Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κέντρα του εξωτερικού χρηματοδοτούν την εκστρατεία του δοσιλογικού ΝΑΙ

Δοσίλογοι
Δοσίλογοι
“ Ποιοι χρηματοδοτούν την καμπάνια της ντροπής ”

Οι διεθνείς τοκογλύφοι που ζητούν την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας, την εξόντωση ή τον εξανδραποδισμό του ελληνικού λαού και την μετατροπή του σε φθηνό εργατικό δυναμικό των πολυεθνικών, το ντόπιο κατεστημένο και το δοσιλογικό σύστημα που το πλαισιώνει παίζουν τα ρέστα τους.

Οι δανειστές και τα ντόπια πρόθυμα δουλικά τους επιχειρούν με΄τα capital controls και τον μπαμπούλα της χρεοκοπίας να καθορίσουν τις εξελίξεις εν όψει του δημοψηφίσματος που θα είναι η ταφόπλακα της μνημονιακής στρατηγικης και των πολιτικών του νεοφιλελευθερισμού.

Συνεπώς τα διευθυντήρια και τα ιερατεία των Βρυξελλών και της Φρανκφούρτης, αλλά και το ντόπιο δοσιλογικό και ανθελληνικό κατεστημένο παίζουν θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να εμποδίσουν την δημοκρατική αλλαγή που συντελείται στην πατρίδα μας.

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες, τις τελευταίες εβδομάδες, κέντρα του εξωτερικού που πρόσκεινται στους θεσμούς, έχοντας γνώση ότι οι δανειστές επιδίωκαν να οδηγήσουν σε ναυάγιο τη διαπραγμάτευση με μοναδικό σκοπό να ανατρέψουν τον Αλέξη Τσίπρα, διοχέτευσαν χιλιάδες ευρώ στους πρόθυμους, εδώ στην Ελλάδα, ώστε να διενεργήσουν την εκστρατεία του δοσιλογικού ΝΑΙ. 

Χιλιάδες ευρώ έχουν φτάσει στα χέρια εκείνων που έχουν αναλάβει εργολαβικά την εκστρατεία εκφοβισμού του ελληνικού λαού, την εκστρατεία του "ΝΑΙ στα μέτρα της εξαθλίωσης του λαού", του "ΝΑΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας".

Ήδη στην ελληνική κοινωνία κυριαρχεί το ερώτημα: "Ποιοι χρηματοδοτούν ψευτοκινήματα, όπως αυτό του 'Μένουμε Ευρώπη". Αν δεν είναι πολιτικά κόμματα που βρίσκονται από πίσω, όπως η Νέα Δημοκρατία, το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ, τότε ποιοι βρίσκονται; Ποιοι πληρώνουν τα προκατ πλακάτ, τις καμπάνιες στα σόσιαλ μίντια και τους κονδυλοφόρους της ντροπής; Ποιοι χρηματοδοτούν, στην παρούσα συγκυρία, τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ, που προπαγανδίζουν ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ τις ανθελληνικές, νεοφιλελεύθερες θέσεις κέντρων πολιτικής και οικονομικης εξουσίας;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για την αυριανή συγκέντρωση του "Μένουμε Ευρώπη" έχουν δοθεί και ψίχουλα, σε ταλαίπωρους ανθρώπους, για να δώσουν το παρόν, παριστάνοντας τους "φιλοευρωπαίους" διαδηλωτές (Έχουμε και capital controls, βλέπεται). Μέχρι και μεταφορά... αυθόρμητων διαδηλωτών θα γίνει με κάθε μέσο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες, λίγο πριν από το τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, θα ξεσκεπαστεί όλο το σάπιο διαπλεκόμενο σύστημα, μέσω του οποίου ξεπλένονται χιλιάδες ευρώ για την εχθρική προς τη χώρα και το λαό μας  καμπάνια του ΝΑΙ, αυτήν την καμπάνια της ντροπής.
periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια: