Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ...

Ο ανθέλληνας κολλητός του Σαμαρά ξαναχτυπά


Ο ελεεινός ανθέλληνας νεοφασίστας Βέμπερ ζητά την αναστολή της Σέγκεν για την Ελλάδα «καθώς δεν μπορει να φυλάξει τα σύνορα της»! Να διευκρινήσει λοιπόν ο Βέμπερ εάν θέλει να καταργηθεί και το ναυτικό δίκαιο και να αφήνονται οι ναυαγοί (ακόμα και αυτοί που ξεφουσκώνουν δολίως τις βάρκες) να πνίγονται.

Εάν ναι, τότε ας συνεννοηθεί με τα φυλετικά αδέλφια του, τους τουρκους να επαναλάβουν το προσφιλές τους χόμπι, την γενοκτονία. Στα τουρκικά χωρικά ύδατα όμως. Μετά τους Πόντιους, τους Ίωνες, τους Ασσύριους, τους Αρμένιους, τους Κυπρίους και τους Κούρδους, άλλη μία γενοκτονία από τους σφαγείς των εθνών… Για «μπούλινγκ» κατά της Ελλάδας κατηγορούν τον Βέμπερ οι ΑΝΕΛ
Ιταμές και προσβλητικές χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη τις δηλώσεις του Μάνφρεντ Βέμπερ «για προσωρινή έξωση της Ελλάδας από τη Συνθήκη Σένγκεν».
Η κ. Χρυσοβελώνη κατηγορεί τον γερμανό ευρωβουλευτή για «μπούλινγκ» εναντίον της χώρας μας αναφορικά με τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος και σημειώνει ότι «ο στόχος του βεβαίως δεν είναι άλλος από το να επιβάλουν το Βερολίνο και οι Βρυξέλλες τις θέσεις τους σχετικά με τον τρόπο που θα λειτουργεί η Φρόντεξ από εδώ και στο εξής για τη φύλαξη των συνόρων».
Στο πλαίσιο αυτό, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ αναφέρει πως «το ερώτημα είναι γιατί η Νέα Δημοκρατία, που είναι μέλος του ΕΛΚ, δεν αντιδρά σ’ αυτά που λέει «δικός τους άνθρωπος» και επιλέγει να «κάνει την πάπια», παρότι αφορά σε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα». «Το ότι δεν έχει καταφέρει να εκλέξει αρχηγό δεν της δίνει κανένα άλλοθι» προσθέτει.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: