Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

«Πραξικόπημα»Αμερικανων στρατηγών κατά της Κλίντον για να χτυπηθούν τουρκία – ισλαμιστές αποκαλύπτει κορυφαίος δημοσιογράφος!

Seymour Hersh


ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΚΑΝΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ CIA ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΣΑΝΤ ΜΕΣΩ ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2013!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον βραβευμένο με Πούλιτζερ Αμερικανό δημοσιογράφο Seymour Hersh, που αναμένεται να συγκλονίσουν το προεκλογικό πολιτικό σκηνικό.

Σύμφωνα με τον κορυφαίο δημοσιογράφο, από το 2013, στο Αμερικάνικο Πεντάγωνο συντελείτο ένα σιωπηρό πραξικόπημα, κατά των πολιτικών επιλογών Ομπάμα – Κλίντον αναφορικά με την Συρία και την Τουρκία.

Οι Αμερικάνοι στρατηγοί που είχαν προειδοποιήσει ότι η στήριξη των ΗΠΑ σε δήθεν μετριοπαθείς ισλαμιστές μέσω τουρκίας θα ήταν ολέθρια για την Συρία αλλά και την ευρύτερη περιοχή, είχαν παράσχει το υλικό που αποδείκνυε τον βρώμικο ρόλο της τουρκίας στην ενίσχυση της ισλαμικής τρομοκρατίας. Παρά ταύτα, η εξωτερική πολιτική της Κλίντον δεν άλλαξε και έτσι οι στρατηγοί άρχισαν να σαμποτάρουν τις αποστολές όπλων μέσω τουρκίας στους δήθεν επαναστάτες και παράλληλα να παρέχουν κάθε δυνατή στήριξη τον Άσαντ σε επίπεδο πληροφοριών, χρησιμοποιώντας ως δίαυλο την Ρωσία και το Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: