Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

«Γύρνα πίσω Αλέξη και άστους όλους άναυδους με τη θηλιά στο χέρι»



Αδυσώπητοι εκτελεστές οι δανειστές και οι «εταίροι» μας προσπαθούν να περάσουν τη θηλιά στο λαιμό του Αλέξη Τσίπρα και να τον αναγκάσουν να φορέσει τη «γραβάτα» της υποτέλειας στις παράλογες ορέξεις τους...
Έτσι σου έρχεται να πεις: «Γύρνα πίσω Αλέξη και άστους όλους άναυδους με τη θηλιά στο χέρι».
Οι δανειστές ποντάρουν στο κλίμα πανικού και επιδίδονται στην τρομοκράτηση του ελληνικού λαού μέσω της ταλαιπωρίας του Έλληνα πρωθυπουργού που είναι ο μοναδικός μετά την αντιπολίτευση που  έθεσε το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας επί τάπητος με λαϊκή εντολή αλλά και με συνέπεια.
Από το να να υπογράψει μια  ταπεινωτική συμφωνία που θα οδηγήσει στο θάνατο τους Έλληνες, ας κάνει αυτό που επιτάσσει η κοινή λογική και να τους στείλει όλους τους από εκεί που ήρθαν.
Οι ώρες που διανύουμε αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά κρίσιμες για όλους μας και ο δρόμος για τη σωτηρία της Ελλάδας είναι... μονόδρομος και δεν έχει γυρισμό. 
Η χώρα μας είναι σε καλά χέρια και με καλό τιμονιέρη παρά τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται στο εσωτερικό της χώρας από τους δοσίλογους πολιτικούς.
Μη ακούτε κινδυνολογίες που σπέρνουν τα μεγάλα μέσα διαπλοκής και στέλνουν τα γεροντάκια στις τράπεζες και μη "μασάτε" αυτά που λένε τα πολιτικά «φαντάσματα» της Ν.Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στα κανάλια,γιατί αυτοί κατάντησαν την Ελλάδα μας "κρανίου τόπο" και αυτό δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ.
«Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» και οι Έλληνες ξέρουν υπομονετικά να  αγωνίζονται για καλύτερες μέρες που πιστεύω πως σίγουρα θα έρθουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: