Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

olympiada

Από την Σοφία Γιατί αναρωτιέστε αν αύριο θα κυκλοφορεί ελεύθερος ο Παπανδρέου, την ώρα που κυκλοφορεί ελεύθερος ο υπουργός των οικονομικών του και ο Γεωργίου παραμένει ακόμα ακλόνητος στην ηγεσία της ΕΛΣΤΑΤ, αντί να τεθεί σε διαθεσιμότητα και να συλληφθεί;
Πρωθυπουργός χώρας διορίζει στην θέση του επικεφαλής της στατιστικής υπηρεσίας έναν υπάλληλο μιας ξένης χρηματοοικονομικής τοκογλυφικής οντότητας που έχει σκοπό να δανείσει την χώρα…
Δείτε τι έλεγε ο Παπανδρέου προεκλογικά για το ΔΝΤ


Και μέσα σε ένα 6μηνο έχουν «τακτοποιηθεί» όλα όσα χρειαζόταν κι έχει σταλεί πρόσκληση στην οντότητα αυτήν και την έχει πλαισιώσει κι από άλλους τους οποίους είχε αναφέρει και σε προεκλογική του συνέντευξη στην οποία διέψευδε ότι επρόκειτο να κάνει αυτό που έκανε μόλις ανέλαβε την εξουσία.
Και υπάρχει βίντεο δημόσιας συνέντευξης του στην οποία αναφέρει ξεκάθαρα ότι έχει πλήρη γνώση του τι θα προκαλούσε στην χώρα αυτό που θα έκανε!!!!!
Ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε ο πρωθυπουργός κι ο υπ. οικ. Παπακωνσταντίνου που διόρισαν τον Γεωργίου στην ΕΛΣΤΑΤ;;;
Είναι σαν να διορίζει ο πρωθυπουργός ως επικεφαλής της ΕΥΠ έναν υπάλληλο μυστικής υπηρεσίας ξένης χώρας!
Τι καταλαβαίνετε ότι κάνει;
Σε ποιανού το pay roll είναι ένας τέτοιος πρωθυπουργός;;;
Κι αυτά τα άτομα όχι μόνο κυκλοφορούν ακόμα ΕΛΕΥΘΕΡΑ κι αντί να έχουν συλληφθεί και παραπεμφθεί σε δίκη για εσχάτη προδοσία, αλλά έχει υπάρξει «δικαστικός» που πρότεινε να μπει η υπόθεση στο αρχείο!!!!
Το «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» από απόλυτη κοινωνική παραδοχή, κατέληξε να θεωρείται αστικός μύθος, κι από ‘κει υποβιβάσθηκε σε πικρό ανέκδοτο! Ανεξάρτητη από την Δικαιοσύνη ως έννοια και από την υπηρεσία στην χώρα και τον λαό της.
Μια χώρα της καρπαζιάς! Που διασύρεται και εξευτελίζεται διεθνώς με ελεύθερη βούληση των πολιτικών της, που κυριολεκτικά την ξεπουλάνε στους αργυραμοιβούς σαν εμπόρευμα!
Ο κάθε πρόθυμος καραγκιόζης σε διατεταγμένη υπηρεσία γράφει ψοφολιβέλους, πχ στους FT, ότι τι κακοί που είμαστε και δεν θέλουμε να εκσυγχρονιστούμε πηγαίνοντας πίσω στην εποχή της τουρκοκρατίας!
Χωρίς στοιχειώδη αυτοσεβασμό με επιτομή έκφρασης της δουλοπρέπειας και της υπηρεσίας σε ξένα συμφέροντα τους κορυφαίους πολιτικούς και απ΄αυτό το … που είθισται να αποκαλείται «δικαιοσύνη» και παίζει ευθέως τον ρόλο του ενεργητικού ή παθητικού προστάτη τους. Πού είτε επιτίθεται σ’ όποιον εκείνοι αισθανθούν ότι τους απειλεί, είτε θάβοντας τις δικογραφίες για εσχάτη προδοσία εναντίον τους και κάνοντας πως κλωσσάει τ’ αυγά της!
Και ρωτάτε αν θα είναι ελεύθερος ο Παπανδρέου αύριο;;; Ήταν χθες, γιατί δεν θα είναι αύριο;;;
Ποιος από όσους έχουν υπονομεύσει τα εθνικά συμφέροντα έχει υποστεί οποιαδήποτε συνέπεια;
Ποιος;;;;;
Ζάμπλουτοι, ανέμελοι κι αδιάφοροι για την καταστροφή που προκαλούν, ζουν την χλιδάτη ζωάρα τους εις υγείαν των κορόιδων και θεωρούν αυτονόητο ότι με όλον τον σκασμό λεφτά που έχουν ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΑΥΛΑ ΣΤΟ FLYING DOLPHIN!
Ναι! Ο Παπανδρέου θα είναι ελεύθερος και αύριο, κι ο Γεωργίου θα είναι στην ΕΛΣΤΑΤ!
Και για μαντέψτε το γιατί!…

Δεν υπάρχουν σχόλια: