο κόπο, τόσες μίζες και τόσες κομπίνες αποκτήσαμε.

Ευτυχώς που εκείνος ο άγιος άνθρωπος, τον οποίο ο πρωθυπουργός μας έβαλε στη θέση του ειδικού γραμματέα στο ΣΔΟΕ για να μας φυλάει, έχει, με Υπουργική Απόφαση, την αρμοδιότητα για "έκδοση απόφασης διατήρησης ή καταστροφής εγγράφων και λοιπών στοιχείων (;) των συγκεντρωτικών αρχείων της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΣΔΟΕ".

Η απόφαση φέρει την υπογραφή του Γ. Μαυραγάνη και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3498/29.12.14! Την καταραμένη εκείνη μέρα που έπεφτε στη Βουλή η κυβέρνηση της καρδιάς μας. Και της τσέπης μας. Το σημειώνω για να τιμήσουμε και να ανταμείψουμε αυτόν τον θαρραλέο και τίμιο άνθρωπο, τον Γ. Μαυραγάνη, που μέχρι την τελευταία ώρα της θητείας του αγωνίστηκε για το καλό του λαού της λαμογιάς.

Είναι ολοφάνερο πως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κόκκινη συνωμοσία με διεθνείς διαστάσεις, αφού ακόμη και ο υιός του ιδρυτή του Spiegel γράφει για τις εκλογές στην Ελλάδα: "Η διαφορά της Δημοκρατίας από τη δικτατορία είναι οι εκλογές. Εκτός κι αν ο λαός ψηφίζει Αριστερά". Και συνεχίζει: "Το νέο φωτεινό πρόσωπο της ευρωπαϊκής Αριστεράς είναι ο Τσίπρας".

Ce n' est pas possible! Ακόμη και οι Γερμανοί τραπεζίτες εγκατέλειψαν τον πρωθυπουργό μας. Τον πιο πιστό υπηρέτη των συμφερόντων τους. Μείναμε έθνος ανάδελφο. Μείναμε μόνοι μας να δώσουμε τον ύστατο αγώνα ενάντια στις ορδές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ίτε, παίδες Ελλήνων, ελευθερούτε πατρίδα, νυν υπέρ πάντων αγών. Ο αγών των εθνικών εργολάβων, των χρεοκοπημένων τραπεζιτών, των επιχειρηματιών της αρπαχτής, των μιζαδόρων πολιτικών, των κρατικοδίαιτων οπαδών της ελεύθερης αγοράς, των μιντιαρχών που κάνουν μπίζνες με το Δημόσιο, των πολιτών υπεράνω πάσης υποψίας των οποίων τα ονόματα βρίσκονται στις λίστες Λαγκάρντ, Λουξεμβούργου, ελβετικών τραπεζών και φορολογικών παραδείσων. Αυτά που ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ μπορεί να εξαφανίσει από τα αρχεία της υπηρεσίας. Είναι ο αγών της διαπλοκής.

Αυτόν των αγώνα δίνουν αλαλάζοντας στα τηλεπαράθυρα οι πολιτικοί της πολιτικής που τελειώνει. Βλέπουν το μοιραίο να έρχεται και προσπαθούν να διασωθούν διαγωνιζόμενοι στο ποιος θα πει την πιο χοντρή παπάρα της ημέρας. Δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτοπυροβολούνται.

Ένας θίασος σκιών σε μια παράσταση εκτός τόπου και χρόνου. Ο χρόνος τους τελείωσε. Το πόπολο έγινε λαός. Και ο λαός απαιτεί να ξαναγίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Μουλόπουλος Βασίλης από avgi, μοντάζ Wonder JLaw Wall

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χαρη το χιουμορ δεν εχει κομματα δεν εχει συνορα, βαλε και τον Τσιπρα να γελασουμε ΚΑΙ με αυτον αφου στην ιδια πιστα με τους αλλους χορευει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χάρρυ θα τον δούμε και τον Τσίπρα. Καλού κακού όμως κράτα την όρεξή σου μη σου κοπεί απότομα...

Ανώνυμος είπε...

χΑΡΡΥυυυυυυυυ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ.....

gregorytsitso68 είπε...

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ !! ΑΜΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ.......ΝΑ !!!! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΙΣΟΡΟΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??? ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ !!! ΤΙ ΦΙΒΑΣΤΕ ΡΕ??? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΒΩΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑΚΙΑ???

Ανώνυμος είπε...

ΞΗΡΟΣ = ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.

KLEOPATRA LOYKA είπε...

gregorytsitso68 ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΝΑΛΟΓΗΣΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΣΤΑΝΤ ΚΑΙ Σ ΤΑ ΣΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΥΠΟΥΝΤΕ ΤΑΧΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ