Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Κορυφώνεται η εκστρατεία για το Νόμπελ στους "Ήρωες του Αιγαίου" | Εσύ υπέγραψες;



Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή της υποψηφιοτήτας για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης στους ήρωες του Αιγαίου, τους νησιώτες και τους εθελοντές, που έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελλάδας και της Ευρώπης στην προσφυγική κρίση...
Το MEGA κορυφώνει απόψε την καμπάνια υποστήριξης σε συνεργασία με μεγάλους κόμβους επικοινωνίας στο Ελληνικό internet, σε μια προσπάθεια ενθάρρυνσης της διπλωματίας πολιτών και μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Έτσι, στις 20:30 απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, θα πραγματοποιηθεί μια ταυτόχρονη μαζική "διαδικτυακή έκρηξη" υποστήριξης στους Ήρωες του Αιγαίου. Κάθε τηλεθεατής και επισκέπτης των websites θα κοινοποιήσει σε όλα τα social media το ψήφισμα, ζητώντας υπογραφές στοχεύοντας στο να ξεπεραστούν οι 500.000 υπογραφές.
Η ψηφοφορία κλείνει τα μεσάνυχτα της Κυριακής, (?) ενώ 100 καθηγητές κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου θα καταθέσουν τις υπογραφές στη Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ μαζί με την επίσημη υποψηφιότητα. Αναμεσά τους βρίσκονται και βραβευμένοι με Νόμπελ ηγέτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: