Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ....





@Χ.Α.Π… (Χρόνια Αποφρακτική Παλαιοσταλινίτιδα…) Χρόνια… Πολύ χρόνια που να πάρει ο διάολος… Εμπρός προς τα πίσω σύντροφε Κουτσούμπα!


@Ένδοξες μέρες του παρελθόντος θύμισε η εκπομπή  του Φάνη Παπαθανασίου, λες και το «κίνημα»  «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ» έκανε κατάληψη στο στούντιο της νέας (που λέει ο λόγος) ΕΡΤ… Μόνο ο Σαμαράς έλειπε … Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!


@Ευρωπαϊκή Ένωση: Χάσιμο πολύτιμου χρόνου και ταλαιπωρία λαών… Μέλλον σκοτεινό και αόρατο για όλους.

@Το μετέωρο βήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Πρώτη φορά ακούγεται η παραδοξολογία να αποκαλείται το σώμα των πρωθυπουργών «συμβουλευτικό όργανο!»

@Σόιμπλε:«Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει, δεν υπάρχει τίποτα το νέο» Μπράβο στη Γερμανία! Μ’ ένα τυφλό σακάτη υπουργό των οικονομικών καταφέρνει και φέρνει βόλτα το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα».


@Γιατί χτυπιέστε ρε μαμούχαλοι; Γιατί φωνάζετε ρε… «Σκληρά υφεσιακά μέτρα, φοροκαταιγίδα, μείωση του αφορολόγητου οριζόντιες περικοπές κλπ… κλπ…»  Εσείς ρε, δε βγήκατε στους δρόμους και στις πλατείες με φλάμπουρα και σημαίες «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ;» Ε, αυτό έκανε ο Τσίπρας, γιατί παραπονιέστε; Πάση θυσία δεν είπατε;


@Δε μας χέζεις ρε Μητρόπουλε; Άντε παλιομαλάκα, το παράχεσες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: