Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΤΣΟΝΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΑ ΕΓΩ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙΟ



ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΠΟΝΙΟΥ ΣΤΟ ΤΣΟΝΤΟSITE ΤΟΥ

To «Κουρντιστό πορτοκάλι» το «τσοντάδικο site» με τα «ξέκωλα» και τα «ξόβυζα» και τα άλλα «αποδημητικά τσουλιά»  του τσοντοδημοσιογράφου Βασιλάκη του Μπόνιου που δε θυμάται σήμερα τι έγραφε χτες , βλέπει τη διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ από 8 πόντους που ήταν χθες, να μειώνεται σήμερα στη 1 με 1,5 μονάδα! Το ερχόμενο Σάββατο ο Βασιλάκης ο «οπουτσιμπίσε» θα μας πει ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές με 5 μονάδες διαφορά!!! Ρε Βασιλάκη, δεν το κλείνεις καλύτερα το μπουρδελάκι να πας σπίτι σου να καλλιεργείς αγγουράκια και ντοματούλες, άντε και κανένα μπρόκολο,  στην αυλίτσα σου; Τι τα θες αγόρι μου τα κιμπαριλίκια, αφού δεν το ‘χεις, το ‘παμε. Και γαμώ τα έξυπνα παιδιά ο Βασιλάκης! Την ώρα που βυθίζετε το καράβι της ΝΔ και όλοι πετιούνται απέξω για να σωθούναι, ο Βασιλάκης πηδάει μέσα!!! Τι να σου πω ρε Βασιλάκη… Άντε καλό πνίξιμο…

4 σχόλια:

Evangelos Mourelatos είπε...

Φίλτατε Χάρρυ ο Βασιλάκης έχει παίξει ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ρόλο στην πρόσφατη Ιστορία μας. Διάβασε ΑΥΤΟ να καταλάβεις περί τίνος ΚΥΡΙΟΥ πρόκειται..

http://attikanea.blogspot.com/2014/11/y-y.html

Ανώνυμος είπε...

Τσόντα site του κερατά η κουρντιστη πορτοκαλια.

Πέτρος Δ. είπε...

Αγαπητέ Χάρρυ, τον Μπόνιο εσύ με συνεχόμενα άρθρα σου τον πρόβαλες, και εγώ σε έκραζα, όταν πίστευες ότι σε συνέφεραν οι μπούρδες που έγραφε, ενώ ήταν φανερό ότι ήταν ένα ύπουλο φίδι σε διατεταγμένη υπηρεσία - δήθεν αντικαθεστωτικός αλλά στην ουσία να δηλητηριάζει τα μυαλά των αναγνωστών του... Τώρα, λούσου τον... Οσο για τον σχολιαστή που παραπέμπει σε άρθρο στα "Αττικά Νέα" να του ευχηθώ "καλά κρασιά".

Evangelos Mourelatos είπε...

Πέτρο διάβασε πρώτα το ΠΕΡΕΧΟΜΕΝΟ του άρθρου και μετά ευχήσου μου ΟΤΙ ΘΕΣ.
Μην κρίνεις πριν διαβάσεις. ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ από το περιεχόμενο. Είναι όλα ΣΤΗΜΕΝΑ..