Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΧΡΥΣΟΦΟΡΕ ΜΠΟΥΛΗ...

Απρόσμενη (;) στήριξη από τον Περισσό στην… επένδυση της Eldorado Gold

 
 
Θέση υπέρ της παραμονής της Eldorado Gold πήρε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, παραθέτοντας την θέση του κόμματος για τις Σκουριές...
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» και απαντώντας στην ερώτηση αν θα πρέπει να κλείσει η επιχείρηση, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε: «Όχι, να μην κλείσει. Δε θέλουμε να κλείσει κανένα εργοστάσιο».
Άλλωστε, σύμφωνα με τον ίδιο (και συνεχίζοντας την απάντησή του) οι περιβαλλοντικές συνέπειες για την ευρύτερη περιοχή μπορούν να αποτραπούν: 
«Και για το περιβάλλον που λένε ότι μολύνεται, μπορεί να επιβάλλουν μέτρα σε οποιαδήποτε εταιρία και κάπως να βελτιωθούν οι συνθήκες. Το περιβαλλοντολογικό ζήτημα μπορεί να λυθεί και επιμένουμε σ’ αυτό, μόνο στα πλαίσια μιας τέτοιας κοινωνίας και μιας τέτοιας οικονομίας, αλλιώς όλα τα άλλα είναι ψεύτικα και εκεί είναι η ευθύνη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ή όποιων αριστερών, που λένε ότι μέσα στον καπιταλισμό, μέσα στην ΕΕ, με τα μονοπώλια και τις πολυεθνικές να ανταγωνίζονται σαν τα σκυλιά για το ποιος θα κερδίσει περισσότερα, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ζουν καλά. 

»Οι εργαζόμενοι πάντα θα την πληρώνουν και πάντα το πολιτικό τους προσωπικό, οι κυβερνήσεις, θα παίζουν το ρόλο του ενός ή του άλλου, επιλέγοντας πότε τον έναν και πότε τον άλλο σε βάρος όμως του λαού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: