Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

"Βόμβα" από τον Φωτήλα: Το Ποτάμι να συμπλεύσει με τη ΝΔ του Μητσοτάκη


Την άποψη ότι το Ποτάμι θα πρέπει να συμπλεύσει και να ενισχύσει την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξέφρασε ο βουλευτής του “Ποταμιού” Ιάσονας Φωτήλας, στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, επισημαίνοντας ότι πλέον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αποκτήσει μία νέα δυναμική.

“Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι σήμερα η πολιτική δύναμη με τα περισσότερα και πιο έντονα μεταρρυθμιστικά χαρακτηριστικά αυτή με το πιο καθαρό ευρωπαϊκό προφίλ και πιο σαφή προσανατολισμό προς την αποτελεσματικότητα είναι η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη. Αυτό σημαίνει και θα το προτείνω είναι αντί να δολιχοδρομούμε χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση να συμπλεύσουμε, να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Μητσοτάκη”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτήλας.

Σημείωσε ότι θα πρόκειται για μία “τίμια”, “ειλικρινή” και “δημιουργική” συνεργασία, που δεν θα συνεπάγεται απορρόφηση, αλλά συνεργασία “σε βάση συγκεκριμένων πολιτικών συγκλίσεων” και χωρίς "κόκκινες γραμμές" γιατί, όπως είπε, είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν.

Παράλληλα, ο βουλευτής του “Ποταμιού”, επισήμανε ότι δεν έχει εκφράσει ακόμη τη συγκεκριμένη πολιτική του θέση στον επικεφαλής του κόμματος Σταύρο Θεοδωράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: