Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Πανικόβλητη ανακοίνωση κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου από τα «λίσταρχα» σταγονίδια των σαμαροβενιζέλων

ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ «ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗΔΕΣ», να βλέπουν δηλαδή τις λίστες των διεφθαρμένων αλλά να μην μπορούν να τις ακουμπήσουν!
Με μία ανακοίνωση ντροπής που υπογράφεται από τους κκ Τζαβέλα και Ζημιανίτη, τα σταγονίδια που δρούσαν ανενόχλητα εντός κύκλων της δικαιοσύνης, αντιδρούν στην ιστορική τροπολογία Παπαγγελόπουλου που δίνει το δικαίωμα στους Έλληνες εισαγγελείς να κάνουν χρήση στοιχείων που προέρχονται από τις λίστες ώστε να προβαίνουν σε διώξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός κ. Παπαγγελόπουλος νιώθει ιδιαίτερα δικαιωμένος από την εξέλιξη αφού «οι όποιες ανησυχίες, δεν μπορεί να προέρχονται από τους έντιμους λειτουργούς που ούτε φοβούνται την σύγκρουση με την διαπλοκή, ούτε βεβαιως έχουν τίποτα να κρύψουν. Αντίθετα είναι θλιβερό την ωρα που η κοινωνία υποφέρει, οι φοροφυγάδες με τα λεφτά στην Ελβετία να παραμένουν στο απυρόβλητο και να χαίρουν της όποιας ασυλίας. Αυτό τελειώνει».
Αύριο αναμένεται και σκληρή ανακοίνωση από την πλευρά του υπουργού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το σώμα των Ελλήνων εισαγγελέων αποδοκιμάζει την ανακοίνωση και φυσικά επικροτεί την πρωτοβουλία του ακέραιου Παπαγγελόπουλου που θα τους λύσει τα χέρια στην μαχη κατά της διαφθοράς. 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: