Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Σε πελάγη ευτυχίας ο Κ. Μητσοτάκης, μοιράζει ασύρματα τηλέφωνα Siemens σε όποιον του δίνει συγχαρητήρια



Ενθουσιασμένος με την μεγάλη του νίκη στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αγκαλιάζει και μοιράζει δώρα σε όποιον τον επισκέπτεται για να τον συγχαρεί στο πολιτικό του γραφείο...
Ο νέος πρόεδρος του κόμματος, προσφέρει ασύρματα τηλέφωνα, ηλεκτρικές σκούπες, φούρνους μικροκυμάτων καθώς και πληθώρα ηλεκτρικών συσκευών της εταιρείας Siemens σε όλους τους φίλους και ψηφοφόρους του, ενώ ήδη ανακοίνωσε πως σκοπεύει άμεσα να εξοπλίσει με συσκευές της εταιρείας τα γραφεία της παράταξης. Ταυτόχρονα, ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την άμεση επισημοποίηση της πενταετούς χορηγίας της Siemens στη φανέλα της Νέας Δημοκρατίας, την οποία είχε αποκαλύψει προεκλογικά σε αποκλειστικότητα το «Κουλούρι».
Οι ουρές που έχουν σχηματιστεί έξω από το πολιτικό γραφείο του νέου προέδρου του κόμματος ξεπερνάνε μέχρι και αυτή την ώρα το ένα χιλιόμετρο, με χιλιάδες πολίτες να συγκεντρώνονται προκειμένου να προμηθευτούν την συσκευή της αρεσκείας τους. 

«Ψήφισα τον Κυριάκο και ήδη αισθάνομαι ότι δικαιώνομαι. Να δω τι θα λέει η γειτόνισσά μου η Μαρίκα που ψήφισε τον Μεϊμαράκη, όταν δει την ολοκαίνουρια φριτέζα που απέκτησα», τόνισε ενθουσιασμένη η κυρία Ιουλία, λίγα λεπτά μετά τη συνάντησή της με τον κύριο Μητσοτάκη.
Τέλος, δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες σχετικά με το μπόνους σε όλους τους υπαλλήλους της Siemens στην Ελλάδα, ενώ η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ήδη τοποθετηθεί σε όλες τις αίθουσες συσκέψεων της εταιρείας.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: