Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Ο ΚΟΔΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΑΣ




«Ευχαριστώ τους πολίτες της Αργολίδας που μου έκαναν την εξαιρετική τιμή με την ψήφο τους. Το διάστημα αυτό φρόντισα να υπηρετώ το δημόσιο συμφέρον, να υπάρχει μια άλλη σχέση ανάμεσα στην πολιτική και την ηθική, να πρωτοτυπήσουμε. Δεν καταχράστηκα την θέση μου και έκανα χρήση μόνο των αναγκαίων, για την υπηρέτηση των σκοπών που έπρεπε να υπηρετήσω, βουλευτικών προνομίων. Σύντομα, ύστερα από 3 χρόνια παρουσίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα επιστρέψω στην κανονική μου ζωή»
Δημήτρης Κοδέλας
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Ευτυχώς βρέθηκε ένας βουλευτής να σώσει την τιμή του Κοινοβουλίου... Από όλους τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν με το νέο μνημόνιο μόνο ένας βρέθηκε να δηλώσει ότι θα παραδώσει την έδρα του... Ο κ. Δημήτρης Κοδέλας που εκλέγεται στην Αργολίδα. Μπράβο στον Κοδέλα!!! Κρίμα για τους υπολοίπους...
Αρκάς

Πόσο πολύ βιαστήκατε κ. Αρκά, πόσο πολύ πέσατε έξω…
Κανείς από τους ακολουθητές του «καπετάν Φράξια» Παναγιώτη Λαφαζάνη δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του, ασχέτως αν υπέγραψε φαρδιά πλατειά για να έχει το δικαίωμα να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του Σύριζα! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ γιατί απλούστατα κανείς απ’ αυτούς όπως αποδεικνύεται δε σέβεται την υπογραφή του… Γιατί στην ουσία κανείς τους, με πρώτο και καλύτερο τον ματαιόδοξο Παναγιώτη Λαφαζάνη, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Αριστερά… Ο αριστερός πρωταρχικά τιμά το λόγο του και την υπογραφή του… Όλα τ’ άλλα μυρίζουν «καρέκλα»



Δεν υπάρχουν σχόλια: