Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Εύγε Ζωή Κωνσταντοπούλου! Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να ταπεινώσει τον Στουρνάρα!

wpid-20150617030551.jpg


Οι νέες δηλώσεις τρομοκρατίας του Γιάννη Στουρνάρα στην έκθεση της ΤτΕ που παρέδωσε σήμερα στην Πρόεδρο της Βουλής και στον Υπουργικό Συμβούλιο δεν έμειναν χωρίς απάντηση.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέστρεψε την έκθεση Στουρνάρα ως «απαράδεκτη»! Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να βάλει στη θέση του τον κεντρικό τραπεζίτη της χώρας, ο οποίος χτυπούσε καμπανάκια Grexit!

Από το προεδρείο της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος, η κυρία Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον κεντρικό τραπεζίτη για «ωμή παρέμβαση» στο έργο της Επιτροπής καθώς, όπως υποστήριξε, «ο κ. Στουρνάρας έσπευσε στα κλεφτά με αντιθεσμική κίνηση να στείλει την έκθεση σήμερα στις 10:40 και την ώρα που η Επιτροπή Αλήθειας παρουσίαζε τα πρώτα της συμπεράσματα».

Σύμφωνα με την κα. Κωνσταντοπούλου «ο κ. Στουρνάρας έχει συμπράξει στην οικονομική πολιτική, έχει συμπράξει στη μνημονιακή πολιτική και έχει παραβιάσει τις υποχρεώσεις του, όταν επιχείρησε ωμή παρέμβαση κατά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και παρεμβαίνει σήμερα, επιχειρώντας αντιδημοκρατικά να δημιουργήσει τετελεσμένα και να αποτρέψει την ουσιαστική διεκδίκηση της διαγραφής του χρέους».

Η πρόεδρος της Βουλής κατήγγειλε ευθέως τον κ. Στουρνάρα πως παρεμβαίνει σε μια κρίσιμη στιγμή για το διαπραγματευτικό αγώνα που δίνει η κυβέρνηση, καθώς σπεύδει να υποστηρίξει πως πρέπει να υπογραφεί άμεσα η συμφωνία.

«Προβαίνει σε μια σειρά από κρίσεις και διατυπώσεις, οι οποίες αναντίρρητα επηρεάζουν αυτά που τεκταίνονται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η πρόεδρος διάβασε και αποσπάσματα της έκθεσης του διοικητή της ΤτΕ, στα οποία αναφέρει μεταξύ άλλων τον κίνδυνο επιστροφής σε «κύκλο ύφεσης» το 2015 και πως «η ΤτΕ υποστηρίζει ακράδαντα ότι η σύναψη βιώσιμης και σταθερής συμφωνίας είναι ιστορική… η σύναψη βιώσιμης και ισχυρής συμφωνίας θα διαμορφώσει συνθήκες που θα επιτρέψουν στην ελληνική οικονομία να επιστρέψει στις αγορές…». economikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: