Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ο νοσταλγός του Σημίτη


Tου Νίκου Μωραΐτη

Κι όμως, σήμερα που η δυσωδία εκείνης της περιόδου έχει αποκαλυφθεί πλήρως, υπάρχουν ακόμα νοσταλγοί του Σημίτη – ίσως και του μισθού που έπαιρναν από την κρατική ΕΡΤ επί των ημερών του.
«Λείπει το κόκκινο μπλοκάκι του Σημίτη», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ήταν τόσο κοντά του, φαίνεται, που ξέρει και το χρώμα.

Λείπει το κόκκινο μπλοκάκι του Σημίτη λοιπόν, «να πεις σήμερα θα κάνω αυτό, αύριο εκείνο», επισημαίνει ο επικεφαλής του Ποταμιού. Βέβαια. Να πεις, σήμερα θα συζητήσουμε με τον Άκη για τα εξοπλιστικά. Αύριο με τον Βαγγέλη για τα υποβρύχια. Μεθαύριο θα δω τον Μαντέλη το πρωί και τον Τσουκάτο το βράδυ.

Την Τρίτη έχω ραντεβού με τους καναλάρχες για βρούμε με ποιο τρόπο θα εμφανιστώ ως ο καταλληλότερος. Θα κάτσω και ένα μισάωρο μετά με τα παιδιά του MEGA να δούμε πώς θα εξοντωθεί η Μαλβίνα.

Την επόμενη εβδομάδα θα πλαστογραφήσω τα στοιχεία για να μπούμε στο ευρώ.

Σε δέκα μέρες έχω ραντεβού με τους εθνικούς εργολάβους για να μοιράσουμε τα έργα της ολυμπιάδας.

Έτσι έγιναν όλα. Με πρόγραμμα.

Δυστυχώς, σήμερα που η δυσωδία εκείνης της περιόδου έχει αποκαλυφθεί πλήρως, υπάρχουν ακόμα νοσταλγοί του Σημίτη – ίσως και του μισθού που έπαιρναν από την κρατική ΕΡΤ επί των ημερών του.

Ο νοσταλγός του μπλοκακίου Σταύρος Θεοδωράκης έβγαλε ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου σκληρή ανακοίνωση με την οποία κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις που είχαν κάνει… πριν από επτά χρόνια.

Προφανώς το μπλοκάκι του οργανωμένου Σταύρου Θεοδωράκη έχει ημερομηνίες παρελθόντων ετών, όπως και τα πρότυπά του.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: