Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ




Αλαζονεία της εξουσίας, μισαλλοδοξία, συμφωνίες κάτω απ’ το τραπέζι, ψέμα και υποκρισία, αμορφωσιά και λαϊκισμός αίσχιστου είδους, μεγαλοκαρχαρίες και διαπλεκόμενα κέντρα εξουσίας, ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία, χαμόγελα και χτυπήματα στις πλάτες των απελπισμένων, φτώχεια και δυστυχία, κλειστά πανεπιστήμια και σχολεία χωρίς υποδομές και θέρμανση, παγωμένα ελληνάκια σε παραμεθόριες περιοχές, παιδιά που λιποθυμούν από ασιτία, φακελάκια, ρουσφέτια, πράσινες κάρτες, ο πολιτισμός και η τέχνη να σέρνεται στις πίστες σκυλάδικων πάνω σε μαραμένα γαρύφαλλα, επιδοτήσεις σε ΜΚΟ που απλά δεν υπάρχουν ούτε στα χαρτιά, εγωισμός και ατομικισμός, ωχ αδερφέ γιατί εγώ και όχι ο άλλος, απόμαχοι της ζωής στον καναβάτσο, καρκινοπαθείς με χλωμά πρόσωπα και χλωμή προοπτική ζωής, να «συνωστίζονται» στις ουρές για τα φάρμακά τους, νέοι επιστήμονες με κόκκινα μάτια και κόκκινα όνειρα να φεύγουν για αλλού, ξανά ο Καζαντζίδης στις βαλίτσες των Ελλήνων για αλλού επίσης, γονείς που αδυνατούν να πληρώσουν για τις σπουδές των παιδιών τους, παιδιά που αδυνατούν να ονειρευτούν, μητέρες χωρίς δύναμη και κουράγιο, μπαμπάδες το ίδιο, εργαζόμενοι της μιας ημέρας, χωρίς ασφάλιση και δικαιώματα, ηλικιωμένα, διαπλεκόμενα κοστούμια εξουσίας, η μεσαία τάξη απλά να εξαφανίζεται, η φοροδιαφυγή το ελληνικό σπορ, διορισμοί προκλητικοί των ημετέρων, δημοσιογράφοι που απλά εκπροσωπούν την εξουσία, ναι μεν αλλά… κλπ… κλπ… ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τα χέρια απλωμένα όπως στη φωτογραφία, τα δουλικά των
Γερμανών τώρα εκλιπαρούν ψήφο απ' αυτούς που κατέστρεψαν!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

...... Από εκεί που μας πήγαιναν για χρεοκοπία σήμερα οι Financial Times προχωρούν σε πλήρη αποδοχή των θέσεων Α.Τσίπρα, και υποστηρίζουν ότι ......
Σύμφωνα με τους Financial Times, εάν (;;;), ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ΘA KEPΔIΣOYN τις Eκλογές, οι Ευρωπαίοι "Πιστωτές" (;;;) ΘA HTAN συνετό να του Προσφέρουν ως δημοκρατικά Eκλεγμένου Hγέτη της Ελλάδας, κάποια ..... KAPOTA !!!


NA ΞEPOYN OΛOI TOYΣ:

1. AYTOI ΔEN EITAN (FT-ΓEPMANOΦΩNH EKΔΩΣH) ΠOY ΠPOEKΛOΓIKA TO 2012 MAZI ME THN Bild, ΠPΩTOΣEΛIΔA EΓPAΦAN ΣTA ... EΛΛHNIKA (!!!) ΣTHN .... ΓEPMANIA (!!!), ΓIA ΠIO ΛOΓO ΔEN ΠPEΠEI OI EΛΛHNEΣ NA EKΛEΞOYN TON A.T. KAI TON ΣYPIZA ;;; REMEBER !!!!!

2. ".... O Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ΘA KEPΔIΣOYN τις Eκλογές, οι Ευρωπαίοι "Πιστωτές" (;;;) ΘA HTAN ΣYNETO να του Προσφέρουν ως Δημοκρατικά Eκλεγμένου Hγέτη της Ελλάδας, κάποια ..... KAPOTA !!!!" AΠEIΛOYN KAI KOPOIΔEYOYN TA TOMAPIA !!! AΣ ΞEPOYN, AΣ ΓNΩPIZOYN: ΓH KAI YΔΩP ΘA ΠPOΣΦEPOYN OΛOI ANAΔPOMIKA, ΣTHN ΠPΩTH ΠPAΓMATIKH(A) EΛΛHNIKH KYBEPNHΣH !!!


YΠOΓPAΦH:


O AYPIANOΣ YΠ.EΞ. THΣ XΩPAΣ

Ανώνυμος είπε...

Ερωτησις προς Α. Τσιπρα

1. γιατι χρησιμοποιεις τουρκικα στις αφισες ΣΟΥ στην Ελληνικη Θρακη΄
2. τι θα κανεις με τους 4 εκατομυρια ισλαμοφασιστες.
3. γιατι κατηγορησες την κυβερνησι περυσι, επειδη ΔΕΝ λειτουργησε τα ισλαμοφασιστικα τζαμια στην Ελληνικοτατη Θεσσαλια΄
4. Γιατι γλυφεις τον τραγο-εβραιοπαπα
5. εισαι Ελληνας?
6. πως ειναι το μικρο σου ονομα? Αλεξης ΔΕΝ ειναι ονομα, ειναι οπως λεμε λακης. ΠΩΣ ονομαζεσαι? γιατι χρησιμοποιεις υποκοριστικο?
7. τι εκανες στις ΗΠΑ ΠΕΡΥΣΙ?

Ανώνυμος είπε...

Εσυ με τις ερωτησεις απαντησε και εσυ σε δυο ερωτησεις....1)τα ιδια με τον αρχηγο σου Τρελαντωνη Σαχλαμαρα παιρνεις?....2)τι πινετε εκει στην Νδουλα και δεν μας δινετε?.......ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ΜΑΖΙ θα σου λυσουν τις αποριες....ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ.....ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΜΑΖΙ....ΓΚΕΚΕ?

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η σκηνη με τα απλωμενα χερια στο μαρουλι και τα 5 πορτοκαλια ηταν η ταφοπλακα της συγκυβερνησεως....και μετα ηρθε ο ΕΝΦΙΑ και τους αποτεφρωσε ΠΑΝΤΕΛΩΣ