Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ο Σ. Θεοδωράκης συμμετέχει στην προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ

Σύμμαχοι





Σύμμαχοι

"Η Νέα Δημοκρατία χρησιμοποιεί το Ποτάμι ενάντια στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ"


Μέχρι σήμερα, οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης και ενίοτε νέων κομμάτων που εμφάνιζαν κάποια δυναμική, καλούσαν σε προεκλογικές τηλεμαχίες, σε ντιμπέιτ, τον εκάστοτε πρωθυπουργό.

Στην παρούσα συγκυρία είναι ήδη γνωστό ότι ο Αντώνης Σαμαράς αρνείται να αναμετρηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα και οι λόγοι είναι πασιφανείς. Η αδυναμία του να αναμετρηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα είναι προφανής και ο φόβος έκδηλος.  

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι ξαφνικά εμφανίζεται ο επικεφαλής του πολιτικού υβριδίου της διαπλοκής, το οποίο εμφανίστηκε λίγο πριν από τις ευρωεκλογές του 2014, Σταύρος Θεοδωράκης, για να υποβάλλει τη δική του πρόταση για ντιμπέιτ. Μόνο που η πρόταση δεν υποβλήθηκε με αποδέκτη τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά... τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι να απορεί κανείς για ποιον λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν ζητά να αναμετρηθεί με τον απερχόμενο πρωθυπουργό, που έχει καταστρέψει τα πάντα σε αυτή τη χώρα, αλλά με τον Αλέξη Τσίπρα.

Είναι προφανές ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης και το απολιτίκ μόρφωμα του οποίου ηγείται, μπαίνουν μπροστά για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας. Εξάλλου οι θέσεις του Ποταμιού δεν διαφέρουν πολύ από εκείνες του κόμματος Σαμαρά. Ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η καμπάνια του Ποταμιού με σύνθημα "Τα αλλάζουμε όλα, χωρίς να τα γκρεμίσουμε", που επιχειρεί να περάσει το μήνυμα στο εκλογικό σώμα ότι δήθεν "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα αλλάξει όλα γκρεμίζοντάς τα".

Από τον Έβρο λοιπόν, ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε «Καλώ τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα ντιμπέιτ με τους δικούς του όρους, τους δικούς του δημοσιογράφους, στον δικό του τόπο για μια συζήτηση για τα προβλήματα της χώρας».

Εμείς μία ερώτηση θα κάνουμε: Έχουν ο Σταύρος Θεοδωράκης και το κομματίδιό του ενταχθεί στην προεκλογική καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας; Μήπως από τη λεωφόρο Συγγρού ζήτησαν από τον "δικό τους" Σταύρο, να ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα εκείνο που δεν τολμά να πράξει ο ακροδεξιός Σαμαράς;
Πηγή


ΣΧΟΛΙΟ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

Ρε ανθρωπάκο της δεκάρας, ρε γλοιώδες  διαπλοκο-τσόκαρο του κερατά, γιατί δεν καλείς σε debate  τη συννυφάδα σου, τον περιπτερά της γειτονιάς σου, τον παππά της ενορίας σου, εν πάσει περιπτώσει… Γιατί δεν καλείς τον Σαμαρά, κύριε αγραμματίδη; Για τον φονιά του λαού των Ελλήνων και το ολέθριο έργο του, δεν έχεις τίποτα να πεις, τίποτα να παρατηρήσεις; Όλα καλά κι όλα ωραία; ‘Ετσι σου είπανε να λες υποχείριε; Τον Τσίπρα τι τον θες ρε ανεξάσκηστε; Για να πουλήσεις μούρη στην Αντιγόνη Λυμπεράκη την παραπληροφορήτρια και σε κάποια άλλα σούργελα περιφερόμενων «αριστερών της ευθύνης» και  αποδημητικούς κλαρινογαμπρούς; Εγώ λέω, Σταυράκη, να καλέσω ένα γιατρό να σε δει, πριν προλάβουν τα παιδιά από το Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής να σου φορέσουν την άσπρη ζακέτα με τα μακριά μανίκια…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Financial Times: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δίκιο για την αναδιάρθρωση του χρέους .... «Μολονότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δίκιο για την αναδιάρθρωση χρέους, δεν είναι ειλικρινής που αποκλείει μια έξοδο από την ευρωζώνη. Όταν υποστηρίζεις την αναδιάρθρωση χρέους, πρέπει επίσης να απαντήσεις στην ερώτηση τι θα κάνεις, αν οι διαπραγματεύσεις αποτύχουν», ........ MA AYTOI ΔEN EITAN (H ΓEPMANOΦNH EKΔOΣH THΣ FT, APAΓE YΠAPXEI AKOMA ;;;) , MAZI ME THN BILD, ΠOY EKANAN ΠPΩTOΣEΛIΔO ΣTIΣ EΦHMEPIΔEΣ TOYΣ, (NAI !! ΣTHN .... ΓEPNANIA !!! ΛΕΣ KAI ...ΨΦHZAN OI ... ΓEPNANOI !!) KAI MAΛIΣTA ΣTA ... EΛΛHNIKA, ΓIA ΠIO "ΛOΓO" ΔEN ΠPEΠEI NA KEPΔIΣH O A.T. THΣ EKΛOΓEΣ TO ... 2012 !! TO ΞEXAΣATAI AYTO ;;; EAN TO ΞEXAΣATAI AYTO, MHN ΞEXNATAI ΠAPAKAΛΩ TOYΣ ... "EΛΛHNEΣ" ΠOY TO ... "ΣYNTAΞAN" AYTO (APIΣTEPOΔEΞIOΦAΣIΣTOEIΔH AKAΔHMAIKOI KAI TZATZIKOKATΣIKOKΛEΦTEΣ, MAZI XEPI-XEPI) !!!