Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Αντιπρόεδρος της ΝΔ ο Γεωργιάδης!!! Ποιός;; Ο Γεωργιάδης!!!

1






ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΙΘΗΚΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΜΠΟΥΡΔΑΣ




Αυτός που έβριζε τη ΝΔ και τους αρχηγούς της! Αυτός που έλεγε οτι όσοι ψηφίζουν ΝΔ ψηφίζουν ψεύτες και κλέφτες( αλήθεια είναι και αυτός ψεύτης και κλέφτης;)! Αυτός που
έλεγε τον Σαμαρά καραγκιόζη και αχρηστότερο ΥΠΕΞ από καταβολής ελληνικού κράτους! Αυτός που ειρωνεύονταν τον Κυριάκο επειδή δεν πήρε βουλευτικό αυτοκίνητο αφήνοντας υπονοούμενα για την οικονομική κατάσταση και τις σχέσεις εκείνου και της οικογένειάς του με εταιρείες! Αυτός που ήρθε στη ΝΔ μόλις το 2012! Αυτός που δεν υπερασπίστηκε ποτέ τον κοινωνικό φιλελευθερισμό! Αυτός που υπερασπίστηκε τον Πλεύρη! Αυτός που είναι πρόσωπο θαυμασμού και φίλος του Παττακού! Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή! Κρίμα Κυριάκο κρίμα!! Ω ξεφτίλα!
Και οι δύο αντιπρόεδροι χαίρουν εκτίμησης στο πανελλήνιο!!! Ο ένας, ο Άδωνις, φασίστας, κολλητός του Πλεύρη, ιδρυτή της 4ης Αυγούστου!!!! Υμνούσε τις δικτατορίες του Μεταξά και του Παπαδόπουλου!!!! ο άλλος, ο Χατζηδάκης, ακραίος νεοφιλελεύθερος, μέχρι και ο Κώστας Καραμανλής τον πέταξε από την κυβέρνηση του, ως αποτυχημένο!!!! Θυμηθείτε και το νόμο για το γάλα που ψήφισε με την κυβέρνηση Σαμαρά, που υποτίθεται ότι έτσι θα αγοράζαμε ποιο φτηνά το γάλα και καταλήξαμε να πίνουμε γερμανικό γάλα και μάλιστα ποιο ακριβό από το ελληνικό!!!! Χάθηκε να βάλει έναν σοβαρό άνθρωπο, όπως ας πούμε ο Δένδιας; Κρίμα και πάλι κρίμα!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: