Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Η νταβατζομηχανή του Φαλήρου παράγει κούληδες του φασισμού


Προς στιγμήν πιστέψαμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε το φασιστικό παραλήρημα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή, αυτοβούλως. Ανεπίτρεπτο για εμάς, αφού ο κ. Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι αδυνατεί να παράξει αυτοβούλως ακόμα και εμέσματα, εάν δεν λάβει την πρώτη ύλη από το φασιστικό εκτροφείο του Φαλήρου. Το σύστημα παραεξουσίας που εξέθρεψε ότι κατάπτυστο κυκλοφορεί σήμερα στην πολιτική σκηνή. Από την Ξαφά, την ΧΑ, την σοβαρή ΧΑ του Θεοδωράκη, την κωμική ΧΑ του Λεβέντη, τους αρνητές γενοκτονιών τύπου Τατσόπουλου, Ρεπούση και έχει κάνει κατάληψη στο σαρκίο του Κυριάκου.

Όπως τότε που τον διαβεβαίωνε να κάνει αντάρτικο, να μην ψηφίσει τον Παυλόπουλο για ΠτΔ και θα τον ακολουθούσαν «άλλοι δέκα βουλευτές».
Όχι, ο Κυριάκος δεν παρεξηγήθηκε ούτε τότε, αφού και η «παρεξήγηση» απαιτεί αυτόνομες νοητικές λειτουργίες. Με έναν καφέ στο Χίλτον, Αλέξης Παπαχελάς κατάφερε να πείσει τον Κυριάκο πως παρόλο το ρεζιλίκι έβαλε σοβαρή υποθήκη για το μέλλον.
Ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και ο κύριος Μητσοτάκης, ως άλλος Τσάκι από το γνωστό θρίλερ, διεκδικεί την αρχηγία της ΝΔ υπό την πνευματική κατάληψη των πνευμάτων του Φαλήρου.
Όχι λοιπόν. Το σημερινό έμεσμα μπορεί να βγήκε από το στόμα του Κυριάκου, δεν ήταν όμως του Κυριάκου. Σαν το κοριτσάκι στον «Εξορκιστή» δηλαδή, ο φασιστικός εμετός ήταν δημιούργημα του κυρίου Κασιμάτη. Το σημερινό του άρθρο αναπαρήγαγε με γουρλωμένα μάτια ο Κυριάκος, ως άλλος δεσμώτης του Φαλήρου.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: