Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ποσοστό... ΣΟΚ: 97% υπέρ της ρήξης με τους δανειστές

Ποσοστό... ΣΟΚ: 97% υπέρ της ρήξης με τους δανειστές

Ξεκάθαρα... λαϊκή εντολή προς τον Αλέξη Τσίπρα να μην κάνει ούτε βήμα πίσω και να μην υπογράψει την υποταγή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στους τοκογλύφους του ΔΝΤ και της Μέρκελ.

Τα πολλαπλά επεισόδια της διαπραγμάτευσης μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και δανειστών παρακολουθεί με αγωνία ο ελληνικός λαός.
Σε κάθε βήμα υποχώρησης της κυβέρνησης, οι δανειστές πιέζουν για ακόμα περισσότερα.
Όσο προχωρούν οι διαπραγματεύσεις οι θεσμοί γίνονται όλο και πιο αδίστακτοι, ζητώντας ισοπέδωση του κοινωνικού κράτους στην Ελλάδα και προώθηση των ξένων συμφερόντων.
Την ίδια στιγμή, οι εγχώριοι εκπρόσωποι των μνημονίων κραυγάζουν: υπογράψτε μία συμφωνία όσο κακή κι αν είναι.
Ο λαός όμως έχει καταλάβει το «ύποπτο» σχέδιο που παίζεται στην πλάτη του και υψώνει φωνή αγωνίας που φτάνει μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.
Στη μεγάλη δημοσκόπηση του Newsbomb.gr με το μοναδικό ερώτημα «επιθυμείτε ρήξη ή υποταγή στους δανειστές;» η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας ζητά ρήξη με τους πιστωτές.
Περισσότεροι από 7.000 πολίτες ζητούν από τον Αλέξη Τσίπρα σύγκρουση με τη διεθνή τοκογλυφία, ενώ λιγότεροι από 300 πολίτες ζητούν συμφωνία με οποιουσδήποτε όρους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεσμεύεται η κυβέρνηση: Δεν υπογράφουμε νέο μνημόνιο

Δεσμεύεται η κυβέρνηση: Δεν υπογράφουμε νέο μνημόνιο

Η κυβέρνηση, αντιλαμβανόμενο το κλίμα που έχει πλέον ξεκάθαρα διαμορφωθεί εντός της Ελλάδας, οφείλει να σεβαστεί τη λαϊκή εντολή που έλαβε στις εκλογές και να την... επικαιροποιήσει με την κατακραυγή που τυγχάνει η έκφραση και μόνο πρόθεσης να υπογράψει το μνημόνιο της υποταγής, όπως αυτό προτάθηκε από τους δανειστές.
Η αριστερά δεν έχει καμιά σχέση με τα μνημόνια, στο όνομα κανενός συμβιβασμού. Γιατί ο συμβιβασμός με τους θεσμούς μόνο έντιμος δεν μπορεί να είναι, αφού ξεκάθαρος στόχος τους είναι να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα, είτε άμεσα, είτε στην επόμενη διαπραγμάτευση για το μνημόνιο 3...
Ο λαός αποφάσισε και ζητά ρήξη με τους δανειστές που εδώ και πέντε χρόνια οδήγησαν στη φτώχεια και τη δυστυχία τους Έλληνες και στην απόλυτη καταστροφή την ελληνική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: