Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ο Λαφαζάνης φτιάχνει την φράξια των νταβατζήδων με κάλυψη που θα ζήλευε και ο Ποτάμης

Άλλη μια χρυσή εφεδρεία του συστήματος μετά τον Ποτάμη, το κόμμα Λαφαζάνη. Σε ζωντανή κάλυψη από σύσσωμο το νταβατζήδικο, που τώρα φορά κόκκινη προβιά αφού οι νεοναζιστικές και οι «απολιτίκ» δεν τους κάθησαν. Όλο το συφερτό που καταλήστευσε την Ελλάδα επί δεκαετίες βέβαια, δεν θέλει απλώς να υπονομεύσει την κυβέρνηση εν όψει του νομοσχεδίου για την διαφθορά και τις αλλαγές στον τηλεοπτικό χάρτη.
Παραμένουν προσηλωμένοι σε αυτό που σχεδίασαν και εκτέλεσαν με τον εγκληματία Παπανδρέου και συνέχισαν οι Σαμαροβενιζέλοι: Την έξοδο της χώρας από την ΕΕ και την επιστροφή σε κατοχική δραχμή, με χρέος στο βρετανικό δίκαιο.
Όλοι αυτοί οι καναλάρχες που βρίσκονται στην λίστα Λαγκάρντ με δισεκατομμύρια, ενώ παράλληλα οφείλουν στο δημόσιο και τις τράπεζες εκατοντάδες εκατομμύρια, σε περίπτωση δραχμής θα αποπλήρωναν τα πάντα και θα αγόραζαν την μισή Ελλάδα με τα κλεμμένα από το εξωτερικό.
Ενώ θα ξεφορτωνόντουσαν την κυβέρνηση Τσίπρα που θα έφευγε με ελικόπτερο σαν τον Ντε Λα Ρούα όταν ξεκλείδωσε το πέσο από το δολάριο. Γεγονότα που μόνο το Ολυμπία προέβλεψε από το 2009 και δώσαμε μάχη σχεδόν μόνοι για να ανατρέψουμε.
Η προβολή λοιπόν στο λαφαζανέικο, που προβάλλεται ως νέος αντιστασιακός πόλος είναι το κλασσικό κόλπο των νταβατζήδων για να εξαπατήσουν για ακόμα μια φορά τους ψηφοφόρους και μέσω της κόκκινης προβιάς να χειραγωγήσουν και την επόμενη κυβέρνηση, κόβοντας ψήφους.
Κάπου εδώ έρχεται και η παρέμβαση Κουτσούμπα μέσω της συνέντευξης του στην εφημερίδα των συντακτών όπου ξεθάβει τα κιτάπια του Χαρίλαου για τον Λαφαζάνη. Ερωτηθείς αν φοβάται πως ένα κόμμα στ’ αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, από τα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ, θα δημιουργήσει πρόβλημα στο ΚΚΕ, ο κ. Κουτσούμπας απαντά: «Τέτοια κόμματα στιλ Λαφαζάνη που υπαινίσσεστε, παίζουν πάντα τον ρόλο των αναχωμάτων στην εργατική- λαϊκή αφύπνιση, στον ριζοσπαστικό, αντιμονοπωλιακό, αντικαπιταλιστικό προσανατολισμό του λαϊκού κινήματος και της κοινωνικής συμμαχίας του. Στις προηγούμενες δεκαετίες τους έχουμε γνωρίσει ως «εσωτερικό», ως ΕΑΡ, ως Συνασπισμό, ως ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολιτικοί καιροσκόποι, με αντιφατικές και αδιέξοδες πολιτικές που η μόνη συμβολή τους είναι να χάνει ο λαός και η χώρα, το κίνημα, πολύτιμο χρόνο». Ο επαγγελματίας αριστερός Λαφαζάνης όμως δεν έχει τέτοιους ενδοιασμούς. Την δουλειά του κάνει…
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: