Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε...





Είχα γράψει ότι μεγαλύτερο ανθελληνικό βρομόσκυλο από τον Σόιμπλε δεν υπάρχει στο παραπαίων μπουρδελάκι της Γερμανικής Ευρώπης και πέσανε πάνω μου κάτι ζητουλογερμανοτσογλάνια της αστακομακαρονάδας να με φάνε... Το μόνο, βέβαια, που καταφέρανε ήταν να σπάσουν τα δόντια τους!
Μόνο με δόντια χαυλιόδοντες μπορείτε να ελπίζατε ότι έχετε μικρή πιθανότητα να φάτε το... δεξί του Χάρρυ Κλυνν... και λέω το δεξί γιατί το αριστερό το έχω σε εκτίμηση!
Τώρα που τα ξεπλυμένα και τα άπλυτα βγαίνουν σιγά-σιγά στη φόρα  κατάπιαν τη μαγκούρα τα μαγκανοπηγαδόπαιδα και το παίζουν έκπληκτοι... Όταν έλεγε ο Τσίπρας ότι δεν αντέχουν να μας διώξουν από την Ευρωζώνη, τα τσογλανάκια των ΜΜΕ με τα σινιέ κουστούμια και τα άδεια Ντόλτσε Καμπάνα ταγεράκια, ρωτούσαν και ξαναρωτούσαν, «κι άμα σας διώξουν εσείς τι θα κάνετε;  Μόνιμη επωδός αχρείων το ποίημα: «κι άμα σας διώξουν εσείς τι θα κάνετε;»
Εξαφανισμένα προς στιγμή τα τσογλανοειδή ανθωπάρια... Τι να μας πει τώρα ο κάθε κ. Μπάμπης, ο κάθε  Τσιόδρας, ο κάθε βαψομαλλιάς Παπαχελάς, η κάθε κυρία Κοσιώνη, ο κάθε Πορδοσάλτε, ο κάθε σουφροχειλοπρετεντέρης, ο κάθε Τσίμας και τα άλλα εκκολαπτόμενα δημοσιογραφικά  μερκελοτσογλανάκια... Έπεφτε βαθιά σιωπή... που λέει και το τραγούδι...
Το βαθύ κλάμα έπεται... Αυτό θα πέσει το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου 2015. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πεστα χάρη να ξυπνήσουν η μαλακες.

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΪΜΠΛΕ
ΣΑΜΑΡΟΪΜΠΛΕ
ΒΕΝΙΖΟΪΜΠΛΕ
ΝΤΟΡΟΪΜΠΛΕ
ΚΥΡΙΑΚΟΪΜΠΛΕ
ΓΑΠΟΪΜΠΛΕ
ΘΕΟΔΟΪΜΠΛΕ
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΪΜΠΛΕ
ΚΟΥΒΕΛΟΪΜΠΛΕ

ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ