Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΑ...


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπούτζουκας Τηλέμαχος

Ξεσκέπαστε τους απατεώνες...

Στην κωμόπολη Wesseling, μερικά χιλιόμετρα έξω από την Βόννη, πρώην πρωτεύουσα της Γερμανίας, υπάρχει η Πολιτική Ακαδημία Eichholz του Ιδρύματος Konrad Adenauer.....Εκεί διδάσκεται κανείς την ανάλυση της ψυχολογίας του όχλου, να ερμηνεύει και να αναλύει επί καθημερινής βάσης τις δηλώσεις δημοσίων πρόσωπων , τις συμπεριφορές και χαρακτήρες τους, τα δημοσιεύματα των Μ.Μ.Ε, τι κρύβεται πραγματικά πίσω από τα ψιλά γράμματα , τις Συμφωνίες και τις διεθνείς σχέσεις κ.α… ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΑΔΈΛΦΙΑ.....οι υπάλληλοι τους φοβούνται διότι όταν είσαι άνεργος η με εργασία Απλήρωτη...σε δηλώνουν για τετράωρο και εσύ χτυπάς δεκαέξαωρα και πολλές φόρες απλήρωτα είναι αίσχος για αυτό το κράτος ΠΟΥ ΔΕΝ έχει Η ΔΕΝ ΠΑΡΈΧΕΙ μηχανισμούς να τους ελέγξει ..και μετά ΟΙ υπάλληλοι τον 10.000 ευρώ ΤΟΝ ΜΗΝΆ ψηφίστε μας !!! ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΛΈΝΕ οι παπαγάλοι τους ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ πληρωθούν οι συντάξεις !!! Εμ βέβαια όταν μια χώρα έχει 5.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ στρατηγούς ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΌ και με κάτι συντάραξες ΤΩΡΑ 2.000 ευρώ, διότι παλαιότερα ωχ αμάν αμάν ,και με κάτι εφάπαξ !!! άλλα δεν σταμάτα εκεί μετά κάνουν τους κομματάρχες του καθε ΛΑΜΟΓΙΟΥ υπαλλήλου βουλευτή η γίνονται οι ίδιοι υπάλληλοι βουλευτές ΣΑΝ ΤΟΝ κ. ΝΤΑΒΡΗ -- Η ΤΟ κ.ΕΠΙΤΗΔΙΟ Κ.Τ.Λ που τα παίρνουν από δυο και τρις μεριές ΕΕΕ δεν έχουν μέλλων αυτοί που παίρνουν 600 -700 ευρώ.. ΔΕΝ μου επιτρέπετε όμως να εξισώσω τους απλούς ανθρώπους τον σωμάτων ασφάλειας με ΑΥΤΆ τα ΣΚΑΤΆ ..τους σέβομαι ΌΤΑΝ με σέβονται ... Όπως θεωρώ Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ υπαλληλος Βουλευτής η διορισμένος με μισθό από σε κόμματα να εξασκεί το επάγγελμα του ΑΚΟΥΣ κ. Κρανιδιώτης ,Μπαλτάκο, Βορίδη, Πλευρη ΚΑΙ ΣΙΑ...ούτε δέχομαι τον ορισμό ΑΜΙΣΘΟΣ..ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ παραμύθια για ΒΛΉΜΑΤΑ πολίτες...θα πληρώνονται ΟΛΟΙ αυτοί που χρειάζονται , ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ ΣΕ ΌΛΑ..ψάξετε να δείτε ΠΌΣΟΙ απόστρατοι είναι χωμένοι μέσα στο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΛΙΤ... θα μου πει κάποιος μα αφοί βρήκε μια καλή εργασία να μην την κάνει;; ΒΑΙΒΕΟΣ να την κάνει ..άλλα ΑΜΕΣΩΣ να του κόβετε κάθε κρατική χρηματική απολάβει, πολλά πολλά...ΝΑ βοηθήσει και την πατρίδα να δώσει στους μικρο συνταξιούχους ΤΗΝ ΣΎΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ... Και για να μην παρεξηγηθώ με ορισμένες κατηγόριες επαγγελμάτων ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...

υ.γ ..ακούστε ένα ΚΌΛΠΟ --ΑΔΩΝΙ--στης εκλογές λέει το ραδιοτηλεπτικο συμβούλιο ΔΥΟ εμφανίσεις σε κανάλια παν Ελλαδικής ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ και ΜΙΑ σε τοπικού επίπεδου του κάθε υποψηφίου ΚΑΛΑ ως ΕΔΩ!!!ΚΑΛΑ θα πει κάποιος.. αν όμως κάνεις μια εκπομπή ΤΆΧΑ για να πουλήσεις το Χ-Ψ εμπόρευμα σου ΚΑΙ είσαι και υποψήφιος δεν απαγορευται στην ΜΙΑ ώρα να λες για 55 λεπτά τα κομματικά σου πιστεύω η την προπαγάνδα σου και ΜΕΤΆ για πέντε λεπτά να λες για το ΕΜΠΌΡΕΥΜΑ ΣΟΥ...ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΞΕΦΤΊΛΑ... ΕΩΣ ΕΔΩ ΛΟΙΠΌΝ ..Η ΞΕΚΙΝΆΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΆ ΝΑ ΑΛΑΛΆΖΟΥΜΕ Η ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΠΆΜΕ ΝΑ ΠΈΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΓΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΩΔΟΡΑΚΗ !!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΌ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΠΆΝΕ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΒΕΝΖΊΝΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΆΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!!ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ-- ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥ..



Ανώνυμος είπε...

θα ψοφησεις απο καρκινο και συ και η σοβιετικη βρωμοοικογενεια σου μεσα στο 15 φανατικε μπολσεβικε μισανθρωπε και ο τσυριζα δεν θα σου δινει φαρμακα να δουμε τι θα λες μετα βρωμοσκυλο


εγω παντως θα κλανω στους ταφους της νεκρης οικογενειας σου σχιζοφρενη μπολσεβικε δολοφονε νηπιων...

Ανώνυμος είπε...

Μπούτζουκας Τηλέμαχος

Παρασκευή, Ιανουαρίου 02, 2015...Καλύτερα να σε μισούν γι’ αυτό που είσαι, παρά να σ’ αγαπούν γι’ αυτό που δεν είσαι...μου είναι γνωστό ότι το Το μίσος είναι ο θυμός των αδυνάμων....Οι παρανοϊκοί είναι κι αυτοί άνθρωποι, απλά έχουν τα προβλήματά τους. Είναι εύκολο να τους κριτικάρεις, αλλά αν σε μισούσαν και σένα όλοι, θα ήσουν κι εσύ παρανοϊκός.

Οτι και να γράψεις Παρασκευή, Ιανουαρίου 02, 2015.. δεν θα σε μισήσω ΠΌΤΕ...διότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι μίσος... για να γεννηθούν μεγάλες ιδέες..

Nick Rammos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Nick Rammos είπε...

Να και ένας συγκυβερνητικός χαχόλος. Με τέτοια μαλακισμένα που ζούν σ' αυτή τη χώρα, ψηφίζουν σ' αυτή τη χώρα και θέλουν να λέγονται Έλληνες, το αργότερο ως το 2016, οι Τούρκοι θα έχουν καταλάβει τη μισή Ηπειρωτική και όλα τα νησιά του Αιγαίου σε 30 ώρες... Να μου το θυμηθείτε, γράφτε το κάπου..
Θα κλάνει η σχιζοφρενής λουλού, Κράτα την κωλοτρυπίδα σου μωρή.. χαλάρωσε και σου φεύγουν;