Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Τρόμος για τις αποκαλύψεις Ρουμελιώτη από το κτήνος της διαφθοράς.

wpid-20150616095238.jpg

Η ιέρεια της διαφθοράς, Κριστίν Λαγκάρντ έδειξε τα δόντια της αλλά και τον πανικό της. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, μετά την χθεσινή κατάθεση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη στην επιτροπή της βουλής για το χρέος, η Λαγκάρντ έχει επιδοθεί σε ένα πραγματικό πογκρόμ κατά των Ελλήνων, επιχειρώντας να διεμβολίσει την ΕΚΤ. Σε απόλυτο συντονισμό (προφανώς) με τον Σόιμπλε, τον έτερο φύλαρχο του βαθέως κράτους της τραπεζικής διαφθοράς, απαιτεί (κυριολεκτικά) την σκληρή τιμωρία της Ελλάδας από την ΕΚΤ με κλείσιμο του ELA και κρέμασμα των Ελληνικών τραπεζών.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κύριος Ρουμελιώτης
χθες στην αρχή της κατάθεσης του, είχε λάβει αυστηρή προειδοποίηση από την κυρία Λαγκάρντ να μην «σπάσει το απόρρητο» που τον δεσμεύει αναφερόμενος σε γεγονότα κατά την θητεία του ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Προειδοποίηση που βέβαια παρέκαμψε, αποκαλύπτοντας τα μυστικά ραντεβού Γάλλων και Γερμανών τραπεζιτών σε ξενοδοχεία, με εκπροσώπους του ΔΝΤ. Επικαλούμενος βεβαίως… τραπεζικές πηγές και όχι «ίδια γνώση από την θητεία του στο ΔΝΤ»!

Βλέποντας πλέον ότι η επιτροπή ελέγχου του χρέους της Ζωής Κωνσταντοπούλου έπιασε την άκρη του νήματος και σύντομα θα ξεκινήσει η ποινική διερεύνηση όσων επέτρεψαν την μετακύλιση των ομολόγων που κατείχαν οι ξένες τράπεζες σε χέρια ελεγχόμενα από το Ελληνικό δημόσιο, παίζει το τελευταίο της χαρτί για να φθείρει την κυβέρνηση στα μάτια του λαού. Που δεν είναι άλλο, από την επιβολή Capital Control με απόφαση της ΕΚΤ.

Μένει να δούμε εάν θα μπορέσει να τα καταφέρει. Μένει να δούμε πόσο βαθιά ριζωμένη είναι η διαφθορά στους κόλπους της ΕΕ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τους λαούς.

Για οτιδήποτε νεώτερο ενημερώνουμε.
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: