Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Η συμμορία των απατεώνων αντιδρά με ύβρεις στην ίδρυση στρατιωτικών λυκείων!


ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ!

Τους πείραξε λέει η ίδρυση στρατιωτικών λυκείων, αυτούς που έκλειναν τα σχολεία το ένα μετά το άλλο και έπαιρναν μίζες ακόμα και από τις φωτοτυπίες!
Δεν ξέρουν τα γίδια της διαφθοράς ότι στρατιωτικά λύκεια υπάρχουν μόνον σε πολιτισμένα, δημοκρατικά κράτη, όπως πχ οι ΗΠΑ.
Καιρός ειναι να δούμε την Φώφη να κραυγάζει «ακροδεξιό» τον Ομπάμα και να αναφωνεί: «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο».
Σήμερα αποδεικνύεται ότι είναι απλώς στυγνοί επαγγελματίες απατεώνες. Ανθέλληνες με το αζημίωτο.
Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αφορμή τα περί ίδρυσης στρατιωτικών λυκείων και υποχρεωτικής στράτευσης των γυναικών που δίνουν εξετάσεις για τα Σώματα Ασφαλείας, ασκεί το ΠΑΣΟΚ μέσω γραπτής ανακοίνωσης που δόθηκε σήμερα, Κυριακή (27/12/2015) στη δημοσιότητα.
Η Χαριλάου Τρικούπη χαρακτηρίζει «παραλήρημα» τη συγκεκριμένη πρόταση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου και επισημαίνει: «Αυτοί είναι οι ΑΝΕΛ. Ακροδεξιοί, φανατικοί, ομοφοβικοί».
«Εμείς έχουμε ήδη καταδικάσει αυτό που εκφράζουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως εξακολουθεί να τους καλύπτει και να τους εναγκαλίζεται, για την καρέκλα, για την εξουσία. Χωρίς αρχές και αξίες. Να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν. Αλλά αριστερή κυβέρνηση με ακροδεξιούς δεν γίνεται. Φαίνεται ότι κάποιοι νέρωσαν παρά πολύ το κρασί τους. Ο Ελληνικός λαός βγάζει ήδη τα συμπεράσματα του», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ.
Καταλήγει δε η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη: «Συνιστούμε πάντως στον κ. Τσίπρα όταν πάει στους Podemos η στην πορτογαλική αριστερά, να μη συνοδεύεται από τον κ. Καμμένο. Μην πάθουν και σοκ οι άνθρωποι».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: