Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΓΥΑΛΙ...




Βγάζει αφρούς από το στόμα ο σχιζοφρενής με το καροτσάκι. Κάπου ζορίζεται να συνειδητοποιήσει ότι δε μπορεί να υπάρξει νεκρανάσταση των προθύμων, κάτι που σφόδρα επιθυμεί και υπογείως, ως μεσαιωνικός συνωμότης φασιστοτυφλοπόντικας, οργανώνει και προωθεί με τρόπους ανίερους.
Επιθυμεί να παίξει το ρόλο του «αρχίδιου» το φασιστοαναστημένο μόμολο και  ονειρεύεται «συμφωνία», αλλά με την Ελληνική κυβέρνηση ταπεινωμένη, γονατισμένη, ει δυνατόν και με απώλεια της δεδηλωμένης! Θέλει, με λίγα λόγια, μια «συμφωνία» που δε θα μπορέσει να περάσει από την κυβερνητική πλειοψηφία και ονειρεύεται μια «κυβέρνηση προθύμων» με πρωθυπουργό το πουλέν του, τον ακατανόμαστο ανθέλληνα Στουρνάρα, στη θέση του έτερου ανθέλληνα Παπαδήμου… Ο χαρμάνης Καρέλια ονειρεύεται!
Είναι εύκολο να κατανοήσει το περιφερόμενο ανά τα κανάλια και τις εφημερίδες μυαλοτσιμενταρισμένο ξόανο, ότι μια πιθανή έξοδός της χώρας μας από το ευρωμπουρδελοφασιστοσύστημα θα σήμανε  για την άμοιρη Ελλάδα και τον καταληστευμένο Λαό της την απαρχή της ανάκτησης της χαμένης της αξιοπρέπειας και της εθνικής της κυριαρχίας; Την απαρχή της επανίδρυσης του κράτους, που οι εθνοσωτήρες ομοϊδεάτες του σχιζοφρενούς με το καροτσάκι μετέτρεψαν σε οίκο μίζας, πολιτικής αναλγησίας και διαφθοράς;
Το ‘παιξε, όμως, έξυπνα ο «μικρός» και μπερδεύτηκαν Ρώσοι με Αμερικάνους και Κινέζοι με Γερμανούς και τους έβαλε στο όλους στο γκεζί…
Άκου λοιπόν φασιστοσκατομυαλοσακάτη, ή έτσι ή αλλιώς το παιχνίδι το έχασες και θα ήταν προτιμότερο να ασχοληθείς με το θλιβερό τομάρι σου. Έτσι κι αλλιώς, η Μέρκελ ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχθεί Grexit επί των ημερών της κι εσένα σε βλέπω εκτός από τη θέση να χάνεις και το καροτσάκι σου!
Άσε λοιπόν τις μαγκιές και το δάχτυλο που μας κουνά ς βάλτο εκεί που ξέρεις. Εμείς είτε «εντός», είτε «εκτός» τον ίδιο αγώνα θα δώσουμε προκειμένου καθαρίσουμε τη χώρα από την κόπρο της αμαρτωλής και διεφθαρμένης ΖΗΜΕΝΣ που μετέτρεψε την Ελλάδα σε Γερμανικό βιλαέτι και τους Έλληνες πολιτικούς σε ανδράποδα!  Και να σου πω και κάτι ακόμα, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΤΟΣ! Να μην είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε τις σκατόφατσές σας και να συζητάμε με Λουξεμβουργιανούς αρχιμαφιόζους και μυαλοσταματημένους Βέλγους τυρέμπορους…
Ακούστε κι εσείς Στρατουλομηλιομητροπουλολαπαβιτσολαφαζάνηδες και Σία… Τα χαρτιά μοιράστηκαν και τους άσσους τους κρατάει στα χέρια του ο Αρχηγός. Αυτόν που στην ουσία επιβουλεύεστε… Αυτόν που του ροκανίζετε την καρέκλα… Σας σιχάθηκε ο κόσμος… Οι πάντες γνωρίζουν τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.
Προσέξτε λοιπόν καλά κι αφήστε κατά μέρος τις «αριστεροκλανιές» και τα καουμοϋλίκια. Καταλάβατε; Κι αν δεν καταλάβατε, κακό του κεφαλιού σας.
Ούτως ή άλως το γυαλί ράγισε και οι εκλογές είναι επί θύραις…
Χάρρυ Κλυνν

Δεν υπάρχουν σχόλια: