Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα ελληνόφωνα πολιτικά πτώματα πήγαν στις Βρυξέλλες ζητώντας το αίμα των Ελλήνων!


 





ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! Ζητούσαν από τους «βολικούς» θεσμούς.
Ο Σαμαράς επιθυμεί «οικουμενική» τύπου Παπαδήμου και προτείνει… Αβραμόπουλο!
Ελεεινή Πέμπτη Φάλαγγα κατά του Ελληνισμού.
Αηδίασαν ακόμα και Ευρωπαίοι συνομιλητές τους! Εάν κλείσει συμφωνία, θα ανοίξουν τα στόματα και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.
Όλη η κουστωδία των πολιτικών πτωμάτων λοιπόν ειχε ανέβει στις Βρυξέλλες δηθεν για να «βοηθήσει». Ο Σαμαράς, η Γεννηματά και ο Ποτάμης. Με βασική σπουδή να καθοδηγήσουν το «φιλικό» ΔΝΤ να εκφράσει απαιτήσεις που δεν θα γινόντουσαν ποτέ αποδεκτές από την παρούσα κυβέρνηση αλλά και τον λαό. Όμως με εκβιασμό μέσω τραπεζών, δεν θα γινόντουσαν ούτε εκλογές και θα προέκυπτε ένα έκτρωμα τύπου Παπαδήμου, που το προανήγγειλε μάλιστα ο Σαμαράς σε συνέντευξη του στον Τράγκα που κυκλοφορεί σήμερα! Ο Σαμαράς βεβαίως έχει στο μυαλό του τον επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο νομίζοντας ότι θα έχει και την στήριξη του Γιουνκέρ.
Εκτός αυτού, η στοχευμένη αβάντα στην πρόταση του ΔΝΤ σε συγκεκριμένους νταβατζηδες, στην Deutsche Telekom, την Vodafone, τον Μπόμπολα, τους καναλάρχες κλπ ηταν υπό απόλυτη καθοδήγηση.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!
Τα μέλη της κυβέρνησης που άκουσαν τις πληροφορίες από πραγματικά …αηδιασμένους Ευρωπαίους, οφείλουν να δώσουν επίσημα τα γεγονότα στην δημοσιότητα για να μάθει ο Ελληνικός λαός με ποιούς έχει να κανει.
Όσο για τον κύριο Νικολούδη, έχετε στα χέρια σας από τον κύριο Κουρουμπλή τα πορίσματα για την υγεία.
Τι κάνετε με αυτά;
Γιατί δεν το έχετε ήδη κάνει;
Πότε σκοπεύετε να το κάνετε;

olympiada
Θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: