Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Παρέμβαση – κόλαφος του Ολυμπιακού κινήματος υπέρ της Ελλάδας!





Το Ολυμπιακό κίνημα που γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά είχε μετατραπεί σε επιχειρηματική δραστηριότητα δισεκατομμυρίων, φαίνεται οτι ξαναβρίσκει τις ρίζες του. Σύμφωνα λοιπον με ασφαλείς πληροφορίες του Ολυμπία, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, επισκέφθηκε σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο – Γερμανός παρακαλώ – κύριος Μπαχ, εξήρε τις προσπάθειες της Ελλάδας για το προσφυγικό και ανακοίνωσε την παρέμβαση του Ολυμπιακού κινήματος σε παγκόσμιο επίπεδο για την στήριξη της Ελλάδας! Παρέμβαση που θα ανακοινωθεί επίσημα και θα εκφραστεί ποικιλοτρόπως σε όλα τα Ολυμπιακά δρώμενα και φυσικά στην Ολυμπιάδα του Ρίο.
Είναι η πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα όπου το Ολυμπιακό κίνημα θα υπερασπίσει τα δίκαια της γενέτειρας του, η οποία συνεχίζει έμπρακτα να υπερασπίζεται το Ολυμπιακό ιδεώδες του ανθρωπισμού. Η ενεργοποίηση αυτή φυσικά και σχετίζεται με τις συνεχείς ενέργειες του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος μάχεται με όλες του τις δυνάμεις για την πατρίδα σε αντίθεση με τα πολιτικά μπιμπελό του παρελθόντος. Φυσικά, εκτός από την «καλή πρόθεση» έχει και το ανάστημα ως άνθρωπος και ακαδημαϊκός όχι απλά να σταθεί δίπλα στους «μεγάλους» ηγέτες αλλά να αναπτύξει ουσιαστική επιχειρηματολογία – ασπίδα για τα εθνικά μας δίκαια.
Ναι, η Ελλάδα ακόμα και βαλλόμενη πανταχόθεν συνεχίζει να έχει φωνή και να κηρύσσει τις υπερχρονικές αξίες στις οποίες στηρίζεται οτιδήποτε ανθρωπιστικό υπάρχει σήμερα στην Γη. Ειδικά τώρα που αυτή η φωνή εκφωνείται από πολιτικούς άνδρες όπως ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Posted by olympiada στο Ιανουαρίου 28, 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: