Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Η απίστευτη αλητεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενδεικτική της αδίστακτης κάστας που υπηρετεί.


Με τον Μεϊμαράκη έχουμε συγκρουστεί, έχουμε αποκαλύψει τα ανομήματά του, τον έχουμε πολεμήσει σκληρά όταν όλοι τον λιβάνιζαν. Πάντα όμως με γνώμονα την ηθική και ΕΝΤΙΜΑ. Όχι με ατιμίες.

Η αθλιότητα λοιπόν του κυρίου Μητσοτάκη ξεπερνά τα όρια του νεοφασισμού που υπηρετεί αυτός και οι υποστηρικτές του. Ναι, μιλάμε για τους υμνητές του Χίτλερ που ξαφνικά ανακάλυψαν τον «κεντρώο χώρο».
Ο κύριος Μεϊμαράκης λοιπόν, περνά ένα προσωπικό δράμα με την αδελφή του που χαροπαλεύει χτυπημένη από τον καρκίνο. Μία γυναίκα εξαίρετη και άξια, που παρότι έτρεχε το πολιτικό του γραφείο, το άξιζε γι’ αυτό και ουδέποτε καταφερθήκαμε εναντίον της για «οικογενειακο ρουσφέτι» κλπ.
Ο Μεϊμαράκης λοιπόν χθες δεν προσήλθε στην ψηφοφορία διότι έδινε αίμα για να κρατηθεί στην ζωή η αδελφή του. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, σιωπάς και δείχνεις σεβασμό στον άνθρωπο, την πράξη και το δράμα που ζει.
Τον λόγο της απουσίας Μεϊμαράκη λοιπόν τον γνώριζαν άπαντες στη ΝΔ. Και ο ίδιος ο κύριος Μητσοτάκης.
Και όμως, σε μία επίδειξη πολιτικής ανανδρείας, προέβη στην απόλυτη αθλιότητα να εγκαλέσει τον Μεϊμαράκη σε γνωστό σταθμό του νταβατζήδικου, ανάγοντας την απουσία του σε πολιτική φυγομαχία! Ο σταθμός μάλιστα δεν επέτρεψε ούτε παρέμβαση που επιχειρήθηκε για να αποκατασταθεί η αλήθεια απέναντι σε αυτή την κατάπτυστη συκοφαντία.
Είναι εξωφρενικό, αδιανόητο, ενδεικτικό των σαπρόφυτων που ευδοκιμούν στο περιβάλλον του εκάστοτε Χριστοφοράκου και ρημάζουν την πολιτική σκηνή και την πατρίδα.
Το ότι ο Μητσοτάκης καμαρώνει που ψήφισε αγκαλιά με τον Λεβέντη, ο οποίος ευχόταν «να πάθει καρκίνο ο Μητσοτάκης και όλα του τα σόγια» προξενεί αποτροπιασμό.
Το ότι ο Μητσοτάκης έχει το θράσος να εγκαλεί δολίως τον Μεϊμαράκη για την απουσία του από την ψήφιση ενός νομοσχεδίου την στιγμή που ο ίδιος απουσίασε από την κορυφαία στιγμή της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Προκόπη Παυλόπουλου που είναι μάλιστα εκ των κορυφαίων ιστορικών στελεχών της ΝΔ, αποκαλύπτει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μία αδίστακτη δολοφονική μηχανή εκτέλεσης πολιτικών συμβολαίων. Εξαιρετικά επικίνδυνος οχι μόνον για το πολιτικό σύστημα αλλά για την πατρίδα.
Πηγή

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: